Yleinen

Jolien vartalonhoitoviikko 1/3: Kuorinta

09.04.2015, Hannamari Rahkonen

Lisääntynyt valon määrä ja asteittain keventyvät vaatekerrokset tarjoavat hyvän ajankohdan omien vartalonhoitorutiineiden päivittämiselle. Nyt on hyvä aika muistuttaa itseään helposta ja toimivasta vartalon kevätkauneuskuurista, jonka sivutuotteena saa nauttia napakammasta, kirkkaammasta ja tasaisemmasta ihosta.

nealsyardremedies_vartalonkuorinta_jolie_hannamarirahkonen2 nealsyardremedies_vartalonkuorinta_jolie_hannamarirahkonen4

Ihomme pintakerrokseen kerääntyy sarveistumisprosessin aikana kuolleita ihosoluja, joiden lieveilmiö on helposti havaittavissa ja kovin tuttu juttu meillekin. On huojentavaa tietää, että harmahtavasta ja himmeän elottomasta pinnasta voidaan hankkiutua kuitenkin kohtuullisen helposti eroon.

Ihomme nauttii kokonaisvaltaisesta huolenpidosta, johon kuuluvat tietysti säännöllinet (ja hauskat!) liikuntarutiinit, elimistön nesteytys, lautaselta löytyvät värisuorat sekä lempeä elämänasenne. Näiden peruspilareiden varaan rakennetun hyvinvoinnin lisäksi liputamme myös rentouttavien kauneudenhoitorutiinien puolesta, joiden avulla aika itsensä kanssa voi olla juuri se lempeä portti pienelle arkipakoilulle.

Varmin pikaboosti nuutuneen ihosolukon häätämisessä ja ihon aineenvaihdunnan aktivoimisessa on vartalonkuorinta, joka paljastaa taatusti jo muutamien käyttökertojen jälkeen miellyttävän totuuden samean kerroksen alta. Sen lisäksi, että kuorintaoperaatio tarjoaa sisäisesti ja ulkoisesti uudistuneen olotilan, on ihomme vastaanottavaisempi muista hoitotuotteista saataville ravinteille sekä kosteutukselle.

nealsyardremedies_vartalonkuorinta_jolie_hannamarirahkonen3

Jolie-tiimin kevätsuosikkeina toimivat nyt kevään korvilla piristävät sitrukset, joita myös suosikkivartalokuorintamme sisältää. Mikä olisikaan rentouttavampaa kuin astua keskellä kiireisintä arkea herättelevään sitrushöyryyn, antaa eteeristen öljyjen tehdä tehtävänsä ja herätellä iho talvimoodista antamalla lempeät potkut kuolleelle ihosolukolle.

Neal’s Yard Remedies Frankincense & Mandarin -vartalokuorinta sisältää pulleita ja ylikypsiä mandariineja, joiden intensiivinen tuoksu saa mielen matkaamaan tropiikin kuuman auringon alle. Tässä vartalokermassa on käytetty kursailematta karpalonsiemeniä ja riisijauhetta, jotka kuorivat ihon tehokkaasti ja saavat sen tuntumaan silkalta sametilta. Oliiviöljy jättää ihon kimmoisaksi ja iholle jää miedon raikas mandariinin tuoksu.

Hienostuneen ruusun ystävät ihastuvat varmasti sarjan Rose & Geranium -kuorintaan, joka on sekin silkkaa aromaterapeuttista ilotulitusta.

nealsyardremedies_vartalonkuorinta_jolie_hannamarirahkonen1

Kerran tai kaksi viikossa toteutettu vartalonkuorinta antaa näin keväällä ihon aineenvaihdunnalle sen tarvitsemaa kyytiä ja auttaa myös selluliittikertymien häätämisprojektissa. Luonnonkosmetiikan kuorinnoissa käytetään aina luonnollisia kuorivia ainesosia, jotka maatuvat ympäristöä kuormittamatta.

Vartalon iho kaipaa kuorinnan jälkeen myös kosteutusta ja mahdollisesti myös hieman lisäapua napakoittamisen muodossa. Löydät nämä kosteuttavat ja kiinteyttävät vartalonhoitosuosikkimme huomenna täältä Jolien Toimituksesta.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
9 years sitten

Ah, vartalonkuorinta on luksusta ja nautin siitä ympäri vuoden kerran tai kaksi viikossa. Pyrin myös kuivaharjaamaan ihoa ennen suihkua, mutta välillä sen suhteen iskee laiskuus, mutta onneksi yleensä kevyesti kuivahieron ihoa. Nuo jutussa mainitut kuorinnat ovat mieluisia siitä syystä, että ne eivät jätä ihoa silti öljyiseksi kuten jotkut vartalokuorinnat. Makuasioita nekin toki ovat, mutta minusta liian öljyiset kuorinnan ovat jotenkin sottaavia kun pyyhkeeseenkin jää öljyä ja pitää vaihtaa koska en halua kietoa hiuksiani turbaaniin öljyiseen pyyhkeeseen. Varsinkin tuo Mandariinikuorinta sekä sarjan muutama muukin kuorinta ovat ihania kun iholle jää pehmeä tunne, mutta ei öljyistä, koska kosteutuksen hoidan sitten kuorinnan jälkeen… Lue lisää..

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Olemme täysin samoilla linjoilla, kuorintarutiinit ovat parhaillaan mitä mukavinta arkiluksusta!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.