Yleinen

Jolien Joulu – Grand Opening

27.11.2014, Jutta Ruonansuu

Lähestyvä juhla hiipii jälleen hämärän keskeltä vähän yllättäen. Se saapuu pysäyttämään hetkeksi arjen, tuomaan tuiketta, valoa ja lämpöä pimeään, kokoamaan perheet ja ystävät sekä tarjoamaan tervetulleen mahdollisuuden levätä, nauttia ja vain olla.

Uskomme Joliessa arvostettuihin käyttötuotteisiin ja aitoihin elämyslahjoihin varteenotettavina vaihtoehtoina tavaralle, ja siksi tarjoammekin hemmottelevia spa-hoitoja ja luonnonkosmetiikan parhaita tuotepaketteja kuusen alle. Voimme luvata, että kääntymällä Jolien puoleen voitte sivuuttaa vaivattomasti turhan joulustressin sekä onnistua ilahduttamaan itseänne ja kanssaihmisiänne aivan erityisellä tavalla.

UX8qOvYCR8GNGSwMDcgZmjf_Ayxw9FlSlhlMtkhMUdE

Jolie shopiin ja webshopiin on avautunut kaupungin kaunein lahjapuoti paketointipalveluineen, josta löydät laadukkaan ja esteettisen valikoiman hyvinvointia lisääviä vastuullisia joululahjoja. Jolien lahjareki kirjaimellisesti pullistelee pariisilaista luksusta, autenttisia, luomuja ja tuoksuvia raaka-aineita, pienelle budjetille teetä ja lähiseudun saippuaa sekä klassisen lahjan ystäville ekologisen parfyymitalon kaunottaria. Olemme ratkaisseet kaikki lahjapulmanne ja huomioineet lahjan saajina ystävät, tuttavat, yhteistyökumppanit, puolisot, äidit, mummot, kummilapset, opettajat, päiväkodin tädit, naapurit, työkaverit ja tietysti sinut itsesi!

Voit noutaa valitsemasi lahjat valmiiksi paketoituina Jolie shopista. Tilatessasi webshopista toimitamme tyylikkään pakkausmateriaalin lahjatuotteiden mukana. Webshopissa voit myös valita lahjan saajan osoitteen toimitusosoitteeksi, jolloin lähetämme paketin suoraan sen vastaanottajalle halutessasi ilman lähetyslistaa.

skJ06A2yKP2q32_tSsq_eEHQNT3K8NRVG_q_eGcbgY4

Jolie webshop toimittaa tehdyt tilaukset PostNordilla kotimaan rajaseuduille 19.12. mennessä ja suuriin kaupunkeihin 22.12. mennessä. Postilla tilatessasi myöhäisin kotimaan toimitusten tilauspäivä on 17.12. Eurooppaan lähteviä paketteja pyydämme tilaukseen 12.12. mennessä ja naapurimaihin matkaavia 15.12. mennessä.

Jolie gift shopin paketointimateriaali ja –palvelu ovat maksuttomia. Jolien omien sarjojen pakettien kokonaishinnat sisältävät kiitokseksi ihanille asiakkaillemme joululahja-alennuksen. Absolutionin kuningatarpaketin ostaja saa lisäksi lahjaksi itselleen Le Sérum Anti-Soif –seerumin. (Lahjatuotteen koko 30 ml, arvo 25 euroa).

Omista Pariisin tähdistämme olemme valinneet joulun 2014 lahjoiksi teidän äänestämiänne tuotteita. Kauniisiin kääreisiin ovat verhoutuneet Jolien asiantuntevien ja laatutietoisten asiakkaiden parhaina pitämät tuotteet.

qLlinqrlnATqHMINNb3Loo8PTe-nPoMWEKo6Bhd7n6Y

Patykan Silmänympärysvoide & Yöseerumi –kaksikko sisältää kauniit, pienikokoiset bestsellerimme, joiden aromaterapeuttisessa harmoniassa voi vaativankin ihon omistaja talvehtia kaikessa rauhassa ja rakkaudessa.

Patykan toinen joulupaketti on ylellinen Precious Woods Suihkugeeli & Vartaloöljy, joka on klassinen ja hienostunut valinta kaikille laadun ystäville. Aromaterapeuttisen suihkugeelin ja vartaloöljyn sisältävä Eiffel-rasia on täydellinen, varma ja ensiluokkainen lahja, jonka voit hyvin osoittaa myös henkilölle, jonka ihotyyppiä et tunne.

trin-0RgZ8TqmTnEK74M83jOx0pwIWmmEwt4rkph6nM

Absolution on kuluneen vuoden aikana niittänyt kaikista sarjoistamme parasta asiakaspalautetta. Kuulemme siitä poikkeuksetta niin paljon hyvää, että vaikka toki tunnistamme ja tunnustamme sarjan erinomaisuuden, olemme silti usein otettuja sen nauttimasta laajasta luottamuksesta ja kiitoksesta. Siksi teimme joulun kuningartapaketin tänä vuonna juuri Absolutionista. Absolutionin Yövoide, Addiction-öljyseerumi & Le Baume–huulivoide on pettämätön yhdistelmä talviselta vuodenajalta suojautumiseen sekä ihon syvähoitamiseen ja -korjaamiseen kotikonstein.

_xXH-YEiyjhavhB3eIJwZUdmZ1vkAKthIf8vlUm9HtE

Hieman kevyempi versio samalta sarjalta pukinkonttiin löytyy Absolutionin Päivävoide & Energie–seerumi -yhdistelmän muodossa. Absolutionin lahjat sopivat hyvin myös miehille, ja voiteista ja seerumeista voi aina sekoittaa itselleen sopivan koostumuksen ennen käyttöä.

7wIAjvm6dThpAgDQipZWWgQLMBLRLBJG9Dv7Q6U5HRw

Merellisellä Iroisiella on vankka kannattajakuntansa erityisesti herkkäihoisissa. Yksi Jolien myydyimmistä tuotteista on Iroisien BB-voide. Iroisien joulupaketti sisältää vaalealle pohjoismaiselle iholle sopivan BB-voiteen, Kasvoveden ja Puhdistusgeelin. Kyseinen joululahja ilostuttaa hyvin monenlaisia lahjansaajia, sillä hyvin siedetyt ja rauhoittavat puhdistustuotteet sekä arjen ehdoton luottomeikkipohja ovat aina tarpeellisia käyttötuotteita.

VCfeAcuE3tSeM5fw92LO5eGZfGnNg4z4kxZpsnvUVbw

Iroisien toinen joulupaketti on Iroisie Kuorinta & Naamio, joilla voit todella hemmotella herkkistä tai ketä tahansa sileyttä, pehmeyttä, hehkua ja kauneutta kaipaavaa.

mimyt-COgnoe8wqLt1RE3Dm1sRlTKUz1UG7OT7BZZUQ

Tervetuloa tutustumaan Jolien omien sarjojen Patykan, Absolutionin ja Iroisien sekä valikoimamme muiden tuotemerkkien ihastuttavaan kavalkadiin kaupungin kauneimmassa lahjapuodissa. Uskomme ja toivomme, että löydät etsimäsi! Webshopiin lahjapuodin äärelle pääset tästä.

rXqR0FodLxgCdWwH2bGUAPVQKc-1dUno0YsxyNMQqxM

Teksti Molla Jelkänen, kuvat Jolie

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.