Yleinen

Jolie shopin ihanat palvelut odottavat sinua

02.10.2015, Jolie

Muistathan, että synttärisankarimme Jolien shop tarjoaa myymäläpalveluiden lisäksi lisäpalveluita ajanvarauksella. Supersuosittujen ihonhoitokonsultaation ja meikkiopastuksen hinnat hyvitetään tuoteostojen yhteydessä. Tuotehyvityksen ansiosta varsinainen palvelu on siis ilmainen.

Henkilökohtaisessa ihonhoitokonsultaatiossa saat kattavat vinkit oman ihotyyppisi mukaiseen hoitoon sekä räätälöidyt tuotesuositukset laajasta valikoimastamme. Konsultaatio kestää n. 50 minuuttia, jonka aikana ehdimme käydä läpi mieltäsi askarruttavat asiat. Konsultaatio maksaa 80€ ja hintaan sisältyy 80€ arvosta vapaasti valitsemiasi tuotteita.

MG_7490

Henkilökohtaisessa meikkiopastuksessa sinulle tehdään koko meikki ja samalla saat yksityiskohtaiset vinkit sen toteuttamiseen, voit itse valita haluatko päivä- vai iltameikin. Opastus on kestoltaan 1h 15 min ja sen hinta on 90€. Hintaan sisältyy vapaasti valitsemiasi meikki- tai ihonhoitotuotteita 90€ arvosta.

Hää- tai juhlameikki Joliessa sisältää koemeikin sekä juhlapäivän meikin. Koemeikin yhteydessä räätälöimme juhlameikkisi yhdessä toiveidesi ja tyylisi mukaan – näin varmistamme, että juhlapäivänä kaikki on valmista ja saat keskittyä ikimuistoisesta päivästäsi nauttimiseen. Kokonaisuus maksaa 150€.

MG_6880

Jolien Ystäväiltaan olette tervetulleita viettämään henkilökohtaista iltaa Jolie shopiin työporukalla tai ystävien kesken, vaikkapa polttareiden, pikkujoulujen tai synttäreiden merkeissä. Illan aikana pääsette tutustumaan luonnonkosmetiikkaan ja Jolien monipuoliseen valikoimaan. Voitte esittää kysymyksiä ihonhoidosta, meikkauksesta ja raaka-aineista, tuoksutella tuotteita ja sovitella koostumuksia, tutustua herkullisiin meikkiväreihin ja etsiä itselle sopivia tuotteita.

Ohjelmaehdotuksiamme iltanne iloksi ovat toiveitanne kuunnellen esimerkiksi huulipunabaari, meikkityöpaja, ryhmämeikkiopastus tai yksilölliset pikameikit – jokaiselle Jolien ystäväryhmälle räätälöidään omiin tarpeisiin sopiva sisältö ja ohjelma. Järjestämme pientä tarjoilua, ja jokainen osallistuja saa mukaansa pienen Jolie-lahjan. Ystäväillan hinta on 160 euroa. Ystäväilta ei sisällä ostovelvoitteita mutta Jolie tarjoaa illan aikana -10% alennuksen omien sarjojensa, Iroisien, Absolutionin ja Patykan tuotteista. Ystäväillat järjestetään aina Jolie shopin sulkemisajan jälkeen, arkisin klo 19.00 ja lauantaisin klo 16.00.

halaus jolie-shop

Jolie shopin syksyn uutuus ovat Tähtivierasillat, jotka ovat kaikille avoimia Ystäväiltoja. Tähtivierasilloissa Jolie shopissa Helsingin Uudenmaankadulla esiintyy eri alojen asiantuntijoita vaihtuvina teemoina kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät aihealueet, esimerkiksi hormonit, liikunta, ravinto, terveys, stressi, itsetuntemus, rakkaus, unelmat, mieliruoka, raakaravinto, ravitsemus, raskaus, vauvat ja lapset, kemikaaliton elämäntapa, suorituskyky, jaksaminen, immuniteetti, superfoodit, kemikaalit kosmetiikassa, ympäristön hyvinvointi, naisyrittäjyys sekä jooga. Tähtivierasiltoihin pääsee ilmoittautumalla mukaan ja maksamalla kymmenen euron ovirahan, joka hyvitetään mahdollisten luonnonkosmetiikkaostosten yhteydessä illan aikana.

jolie-tahtivierasilta-10

Ajanvarauksen meikkiopastukseen, hää- tai juhlameikkiin, ihonhoitokonsultaatioon sekä Ystäväiltoihin voit tehdä soittamalla puhelimitse Jolie shopiin sen aukioloaikoina (ma-pe klo 11-19, la klo 11-16) p. 040-562 4843. Tähtivierasiltoihin ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia Jolien myynti- ja markkinointiassistentille Miialle: miia@jolie.fi. Tiedotamme Tähtivierasilloista aina Jolien Facebookissa ja Instagramissa.

Lämpimästi tervetuloa!

Kuvat 1, 2 ja 4 Jolie

Kuva 3 Annamaria Kasanen

Kuva 5 Pirjo Hakonen / Fashion & Beauty Forum

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.