Yleinen

Aromaterapiaa Jolien tyyliin: Piristävät sitrukset

25.11.2014, Hannamari Rahkonen

Marraskuu etenee vauhdilla loppuansa kohden ja viimeistään nyt tuntuu siltä, että sisäisten lamppujen päällä pitämiseksi saa nähdä hieman lisävaivaa. Jos aamun harmaus tuntuu syövän ilon koko päivästä, ota koppi muutamasta pienestä arkitoimien päivittämisvinkistämme.

Reipas liikunta saa väsyneen mielen piristymään. Juuri nyt meitä ilahduttaa se, että voimme lisätä liikuntatottumuksiimme hieman uusia mausteita ja tyylejä. Vaihtelu virkistää mieltä ja antaa uutta uskoa itseemme – molemmat ovat tunteita, joita tarvitsemme roppakaupalla juuri nyt. Se, onko kyseessä tavoitteellinen treenaus tai ihan vain hauskanpito, on täysin omissa käsissämme. Aina ei tarvitse treenata täysillä, kevytkin riittää, kunhan hommassa säilyy ilo.

nealsyardremedies_joliemedia_jolieshop_jolie_hannamarirahkonen (1)

Kymmenen minuutin kotispa on kiireisen pelastus. Fiilistelemme oman ajan vaalimista, kännykän sulkemista ja itsemme sekä puolisomme hemmottelua. Silloin kun aikaa on ruhtinaallisemmin, kotispan rutiinit voidaan tietysti toteuttaa pidemmän kaavan kautta huoltamalla koko vartalon, mutta mikäli kalenterimme näyttää kiireiseltä, pienikin oma hetki toimii arjen ensiapuna.

Keltainen toimii varsinaisena voimavärinä ja siihen luotamme myös kotispassamme. Eteeriset sitrusöljyt piristävät, elvyttävät mieltä, uudistavat olotilaa ja antavat uudenlaista pontta arjen pyörittämiseen. Tällä viikolla olemme keskittyneet jalkojemme hoitoon, sillä olemme niiden päällä yleensä koko päivän. Jaloille varattu huoltohetki on helppo ja elvyttävä toimenpide varsinkin kaikille seisomatyöläisille. Arkiluksusta on tehdä jaloille kevyt suolakuorinta, kosteuttaa ne sitruksia sisältävällä jalkavoiteella, nauttia kupillinen tummaa kaakaota, lakata varpaankynnet auringon sävyisiksi ja sujauttaa lämpöiset villasukat jalkaan.

People sometimes need to laugh, relax, and not take themselves so seriously (Jones Loflin), siinäpäs valloittava muistutus marraskuun viimeiselle viikolle.

Kuva Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.