Yleinen

Onnea Jolie shop – koko valikoima -10% viikonlopun ajan pe-ma

01.10.2015, Riikka Väänänen

Jolie shop vaalii eurooppalaisen kivijalkakaupan perinnettä Helsingin Uudenmaankadulla ylpeänä ja ilolla. Kolme vilkasta ja työntäyteistä vuotta kauniiksi remontoitu liiketilamme ja ideologiamme siitä, että putiikkikauppa elää ja voi hyvin, on palvellut teitä. Voitte luottaa siihen, että saatte Jolie shopista aina lämpimän vastaanoton ja asiantuntevaa palvelua. Laadukkaat ja huolella valitut tuotteet odottavat asiakkaitaan sympaattisessa ja esteettisessä miljöössä. Joliessa luotamme viihtyisään ja elämykselliseen myymäläympäristöön, osaaviin myyjiin ja tuotetuntemukseen sekä aitoihin ihmisten välisiin kohtaamisiin.

patyka

Kauneimmaksi kiitokseksi ja syntymäpäivän kunniaksi tarjoamme koko valikoiman tuotteet -10% juhlahintaan* Jolie shopissa ja webshopissa perjantaista maanantai-iltaan 5.10.2015 saakka. Webshopissa saat alen käyttöösi koodilla synttarit10

*Ale ei koske Kjaer Weisia, May Lindstrom Skinia eikä lahjakortteja.

EndFragment

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
A_M_K
A_M_K
8 years sitten

Miksi alennus ei koskaan koske noita muutamaa merkkiä? Vai olenko jotenkin erehtynyt, että monesti mainitaan “alennus kaikesta”, mutta pienellä onkin teksti “paitsi…”.

Miia Rantonen
Miia Rantonen
8 years sitten

Hei, kiitos kysymyksestäsi! Esimerkiksi May Lindstrom Skin -sarja pysyy normaalihintaisena Mayn omasta toiveesta. Kunnioitamme hänen pyyntöään ja sen vuoksi tästä kyseisestä sarjasta alennuksia emme pysty antamaan. Kjaer Weis on luonnonkosmetiikan luksusmeikkisarja, josta ainakaan toistaiseksi erinäisistä syistä emme voi antaa alennuksia. Onneksi valikoimassamme on monta monituista ihanaa, tehokasta ja hyvää sarjaa, joista tuon alennuksen saa. Kaunista viikonloppua!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.