Yleinen

Kolme ohjetta multimaskingiin

12.04.2017, Jolie

Maailman kauneusmedioissa on jo jonkin aikaa vilahdellut termi multimasking. Kaikki tietävät mitä tarkoittaa multitasking, mutta mitä on multimasking? Multimasking tarkoittaa useamman kasvonaamion käyttämistä yhdellä kertaa. Yksillä kasvoilla esiintyy usein useita ihotyyppejä ja vaihtuvia tarpeita samanaikaisesti. Multimasking vaatii hieman askartelua, mutta palkitsee varmasti. Juuri oikeanlaiset hoitotuotteet oman ihon yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin vastaavat parhaalla mahdollisella tuloksella. Multimasking huolehtii ihostasi monipuolisesti yhdellä kertaa.

Kokosimme kolme multimasking-ohjetta tuotevinkkeineen kolmelle eri ihotyypille:

1) Pintakuiva sekaiho

Sekaiho on ehkäpä pohjoisen yleisin ihotyyppi. Sekaihoisen T-alueella (otsa, nenä, leuka) esiintyy yleensä epäpuhtauksia ja tukkeumia, kun taas posket voivat olla samanaikaisesti sileät tai kuivuuttaan ritisevät. Sekaihossa usein esiintyvän pintakuivuuden tunnistaa esimerkiksi kiristävästä tunteesta pesun jälkeen. Sekaiholle sopii tavallisesti syväpuhdistava tai puhdistava naamio T-alueelle ja kosteuttava naamio poskien alueelle.

T-alueelle sopivat puhdistavat naamiot, kuten Absolution Le Soin Purifiant, May Lindstrom The Problem Solver Correcting Mask, Pain CopaiBa AHA Deep Cleanse Mask, Esse Clay Mask tai Sóley SteinEY Mineral Mask.

Poskille sopivat kosteuttavat naamiot, kuten Patyka Intensive Moisturising Mask, Pai Rosehip BioRegenerate Rapid Radiance Mask, Esse Cream Mask tai Neal’s Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm.

 

2) Couperosaan taipuva tai herkkä ikääntyvä iho

Couperosan ja herkän ihon hoidossa tärkeää on ihon rauhoittaminen ja vahvistaminen. Tuotteiden tulee olla riittävän mietoja ja kosteuttavia. Kosteuttava ja ravitseva voidenaamio tai viilentävä ja rauhoittava geelinaamio ovat parhaita vaihtoehtoja naamioiksi.

Ikääntymisen merkit näkyvät selkeimmin silmäkulmissa, otsassa ja suupielissä. Näihin kohtiin on hyvä laittaa anti-age-vaikutteinen naamio, joka uudistaa ihoa ja silottaa juonteita. Iho silmien ympärillä on hyvin ohutta, joten silmänympärysvoide on tarpeellinen. Joitakin silmänympärysvoiteista tai kasvonaamioista voi käyttää myös naamioina silmänympäryksille. Jolie-tiimi suosittelee tähän tarkoitukseen esimerkiksi hetkessä helpottavaa Patykan kosteuttavaa naamiota.

Couperosalle tai herkälle iholle sopivat hellävaraiset ja kosteuttavat naamiot, kuten Patyka Intensive Moisturising Mask, Pai Rosehip BioRegenerate Rapid Radiance Mask ja Esse Cream Mask.

Tehokkaita anti-age -naamioita ovat Absolution Le Soin Repulpant -naamio, Supermood Youth Glo Babyface Mask -naamio sekä L’atélier des Délices Youth+ Face Mask.

3) Väsynyt iho

Väsyneen ihmisen iho näyttää usein samealta ja harmaalta. Väsymyksen huomaa myös tummista silmänalusista ja silmäpusseista sekä lisääntyvästä pintakuivuudesta. Väsynyt iho kaipaa lisäravinteita ja kirkastusta ja silmäpussit viilentävää ja energisoivaa hoitoa. Voit laittaa silmänympärysvoidetta tavallista paksumman kerroksen ja antaa sen imeytyä samalla kun naamio imeytyy kasvoilla.

Kasvoille levitetään kirkastava naamio, kuten Patyka Biokaliftin Radiant Exfoliating Mask, Neal’s Yard Remedies Rose Antioxidant Facial Mask, Absolution Le Soin Purifiant, Evolve Radiant Glow Mask tai Supermood Luxury Peel.

Silmien ympärille levitetään jääkaappikylmä Absolution Le Soin Regard -silmänympärysvoide, Patyka Youthful Lift Eye Cream -silmänympärysvoide tai Naturativ EcoAmpoule 5 -silmänympärysseerumi.

Kuvitus: Matilda Niemi

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.