Yleinen

Jolie etsii uusia ystäviä – tarjoamme uusille asiakkaille -10 % alennuksen koko valikoimastamme!

01.04.2014, Katja Kokko

“Aivan ihana tämä teidän putiikki, ystäväni on puhunut teistä paljon ja päätin siksi tulla käymään!”

Kuulemme nämä sydäntä lämmittävät sanat putiikissamme lähes päivittäin. Nämä sanat lämmittävät meitä erityisen paljon siksi, että kokoisellamme yrityksellä ei ole (vielä) toistaiseksi resursseja mainostaa itseään Hesarin etusivulla tai telkkarissa. Vaikka luonnonkosmetiikkaa onkin näkynyt ilahduttavan paljon viimeisen parin vuoden aikana naistenlehtien sivuilla, ei se saa vieläkään yhtä paljon palstatilaa kuin synteettinen kosmetiikka. Onneksi meillä on kuitenkin olemassa yksi maailman suurimmista voimista. Ystävät.

myymäläjolie

Jolien visio on toimia inspiroivana ja ilahduttavana, luonnonkosmetiikan puolestapuhujana ja edelläkävijänä. Haluamme tehdä työtämme lempeästi ja innostavasti, positiivisten asioiden kautta, emme sormella osoittaen tai kapeakatseisesti tuomiten. Yksi tärkeimmistä inspiraatiokanavistamme on Facebookin ohella tämä Toimituksen blogi, joka tarjoilee blogipostauksissaan tietoa ja inspiraatiota tuotteistamme useasti viikossa. Kauneusartikkeleissamme, jotka ilmestyvät verkkomediassamme hieman harvemmin, keskitymme puolestaan kirjoittamaan luonnollisesta kauneudesta ilman erityisiä tuotesuosituksia – artikkelimme ovat siis niin sanottua tuotevapaata vyöhykettä.

Pyrimme Toimituksen blogin ja uutiskirjeemme avulla tarjoamaan teille tietoa tuotteista ja auttamaan valinnoissanne silloin, kun ette pääse asioimaan Uudenmaankadun putiikissamme. Meille voi aina lähettää myös sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(at)jolie.fi, jos tuotteiden valinta askarruttaa. Meille voi myös soittaa putiikkimme aukioloaikoina. Jolie shopissa teitä palvelevat ihonhoidon ja meikkauksen ammattilaiset Emmi ja Katja, jotka auttavat aina henkilökohtaisesti tuotteiden valinnassa sekä käytössä. Ihonhoitokonsultaatiomme on palvelu, jossa varaamme sinulle kokonaisen tunnin aikaa ihonhoitorutiiniesi läpi käymiseen. Konsultaatio on erityisen avartava juttu luonnonkosmetiikkaan siirryttäessä, sillä tarjontaa on nykyisin laidasta laitaan. Meikkikurssimme ovat puolestaan suosittuja uuden lookin päivityksessä tai silloin, kun on tarvetta juhlameikille.

joliemyymälä

Suurin osa teistä asiakkaistamme on sykähdyttävän uskollisia. Tulette tänne kerta toisensa jälkeen tuotteiden loputtua ja se saa meidät hymyilemään. Helmikuun alusta lähtien käytössä ollut uusi sähköinen kanta-asiakasjärjestelmämme palkitsee uskolliset asiakkaat paitsi kerran kuussa hyvillä kantistarjouksilla, myös rahallisesti. Verkkokaupan puolella käärimme tilauksenne kauniiseen Jolien omaan silkkipaperiin ja lähetämme ne teille mintunvihreässä lahjalaatikossamme.

Näiden kahden vuoden kuluessa teistä on tullut meille paljon enemmän kuin asiakkaitamme. Olemme alkaneet kutsua teitä ystäviksemme ja sellaisia monista teistä on myös meille tullut. On palkitsevaa nähdä, kuinka ihoissanne tapahtuu positiivisia muutoksia, mutta myös vaihtaa kanssanne kuulumisia ja kuulla elämänmuutoksistanne. Verkkokaupan puolella tunnistamme useat teistä jo nimeltä – toivottavasti tunnette olevanne yhtä lähellä meitä kuin meistä tuntuu, että te olette.

Ystävät, olette meille valtavan tärkeitä!

silkkipaperi

Koska meistä olisi ihanaa laajentaa yhteistä ystäväpiiriänne, haluamme tarjota kaikille uusille asiakkaillemme (eli ystävillemme) -10 % alennuksen koko valikoimastamme seuraavan kahden viikon ajan verkkokaupassamme sekä Jolie shopissa Uudenmaankadulla. Tarjous koskee vain uusia asiakkaita ja sen saa ensimmäisestä tilauksesta alennuskoodilla ystävä 1-15.4. välisenä aikana.

Jos ystäväsi ei vielä tunne luonnonkosmetiikkaa, suosittelemme myös lämpimästi jakamaan artikkelimme Mitä on luonnonkosmetiikka? sekä 10 hyvää syytä vaihtaa luonnonkosmetiikkaan. Jos hän ei ole vielä käynyt meillä, nyt on oivallinen tilaisuus.

Odotamme ilolla uusia ystäviämme!

ET8-670x1005

Kuvat Jolie

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.