Yleinen

Jolien tuoksuvalikoima kasvaa luonnonkosmetiikan aromaattisilla ihanuuksilla

07.11.2015, Riikka Väänänen

Jolie on koko olemassaolonsa ajan myynyt Honoré des Prés –tuoksuja, pariisilaissyntyistä ekosertifioitua design -parfyymisarjaa, joka on palkittu sekä laadustaan että pakkausdesignistaan. Tuoksuperheen persoonalliset ja ihastuttavat jäsenet ovat valloittaneet sydämiä, ja tuoksuista myydyin on rohkea, trendikäs, urbaani ja voimakkaan naisellinen Vamp à NY, jonka huumaava cocktail tarjoillaan tyylikkäässä, New York -henkisessä kierrätyspahvisessa take away-mukissa.

honoredespres_yellowmood_Hannamarirahkonen 1

Laadukkaita luonnonkosmetiikan kriteeristön täyttäviä tuoksuja ei kuitenkaan ole maailmassa liikaa, ja siksi Neal’s Yard Remediesin luonnonmukaiset tuoksut olivat kaivattuja uutuuksia Jolien valikoimaan. Suosittelemme lämpimästi tuoksun vaihtamista luonnolliseen, sillä hajuvesien tyypillisiin synteettisiin tuoksuaineisiin kuuluvat useat puhtaasti keinotekoiset ja kemiallisesti käsitellyt ainekset, kuten erilaiset bentseenijohdannaiset, asetaatit, aldehydit ja tolueenit, joista osa luokitellaan (luet ihan oikein) ongelmajätteiksi. Kyseiset ainesosat aiheuttavat usein yliherkkyyksiä, vaikuttavat hermostoon ja hormoneihin sekä lapsiin ja eläimiin. Jolie julistaakin viimeistään nyt hajuveden vaihtoviikot alkaneiksi!

Neal’s Yard Remedies on yksi maailman johtavia luonnonkosmetiikan asiantuntijoita. Rohdosmainen ja aromaattinen sarja on Englannin vanhimpia ihonhoitosarjoja, joka perustaa filosofiansa perinteikkääseen yrttilääkintään. Tuotesarjan tuoksujen ainesosiksi on eristetty huippulaadukkaita, pysyviä ja puhtaita eteerisiä öljyjä, joilla aikaansaadaan voimakas, pitkäkestoinen tuoksu.

Neal’s Yard Remediesin Eau de Parfum Rose –tuoksu on eteerinen ja romanttinen täynnä ihanan rauhoittavia ja mieltä kohottavia ominaisuuksia. Tuoksuun on sekoitettu satoja ruusun terälehtiä ja ruusunpunaa, orgaanista kurjenpolvea, seetripuuta ja vaaleanpunaista pippuria. Alkutuoksussa tuntuvat palmarosa ja vaaleanpunainen pippuri, sydäntuoksussa damaskonruusu, ruusun terälehdet ja geranium sekä pohjatuoksuna seetripuu.

2501_Rose_Fragrance_Hi-Res_1

Eau de Parfum Frankincense –tuoksu luo pehmeitä mielikuvia, rauhoittaa ja lämmittää. Se on sekoitus luonnon eteerisiä öljyjä, kasveja ja kukkia. Tuoksusekoituksella on mielialaa kohottava vaikutus. Alkutuoksussa hehkuvat lime, neroli, bergamot ja vaaleanpunainen pippuri, sydäntuoksussa frankincense, laventeli ja Espanjan meirami, pohjatuoksuna patsuli, vetiveriöljy, mirha ja balsami.

Jolie-tiimin Sussi on käyttänyt Eau de Parfum Frankincensea jo ennen sen rantautumista Jolien valikoimaan, ja kertoi saaneensa sen kanssa tuhkatiheään kyselyjä, mikä ihana tuoksu onkaan kyseessä.

2500_Frankincense_Fragrance_Hi-Res_1 Sen lisäksi tuoksuvalikoimamme täydentyy nyt Floracentin ihanilla Eau de Toilette -tuoksuilla, joiden valmistukseen käytetään vain puhtaimpien kukkien ja varta vasten tuotettujen aromikasvien uutteita. Jokainen parfyymi pullotetaan, sinetöidään ja paketoidaan käsin kauniisiin pakkauksiin. Löydät jatkossa valikoimistamme esimerkiksi sensuellin Ambren, mausteisen vihreän The Vertin ja naisellisen Pipapon sekä monta muulla päät kääntävää ja samalla luonnollista tuoksua.

Tervetuloa tutustumaan ihastusta herättäviin uutuuksiin, joilla voit kaiken lisäksi tehdä itsellesi ja ympäristöllesi hyvää! Löydät tuoksumme täältä.

Kuvat Hannamari Rahkonen ja valmistajat

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.