Yleinen

Jolie spa – kauneutta, elämyksiä ja hetki vain itsellesi

27.03.2014, Jutta Ruonansuu

Vanha koristeellinen rautaportti Kalevankadulla johtaa hiljaiselle sisäpihalle. Paksut, vanhat ja ystävälliset kiviseinät kätkevät suojiinsa rauhaisan katveen, johon kaupungin kiire ei ulotu tai kuulu. Portissa on myös pientä taikaa. Nimittäin, kun siitä puikahtaa sisään, aika pysähtyy hetkeksi, arkinen hyörinä ja ajatukset jäävät taakse.

Jolie spa on pieni hoitola, jossa hoidetaan ainoastaan yhtä asiakasta eksklusiivisesti kerrallaan. Kun astut ovesta sisään, voit aina olla varma, että mikään ei keskeytä ikiomaa hetkeäsi ja saat rauhassa tuudittautua harmoniseen tunnelmaan. Saat syventyä kuuntelemaan niitä sisäisiä kuiskauksia, jotka usein arkitohinassa jäädät kuulematta. Ovellamme sinut vastaanottaa Jolien kosmetologi, aurinkoinen Jonna Lith, jolla on pitkä kokemus luonnonkosmetiikasta ja holistisesta kauneudenhoidosta. Jonna on taitava intuitiivinen kuuntelija, jolla on taito valita sinulle aina oikeanlainen energia ja räätälöidä hoitosi kuhunkin tilanteeseen sopivaksi.

JolieSpa-805 Iroisie JolieSpaTytöt-14

Jolie span kaksikerroksinen tila jakautuu kahteen tasoon. Yläkerran moderniin, valoisaan olohuoneeseen ja alakertaan – matalaan, holvikattoiseen hoitohuoneeseen, jonka lämmin valo heijastuu tuikkumerestä.

Yläkerrassa voit rauhassa orientoitua hoitoosi. Juoda lasin vettä, palauttaa ajatuksesi tähän hetkeen, unohtaa arkisesti poukkoilevat ajatukset ja sen, mikä päivä tänään olikaan. Hengittää. Kiviportaat johdattelevat hämärään alakertaan, josta kantautuu hiljalleen tuudittava musiikki. Lämmin hoitopeti ottaa vastaan kuin sympaattinen universumin syli. Ulkopuolinen maailma unohtuu viimeistään sillä hetkellä, kun sujahdat lämpimän lämpimän pedin ja paksujen, pehmeiden, valkoisten pyyhkeiden väliin ja annat itsellesi luvan ottaa kunnon kauneusunet.

Jolie span hoitokuvaukset ovat varsin runolliset. Olemme halunneet paitsi jatkaa Cindyn aloittamaa perinnettä intuitiiviisesta ideologiasta mutta pitäneet hoitokuvauksista kiinni myös siksi, että niiden kieliasu on alun perinkin ollut Jolien käsialaa. Kahta samanlaista hoitoa ei Joliessa ole. Väritämme kunkin todellisuuden aina sen mukaan, mitä tilanne vaatii. Jolie spassa ei hoideta ainoastaan ihoa vaan kokonaisvaltaista kauneutta – siksi hoitokuvaukset ovat ennemminkin mielikuvitus- ja fiilismatkoja kuin teknisiä ihonhoitokuvauksia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA JolieSpaTila-3 OLYMPUS DIGITAL CAMERA JolieSpaHoidot-15

Jos mielesi on stressaantunut, todennäköisesti myös ihosi kaipaa rauhoittelua. Silloin haluamme ottaa sinua kädestä, ja viedä viipyilevälle kävelylle laventelipellolle. Jos taas ihosi kaipaa lisää elinvoimaa, vie tiemme virkistävälle lähteelle lehmusten katveeseen ja tehokkaimpien kasviuutteiden äärelle. Jos rasvoittuva sekaiho kaipaa raikastusta, johtaa polku pirskahtelevien hedelmäisten tuoksujen myötä pienille kauneustorkuille. Melody of Me -vartalohoidon yhteydessä puolestaan soivat aina tiibetiläiset äänimaljat, joiden energia hyrisee kehossasi vielä pitkään hoitopöydältä noustuasikin.

Vaikka fiilistely on tärkeää, toki toinen puoli Jolie span ideologiasta lepää tehokkaassa ja taidokkaassa ihonhoidossa. Parhaan laadun ja ylellisyyden takaamiseksi Jolie spassa käytetään ranskalaisten hoitolasarjojen Iroisien, Patykan, Absolutionin sekä Atélier des Delicesin tuotteita. Aromaterapia tekee pieniä ihmeitä samalla kun lepäät. Tuoksut, tunnelmat, kosketukset ja energiat valitaan aina kulloiseenkin tilanteeseen sopiviksi. Saat ottaa tilan vain itsellesi ja vaipua niin syvään meditatiiviseen levon tilaan, kuin sinusta tuntuu hyvältä.

JolieSpaHoidot-22 _MG_6497

Jos teet ajanvarauksen netin kautta, ei sinun tarvitse koskaan huolehtia, valitsetko oikeanlaisen hoidon. Jonna kuulostelee jokaista asiakasta herkin tuntosarvin ja taikoo aina sopivan fiiliksen kuhunkin tilanteeseen. Sinun tarvitsee vain saapua paikalle ja avautua vastaanottamaan.

Hoidon jälkeen sinua herätellään pehmeästi. Jos olet palaamassa vielä työpäivääsi tai palaamassa vielä arkiaskareisiin, teemme sinulle hoidon päätteeksi kevyen päivämeikin. Sivellinten kutitellessa pehmeästi ihoa on mukava palautua hiljalleen takaisin tähän hetkeen.

Yläkerrassa hoidon jälkeen voit nauttia kupposen yrttiteetä. Jos taas kaipaat virkistystä aamuusi, keitämme sinulle ilomielin tummapaahtoisen luomuespresson Kaffecentralenin valikoiman parhaista pavuista. Saat aina hoidon jälkeen Jonnalta yksilöllisiä vinkkejä ihonhoitoosi ja voit yhdessä ammattilaisen kanssa valita mukaasi sinulle sopivat tuotteet omaan kotikäyttöön. Kauniin ihon resepti syntyy onnellisuudesta, hyvästä ruokavaliosta, säännöllisestä kotihoidosta sinulle sopivimmilla tuotteilla sekä säännöllisen tehokkailla hemmotteluhetkillä kosmetologisi hoivissa. Meiltä löytyvät aina ratkaisut ylläpitävään kauneudenhoitoon mutta myös tehokas apu iho-ongelmiin ja erilaisiin pulmatilanteisiin.

JolieSpa-826

Kun nouset hoitopediltämme, voit aina luottaa siihen, että ihosi on saanut tarvitsemansa hoidon. Yhtä tärkeää meille on, että hoitopediltämme noustaan joka kerta energisoituneena, levänneenä, virkeänä ja sisäisesti kaunistuneena. Kun merkitset kalenteriisi aikaa kauneudenhoidolle, tulet samalla varanneeksi ajan sielullesi, naiseudellesi ja mielesi onnellistuttamiselle.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Jolie spahan hemmoteltavaksi – teemme aina kaikkemme, että astut sisäpihaltamme takaisin kadun vilinään mahdollisimman onnellisena, hymyillen ja säteillen. Että tiedät käyneesi salaisessa keitaassasi, ottaneeksi hetken vain itsellesi.

*
Hoitokuvaukset, tiedot & nettiajanvaraus löytyvät täältä: www.joliespa.fi. Nettiajanvaraus on helpoin tapa varata hemmotteluhetki. Jolie span löydät myös Facebookista. Hoitokokemuksia Jolie spasta ovat taannoin kirjoittaneet sekä Issues-blogin Inke sekä Secret Wardroben Anna-Maria.

Kuvat Jolie span tilasta: Paavo Lehtonen, tuotekuvat Jolie
JolieSpaTila-10

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
PK
PK
10 years sitten

Ihanalta kuulostaa….voi kun pääsisi. Huomasin nettiajanvarauksesta, että hoidot todella suosittuja, aikaa on mahdotonta sovittaa epäsäännöllistä työaikaa tekevälle. Itse tiedän työvuoroni kolme vkon periodeissa. 🙁

Augusti
Augusti
10 years sitten

Hei, Kyselen Iroisien BB-voiteesta. Ymmärsin, että sen pitäisi levittyä kivasti kasvoille, ei esimerkiksi rullautua tms., mutta minulla se tekee juuri niin. Voide ei siis levity tasaisesti vaan jää osittain sellaisiksi nöhtämäisiksi ylijäämiksi. Mistä voisi olla kyse? Ennen BB-voiteen laittoa käytän kasvovettä (Patykan) ja kasvovoidetta (Neal’s Yard Remedies). Levittäminen on nyt niin hankalaa, että voidetta ei tee laittaa. Toivottavasti ongelmaani olisi jokin ratkaisu.

Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

Kuulostaa todella erikoiselta. Ehdotan, että käväiset putiikissa näyttämässä voidetta niin voidaan yhdessä katsoa mikä mahtaa olla vialla.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.