Yleinen

Jolie shopin Tähtivierasilta 21.1. – Heli Thorén

14.01.2016, Jolie

Jolie shopin palveluihin on kuulunut toissa syksystä saakka suositut Jolien Ystäväillat. Jolien Ystäväillassa asiakkaamme voivat tulla Jolie shopiin viettämään iltaa shopin sulkemisajan jälkeen ystävien kesken, vaikkapa polttareiden, pikkujoulujen tai synttäreiden merkeissä. Illan aikana tutustutaan luonnonkosmetiikkaan ja Jolien monipuoliseen valikoimaan osallistujien yksilölliset tarpeet ja kiinnostus huomioiden. Ystäväillassa voi esittää kysymyksiä ihonhoidosta, meikkauksesta ja raaka-aineista, tuoksutella tuotteita ja sovitella koostumuksia, tutustua herkullisiin meikkiväreihin ja etsiä itselle sopivia tuotteita.

MG_6880

Jokaiselle ystäväryhmälle räätälöidään omiin tarpeisiin sopivaa sisältöä, jota voivat olla esimerkiksi huulipunabaari, meikkityöpaja tai yksilölliset pikameikit. Järjestämme myös pientä tarjoilua, ja jokainen osallistuja saa mukaansa pienen Jolie-lahjan. Ystäväillan hinta on 160 euroa. Ystäväilta ei sisällä ostovelvoitteita, mutta Jolie tarjoaa illan aikana -10% alennuksen omien sarjojensa, Iroisien, Absolutionin, Patykan ja Kjaer Weisin tuotteista. Kjaer Weisin etu on ekslusiivinen, ja tarjolla ainoastaan Ystävä- ja Tähtivierasilloissa.

Jolie shopin viihtyisä myymälä ja sen tilava takahuone Helsingin Punavuoren sydämessä tarjoavat illanvietolle keskeisen sijainnin ja tunnelmalliset puitteet. Lämpimän kynttilänvalon ja lempeiden tuoksujen sylissä on nautinnollista rentoutua ja pysähtyä nauttimaan hyvästä seurasta ja ihanasta kosmetiikasta.

shoppi

Jolien Ystäväillat ovat varattavissa yhä entiseen tapaan, mutta ne ovat jalostuneet myös muutamiin uusiin muotoihin. Yksi näistä uusista palveluista Jolien ystäville on 8.9.2015 alkaneet Jolie shopin Tähtivierasillat. Tähtivierasilloissa esiintyy eri alojen asiantuntijoita vaihtuvina teemoina kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät aihealueet, esimerkiksi hormonit, liikunta, ravinto, terveys, stressi, itsetuntemus, rakkaus, unelmat, mieliruoka, raakaravinto, ravitsemus, raskaus, vauvat ja lapset, kemikaaliton elämäntapa, suorituskyky, jaksaminen, immuniteetti, superfoodit, kemikaalit kosmetiikassa, ympäristön hyvinvointi, naisyrittäjyys sekä jooga.

IMG_1712

21.1. saamme vieraaksemme Heli Thorénin. Heli on 34-vuotias kirjailija, kustantaja. Hän on kirjoittanut kolme kirjaa sisustamisesta vuosien varrella, mutta avioero kaksi vuotta sitten oli hänelle niin voimakas kokemus, että aihe vaihtui. “Pidin vuoden päiväkirjaa heti eron jälkeen ja työstin surusta, pelosta, toivosta ja rakkaudesta kirjan Ehjäksi – Kertomus hyvästä erosta. Kirja on tarina toivosta, itsensä löytämisestä ja siitä, kuinka huonon itsetunnon omaavasta naisesta kasvaa pikku hiljaa itseään syvästi rakastava, ehjempi ihminen. Kirjoittamisen ohella intohimoni on hyvien tarinoiden metsästäminen ja kauniiden kokonaisuuksien kokoaminen kustantajan roolissa. Puolitoista vuotta sitten perustin lifestyle-kirjakustantamo Cozy Publishingin. Kustantamo kasvaa ja kehittyy, ja se on tehnyt elämästäni kiireistä ja hyvin mielekästä. Ajattelin illassa keskittyä puhumaan ehjäksi kasvamisesta nimenomaan itsensä rakastamisen avulla. Puhua siitä, kuinka itsensä hoivaaminen ja huolehtiminen ovat merkityksellisiä asioita hyvän elämän kannalta, jotta oppii tulemaan enemmän sinuiksi itsensä kanssa – tärkeää asiaa siis sekä eroaville että parisuhteessa eläville.”

Helin osuuden jälkeen osallistujat voivat esittää kysymyksiä ja kommentteja. Pääset mukaan ainoastaan kymmenellä eurolla, joka sekin hyvitetään mahdollisten luonnonkosmetiikkaostosten yhteydessä illan aikana. Jolie tarjoaa Tähtivierasiltojen aikana -10% alennuksen omista tuotemerkeistään kosmetiikasta kiinnostuneille. Ilta alkaa Jolie shopin sulkemisajan jälkeen klo 19.00 ja päättyy noin klo 21.00.

Sinun tarvitsee vain lähettää sähköpostia Jolien myynti- ja markkinointiassistentille Miialle osoitteella miia@jolie.fi ja ilmoittautua mukaan 21.1. Helin Tähtivierasiltaan Jolie shopissa. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Mukaan pääsee 30 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Tervetuloa kanssamme inspiroivaan teemailtaan!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
piu
piu
8 years sitten

Hei, ihana vierailija jälleen tulossa…olisi ihana päästä joskus osallistumaan. ps. miten kävi may lindstrom arvonnassa?

Miia Rantonen
Miia Rantonen
8 years sitten

Hei Piu, eikö olekin ihana vierailija! Toivottavasti pääset joskus mukaan! Mayn arvonta on vuodenvaihteessa suoritettu ja voittajalle on ilmoitettu. Pidä silmät ja korvat auki, meillä tulee olemaan ihania arvontoja jatkossakin! Mukavaa lumista viikkoa sinulle!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.