Yleinen

Rennosti kiinteä

17.01.2016, Riikka Väänänen

Olen kokenut vartalohoidoissa kävijä. Varaan melkein aina kiinteyttävän hoidon. (Voinko koskaan olla tarpeeksi kiinteä?) Ja lähes joka kerta kadun, että en varannut jotain rentouttavampaa.

Yhdellä hoitokerralla kukaan ei kiinteydy. Hoitoja on otettava kuuri, samalla on lisättävä liikuntaa ja korjattava ruokavaliota. Ja lähes poikkeuksetta kiinteyttäviin hoitoihin kuuluu jotain ihmeellisiä kojeita, kapuloita tai kaulimia, elmukelmutusta ja suihkussa ramppaamista. Hierontakin on enemmän nipistelyä, vähemmän lihaksia rentouttavaa pitkää ja rauhallista liikettä. Rentoutuminen jää yleensä vain haaveeksi. Eikä pakarat niin kovin paljon kiinteämmät ole.

Eilen pääsin kokeilemaan jotain ihan uutta. Rentouttavaa ja kiinteyttävää hoitoa. Täydellistä.

Jolie span Fabulous Figure nesteitä poistava ja kiinteyttävä vartalohoito nimittäin on onnistunut yhdistämään nämä kaksi asiaa.

smoothierecipe_lifestyle_yellowmood_hannamarirahkonen (1)

Sain maata koko hoitoajan (75 min) lämmitetyssä pedissä peittojen alla ja vain käsiteltävä alue paljastettiin viileälle huoneilmalle. Tässäkin hoidossa iholle levitettiin mutaa. (Koska, se nyt vaan on niin hyvä kuona-aineiden poistaja ja ihon puhdistaja.) Mutta mudankin kosmetologi poisti lämpimillä kompresseilla eli kosteilla pyyhkeillä ja minä sain vain pötkötellä. Ei kylmää suihkureissua. Hieronta tehtiin käsin kaulimen sijasta ja se oli kaikkea muuta kuin nipistelevää. Pitkät, lempeät ja silti napakat otteet vain rentouttivat. Ihan kuin missä tahansa kokeilemassani rentouttavassa vartalohoidossa. Paitsi, että tämä hieronta tehtiin kahviöljyllä ja sen nesteitä poistavan vaikutuksen huomasin erittäin hyvin jo hoidon loppuvaiheessa. Arvaat varmasti millä tavalla.

Hoitoon kuului myös lyhyt kasvohoito (miten ylellistä!) ja lopulta kun nousin (vastentahtoisesti) lämpimästä hoitopedistä ja juoksin naistenhuoneeseen, olin sekä kevyempi että hehkeämpi.

Rennosti kiinteä.

Teksti: Riikka Väänänen

Kuvat: Jolien arkisto ja Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.