Yleinen

Jolie span aamuasiakkaille ilmainen brunssi Kalevankadun SIS. Deli + Caféssa

06.04.2017, Jolie

Yksi Jolie-väen luottokahviloista on jo vuosia ollut helsinkiläinen SIS. Deli + Café. Kahvilan brunssi- ja lounaspöydät ovat terveellisiä, tuoreita ja ihania. Aamiaspöydän erikoisuus on vastustamaton kardemummalla maustettu mummon pannukakku. SIS. Deli panostaa myös take away -ratkaisuihin ja tarjoilee kaupunkilaisille kiireenkin keskellä mahdollisuuden nauttia hyvästä ruoasta nopeasti.

Haluamme tarjota lempikahviloidemme ihanuuksia myös Jolien asiakkaille. Jolie span arkiaamuajan (ensimmäisen varattavissa olevan hoitoajan klo 8.00 alkaen) varanneet asiakkaat saavat nyt koko kesän ajan Jolie span tarjoamana ilmaisen aamiaisbrunssin Kalevankadun SIS. Delistä.

Kuponki on päivätty samalle päivälle kuin spahoitosi, joten voit mennä nauttimaan aamiaista heti hoidon jälkeen Jolie span läheisyydessä sijaitsevaan kahvilaan. Kahvilan aamiaisaika on klo 7.00-10.30. Lahjakupongin arvo on aamiaispöydän hinnan verran 11,50 euroa. Sen voi halutessaan käyttää myös SIS. Delin muihin tuotteisiin, vaikkapa luomukahviin ja herkulliseen marjarahkaan tai voimasmoothieen.

Mitäpä siis, jos aloittaisit keväisen työ- tai kouluaamusi tai varsinkin ihanan vapaapäiväsi Jolie spasta? Nauttisit täydellisestä ja rentouttavasta hoidosta heti aamutuimaan ja noustuasi lämpimästä hoitopedistä istahtaisit viettämään pienen kiireettömän aamiaishetken. Keksitkö parempaa tapaa startata kevät- tai kesäpäivä?

Jaamme kuponkeja tästä hetkestä alkaen tehtyihin uusiin varauksiin. Halutessasi aamiaisen kirjoitathan varauksesi yhteydessä lisätietokenttään “early bird”, niin osaamme varata sinulle aamiaiskupongin.

Lämpimästi tervetuloa niin Jolie span kuin SIS. Delin puolesta!

Kuvat: SIS. Deli

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.