Yleinen

Mindfulnessia ja luonnonmukaisuutta käsienpesuun

26.03.2014, Katja Kokko

_MG_6964

Nykyaikainen huipputasoinen luonnonkosmetiikka innoittaa vaihtamaan kautta linjan pois synteettisen kosmetiikan käytöstä. Ylimääräiset synteettiset kemikaalit on helppo heivata hyvillä mielin, kun laatua ja estetiikkaa on tarjolla laajalla skaalalla myös luonnollisien vaihtoehtojen puolella. Miksi valita muuta, kun voi simppelisti valita parasta mahdollista?

Luonnonkosmetiikan kauniit hylsyt ja tyylikkäät purnukat valtaavat kylpyhuoneemme ja meikkipussimme, mutta arkisemmat kosmetiikka- ja hygieniatuotteet meinaavat jostain syystä helposti unohtua. Työpaikoilla pesemme kätemme lukuisia kertoja päivässä seinätelineessä tarjolla olevalla pesunesteellä, ja kotikylppärissäkin lavuaarin reunalla nököttää usein lähikaupasta mukaan tarttunut saippua.

Halutessamme keventää omaa tai lastemme kemikaalikuormaa, meidän kannattaa kiinnittää huomiomme myös niihin tuotteisiin, joita käytämme erityisen usein, sillä altistumme joka tapauksessa kaiken aikaa monenkirjavalle kemikaalitulvalle, johon emme itse voi välttämättä vaikuttaa.

_MG_6962

Tarjoilemmekin teille nyt koti- ja toimistotestiin uutuuksiamme: huumaavia, tuoksuvia ja herkullisia Neal’s Yard Remediesin Garden Mint & Bergamot käsisaippuaa ja –voidetta, joiden sertifioidut, vegaaniset ja lähes täysin luomuraaka-aineista valmistetut koostumukset hemmottelevat talvikäsiämme kaikella rakkaudella. Minttusaippuan lempeällä avustuksella voit pestä kätesi huoletta niin tiheään kuin on tarpeellista ihosi rispaantumatta, kynsiesi kuivumatta ja synteettisten kemikaalien kuormittamatta kehosi herkkää järjestelmää. Näillä lasipulloihin pakatuilla ihanuuksilla voit takuuvarmasti ilahduttaa kollegoita tai ystävää, motivoida lapsia aktiiviseen käsienpesuun ja tehdä arkisesta pesuhetkestä itsellesi virkistävän ja aromaterapeuttisen tauon. Ja vinkki vinkkinen: siniset lasipullot toimivat uusiokäytössä kauniina kukkamaljakoina, sillä niiden etiketti on helppo irroittaa ilman kynsillä raaputtamista tai liottamista.

Luonnonmukainen käsienpesu ei myöskään altista meitä ympäristömme, terveytemme ja vastustuskykymme kannalta tarpeettomiksi ja jopa haitallisiksi todetuille antibakteerisille ja muille voimakkaan peseville ainesosille.

Neal’s Yard Remedies Garden Mint & Bergamot käsisaippua & käsivoide -paketti yhteishintaan 33,20 € (normaali hinta 35 €) loppuviikon ajan Jolien verkkokaupassa sekä Jolie shopissa.

*

Jolien jo tutusta valikoimasta löydät myös muut luonnonmukaiset käsisaippuat kevään flunssakauden ehkäisyyn sekä vessan ja kylppärin piristykseksi:

Estelle & Thild käsisaippua & käsivoide kätevissä pumppupulloissa

Helsinkiläisen Doftin käsintehdyt herkulliset palasaippuat sekä Doftin Jolielle valmistama oma ihana mariannekarkin tuoksuinen Jolie by Doft -saippua

_MG_6972

Kuvat Katja Kokko

Teksi Molla Jelkänen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.