Yleinen

Kahden Estelle & Thild -tuotteen ostajalle sarjan puhdistusgeeli kaupan päälle!

07.04.2015, Hannamari Rahkonen

Ruotsalainen Estelle & Thild koki vastikään odotetun kasvojenkohotuksen uudistamalla pakkausdesigninsa, tuotelinjojensa nimet sekä jo olemassa olevien tuotteidensa koostumukset. Tämän lisäksi ruotsalaissarjaan saatiin laaja repertuaari uusia tuotteita.

Yksi ihana uudistus liittyi entistä monipuolisempiin seerumivalikoimiin, joista voi ammentaa varsinkin näin kevään kynnyksellä ja kesää kohden mentäessä virkistystä ihonhoitorutiineihimme. Seerumit ovat ihonhoidon superfood-tiivisteitä, joissa on suuri määrä antioksidanttisesti toimivia raaka-aineita. Ilmojen lämmetessä seerumit ovat usein paksuja voiteita sopivampi vaihtoehto ihon kosteutukseen, kirkastamiseen tai napakoittamiseen ja ne toimivat myös sopivan kevyinä meikinalustuotteina.

jolieshop_estellethild_hannamarirahkonen

Meikkipohjaa keventäviä saattaa kiinnostaa Biohydrate -tuotelinjan sävyttävät kosteusvoiteet, jotka sisältävät hyaluronihappoa, jolla on kyky muodostaa ihon pinnalle näkymätön suojakalvo sen kosteutta sitovien ominaisuuksiensa ansiosta. Sävytetyt kosteusvoiteet imeytyvät nopeasti, jättävät jälkeensä pehmeän pinnan ja tuoksuvat sarjan muiden tuotteiden tapaan makealle kukkakedolle. Sävyttävän kosteusvoiteen päälle voi levittää peitetuotteen ja puuterin tavalliseen tapaan. Sävy 01 sopii vaalealle iholle ja sävy 02 päivettyneelle iholle.

Tarjoamme kaikille kahden Estelle & Thild -tuotteen ostajalle nyt kaupan päälle Biocleanse-linjan puhdistusgeelin (150 ml). Tarjous koskee sarjan kaikkia tuotteita ja on voimassa Jolie shopissa ja webshopissa niin kauan kuin tavaraa riittää. Kun tilaat tuotteet Jolie webshopista, saat puhdistusgeelin automaattisesti kaupan päälle.

Kuva Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
A
A
8 years sitten

Sopiikohan tuo puhdistusgeeli kaikille ihotyypeille?

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
8 years sitten

Hei! Sarjan puhdistusgeeli on ominaisuuksiltaan rauhoittava ja se sopii kaikille ihotyypeille.

A
A
8 years sitten

Kiitoksia tiedosta!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.