Yleinen

Jolie pop up on liikkeellä – Turku-Åbo, täältä tullaan 28.4.2017 alkaen!

18.04.2017, Jolie

Meistä tuntuu usein, että Jolie shop on yksi Suomen toivotuimmista uusista myymälöistä, niin paljon saamme kutsuja jokaiseen ilmansuuntaan. Olemme kiitollisia palautteesta ja siitä, että Jolien luonnonkosmetiikkaan halutaan innokkaasti tutustua jo muuallakin kuin Punavuoren shopimme naapurustossa.

Uusien kivijalkamyymälöiden perustaminen ei mahtunut suunnitelmiin vuodelle 2017, ja siksi päätimme lanseerata liikkuvan Jolie shop pop up -konseptin. Pop upien avulla Jolie-fanit ympäri Suomen pääsevät tutustumaan livenä Jolien tuotteisiin ja tiimiin, ja mikä mahtavinta, me pääsemme vihdoinkin tapaamaan Teitä!

Turku on mitä loistavin paikka aloittaa. Joliella on alusta saakka ollut Suomen Pariisissa paljon aktiivisia verkkokauppa-asiakkaita. Kaupungista löytyy myös pitkäaikaisia jälleenmyyjiämme. Etsimme Turusta pop up -tilaa hyvän tovin, kunnes ratkaisu löytyikin ykskaks helposti ja mitä hienoimmassa muodossa.

Turun unohdetulle Forum-korttelille on käymässä samoin kuin monille muillekin eurooppalaisten kaupunkien vanhoille liiketilakeskittymille. Nuoret ja innovatiiviset yritykset ajankohtaisine konsepteineen valtaavat ne, ja suhteellisen edullisin korjauskuluin saavat aikaan kauniita, esteettisiä ja kansainvälisiä myymälä-, kahvila- ja kokoontumistiloja, joissa kukoistavat yhteisöllisyys ja eettisekologisuus.

PUF myymälä

PUF Design Market on palkittu suomalaisen muotoilun, muodin ja kestävän elämän myyntikonsepti, joka edistää erityisesti pienten brändien pääsyä suuremmille markkinoille. Ensimmäinen PUF-konseptimyymälä perustettiin Turkuun, jonka tiloihin mahtuu kerrallaan kolmisenkymmentä kotimaista brändiä, jotka kuratoidaan muodostamaan yhdessä kattava tuotekokonaisuus.

200 neliön myymälän lisäksi PUF toimii tapahtuma-alustana, jonka yhteydessä järjestetään keikkoja, julkistustilaisuuksia, kirpputoreja ja muita hyvän mielen tapahtumia. Kesäksi toiminta laajenee PUF Tontti -konttimyymälään, johon voi törmätä Turun jokirannassa sekä erinäköisissä kaupunkitapahtumissa & festareilla. Syksystä 2015 lähtien toiminut PUF on esitellyt Turun myymälässään jo noin 100 eri kotimaista brändiä. Tuotevalikoima laajenee myös muotoilun ulkopuolelle tukien laadukasta ja kestävää elämäntyyliä.

PUF perustajat

PUFin ihastuttavat Hanna ja Matti olivat jo pitkään pyöritelleet ajatusta tuoda luonnonkosmetiikka osaksi PUFin valikoimaa. Istahtaessamme yhteiseen pöytään totesimme, että sekä arvomaailmamme että tarjoamamme tuotteet sulautuvat saumattomasti yhteen. PUF ja Jolie ovat omilla toimialoillaan samaa polkua kulkevia yrityksiä, jotka nyt pääsevät yhdistämään voimansa hyvien asioiden puolesta molemmille ominaiseen tyyliin: inhimillisellä, avoimella ja rennolla otteella!

Olemme iloisia saadessamme kiikuttaa valikoidun kattauksen Jolie-klassikoita PUFiin vapun alla. Kuukauden pop up -jaksomme turkulaisten onnellisena vieraana alkaa 28.4.2017. Kyseisenä perjantaina Jolie shopin myymäläpäällikkö Heidi on tavattavissa siveltimineen PUFin tiloissa. Jos olet esimerkiksi aina halunnut testata Kjaer Weisin meikkivärejä, nyt on mahtava tilaisuus. Kerromme avajaispäivän ohjelmasta ja PUFin Jolie-valikoimasta lisää myöhemmin tällä viikolla. Pian nähdään!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.