Yellowmood

Seitsemän euron pelastus ja onnistunut värjäysoperaatio

17.12.2014, Hannamari Rahkonen

Käväisimme viikonloppuna päiväreissun Haaparannan Ikeassa, sillä asuntomme huutaa säilytysratkaisuja. Olemme asuneet kodissamme remontin jälkeen jo miltei vuoden ja vasta muutama päivä sitten saimme purettua viimeiset astialaatikot. Paljon lähtee kiertoon, sillä tulemme toimeen paljon vähemmälläkin. On huojentavaa tietää, että ainoat purkamattomat laatikot ovat kirjalaatikoita.

Rakastamme asuntomme persoonallista viistokattoisuutta, mutta samalla se tarkoittaa sitä, että esimerkiksi ne elintärkeät vaatekaapit pitää rakentaa itse — ehkä ehdimme nyt loppuvuoden vapailla aloittaa tämän projektin. Suunnitelmat ovat valmiina, nyt vain keräillään hieman supervoimia tähän touhuun. Tähän mennessä vaatekaappeina ovat toimineet aiemmin hankkimamme Bestå -kaapit ja ne siirtyvät muuhun säilytykseen heti, kun vaatepuoli saadaan valmiiksi. Sisustuksen suhteen luotamme usein itsetehtyyn ja vintageen, mutta säilytysratkaisujen suhteen Ikea on ollut suoranainen paratiisi.

ikea_yellowmood_sisustus

Mukaamme lähti kaikki suunnitellut ostokset ja muutama loistava jokeri löytöosastolta. Alle kympin valkoinen vaaterekki saa paikata vielä toistaiseksi puuttuvaa vaatesäilytyssysteemiä, myöhemmin rekki pääsee koristekäyttöön. Sain kuvan virkatun puuvillamaton ystävältäni lahjaksi heidän häidensä juontamisesta. Onnettomat koiranpoikamme olivat kuitenkin mestareita tahraamaan valkoisen maton kerta toisensa jälkeen, joten värjäsimme sen viikonloppuna vaaleanharmaaksi.

Omaa kotia on ihanaa laittaa varsinkin näin talviaikana, miten teistä?

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.