Yleinen

Jolie webshopin käyttäjätutkimus

17.12.2014, Hannamari Rahkonen

Vuotta 2014 on jäljellä enää muutamia päiviä ja se synnyttää meissä sekä haikeutta että kiitollisuutta. Katsellessamme menneitä kuukausia voimme vain todeta vuoden sujahtaneen Teidän, rakkaiden siskojemme, seurassa innostavan vauhdikkaasti. Teette Jolien arjesta juhlaa vuoden jokaisena päivänä ja haluamme välittää mitä lämpimimmän kiitoksemme siitä, että kuljette kanssamme samaa (luonnonkaunista) matkaa.

jolieshop_joliewebshop

Teidän ajatuksenne ovat meille sydämenasia ja siksipä haluaisimmekin nyt kuulla mielipiteitänne Jolie webshopiin liittyvistä asiakaskokemuksistanne. Arvokkailla vastauksillanne tulee olemaan merkittävä osa asiakaspalvelumme parantamisessa.

Kysely vie aikaa noin viisi minuuttia ja siihen voivat osallistua kaikki, jotka ovat ostaneet jotain Jolien verkkokaupasta viimeisen kuuden kuukauden aikana – olipa se sitten pientä tai suurta. Ehditte jättämään vastauksenne 19.12.2014 saakka ja kiitoksena osallistumisestanne arvomme kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken kolme kappaletta Patyka Bioliftin intensiivistä kosteusnaamiota (arvo 65 €).

Pääsette Jolien kyselyyn tästä linkistä.

Kuva Jolie

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.