Yleinen

Jolie box – yllätyslaatikko täynnä laadukasta luonnonkosmetiikkaa

06.05.2016, Jolie

Jolie box on laadukasta luonnonkosmetiikkaa sisältävä, joka kuukausi kotiin saapuva yllätysboxi. Jolie box on jännittävä ja monipuolinen tapa tutustua luonnonkosmetiikan ihmeellisen ihanaan maailmaan. Jolie box sisältää kuukausittain ajankohtaiseen teemaan liittyvät 4-6 kosmetiikkatuotetta, joista osa on matka- tai näytekokoja. Joka kuukausi paketti sisältää kuitenkin vähintään kaksi normaalikokoista tuotetta.

Jolie boxin tilaajana saat ihania uutuuksia, limited edition -tuotteita sekä erikoistuotteita, jotka eivät välttämättä normaalisti kuulu Jolien tuotevalikoimaan. Jolie box on tilaisuus testata myös Jolien Bestsellereitä ja klassikkoja sekä itselle parhaiten sopivia tuotteita. Jolie boxin tilaajana olet myös osa Jolien testiryhmää, joka saa kokeiltavakseen uusia Jolien valikoimaan pyrkiviä laatutuotteita, joista pyydämme palautetta boxin tilaajilta. Jolie box voi sisältää myös erityisiä tarjouskoodeja ja lahjakortteja Jolie shopiin, Jolie webshopiin ja Jolie spahan. Jolie boxissa on kuukausittain mukana kirje, jossa kerrotaan boxin sisältämistä tuotteista, raaka-aineista ja käyttötarkoituksista. Joskus saatamme sujauttaa mukaan yllätyslahjaksi vaikkapa raakasuklaata tai muita herkkuja. Jolie box on aina vähintään kaksi kertaa hintansa (24€) arvoinen.

JolieS9-670x603

Tilaa nyt Jolie box kolmen kuukauden tai kuuden kuukauden jaksoksi Jolie webshopista. Yhden boxin hinta on 24€, ja kuuden kuukauden jaksossa maksat vain viidestä kuukaudesta (säästät 24€). Boxit saapuvat ilmoittamaasi osoitteeseen automaattisesti, ilman erillisiä toimituskuluja. Voit siis tilata boxit myös lahjaksi! Jakson päättymisen jälkeen jatkotilausvelvoitteita ei ole. Halutessasi jatkaa tilaajana jakson jälkeen, voit tilata tuotteen uudelleen Jolie webshopista.

Voit aloittaa tilausjaksosi milloin haluat, tilaus alkaa aina seuraavasta mahdollisestia boxista. Jolie box lähetetään jokaisen kuukauden ensimmäisen viikon aikana. Tule mukaan jännittämään postista putoavia iki-ihanuuksia. Lupaamme, että yllätyt ja ihastut!

JolieS20-670x670

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
21 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Janika
Janika
7 years sitten

Heips! Tämähän on ihan mahtava juttu! Yksi kysymys kuitenkin tuli tässä hetimiten tilauslomaketta täytellessä. Tuossa tekstissä kun sanotaan, ettei erillisiä toimituskuluja tule, niin koskeeko tämä siis vain 6 kk:n tilauksia? Ajattelin testata ensin 3 kk, ja tilauksessa näyttäisi tulevan toimituskulut normaalisti.. Paitsi jos ottaa noudon myymälästä, mikä itselleni olisi silloin mieluisampi, mutta ei kai ihan ole idea tässä?

Reno Tukiainen
Reno Tukiainen
7 years sitten

Pahoittelemme kovasti, kyseessä oli tekninen vika, joka on nyt korjattu. Myöskään kolmen kuukauden boxista ei tule toimituskuluja, ja niille jotka jo ehtivät tilata kolmen kuukauden jakson, palautamme tuon toimituskulun heti alkuviikosta. Kiitos ihanasta vastaanotosta Jolie boxille <3

Irma
Irma
7 years sitten

Hei, ihana ajatus! Toimitatteko myös ulkomaille/Espanjaan?

Johanna
Johanna
7 years sitten

Sydän aivan pomppasi kun luin tästä! Tätä on niin Suomeenkin kaivattu! Aivan mahtavaa! Miten aiotte huomioida eri ihotyypit?

Em
Em
7 years sitten

Parasta olisi, jos laatikot tulisivat vaikka kahden kuukauden välein, jotta tuotteita ei kerry liikaa, jos on entisiäkin käytössä. Kuinka pitkään “laatikkotuote” on myynnissä?

Riitta S
Riitta S
7 years sitten

Sama kysymys kuin Irmalla, eli lähetättekö myös ulkomaille/Norjaan? Jos lähetätte, niin tuleeko siinä tapauksessa toimituskuluja?….Ja sopivatko boxin tuotteet kaikille ihotyypeille?

ellu
ellu
7 years sitten

Mikä juttu tää on, että “Tilaus on lähetetty”? Tilaukseni Jolie boxista on siis käsitelty ja lähetetty tänään, lukee sähköpostissani. Eikös laatikko tule joka kuukausi, ensimmäinen kesäkuussa? Maksoin muuten 3 kk 72 e sijaan 76.90 e lähetyskuluineen.

Reno Tukiainen
Reno Tukiainen
7 years sitten

Hei! Laatikko lähetetään tosiaan joka kuukauden ensimmäisellä viikolla, eli ensimmäinen boxi on tulossa vasta kesäkuun alussa. Lähetysilmoitus on lähtenyt sinulle virheellisesti tilaustasi käsiteltäessä, pahoittelemme sitä. Pahoittelemme myös kovasti sitä, että lähetyskulut ovat tuleet laskullesi – näin ei pitäisi käydä. Palautamme tottakai summan heti tilillesi ja korjaamme teknisen ongelman, Ja palautamme tottakai summan heti tilillesi ja korjaamme teknisen ongelman, josta tämä johtui. Myös muut ongelmasta kärsineet saavat rahansa takaisin. Kiitos kun laitoit viestiä niin saadaan asia heti kuntoon! <3

Reno Tukiainen
Reno Tukiainen
7 years sitten

Hei Irma! Ikävä kyllä ainakaan tällä hetkellä meillä ei ole mahdollisuutta toimittaa Jolie boxeja ulkomaille. Pahoitteluni. <3

Reno Tukiainen
Reno Tukiainen
7 years sitten

Hei Riitta! Ikävä kyllä vastaus on sama kuin Irmallekin, eli emme ainakaan tällä hetkellä pysty toimittamaan Jolie boxeja ulkomaille. Boxien tuotteet valikoidaan aina niin, että ne sopivat kaikille ihotyypeille.

Reno Tukiainen
Reno Tukiainen
7 years sitten

Hei Em! Kiitos palautteestasi – pyrimme tottakai valikoimaan tuotteet niin, että niistä olisi aina iloa, vaikka kotona olisikin jo ennestään paljon luonnonkosmetiikkaa. Jolie boxeille ei ole määritelty mitään myyntiaikaa vaan tuote on saatavilla jatkuvasti.

Reno Tukiainen
Reno Tukiainen
7 years sitten

Ihanaa kuulla, miten innoissaan olette tästä! Niin mekin ollaan, tätä on selvästi kaivattu. <3 Valikoimme Jolie boxien tuotteet niin, että niistä pääsee nauttimaan jokainen tilaaja - eli valikoimme boxiin tuotteita, jotka sopivat kaikille ihotyypeille.

hnna
hnna
7 years sitten

Hei. onko boxia mahdollista tilata aluksi vain 1kk kerralla ? 🙂 Opiskelijana ei ole varaa laittaa kerralla monen kk paketti hintaa, mikä estää tilaamisen !

Satu Laine
Satu Laine
7 years sitten

Hei, kyselen samaa kuin hnna, että olisiko mahdollista tilata kuukausi kerrallaan? Olen opiskelija, joten on vaikeata laittaa noin paljon kerralla rahaa.

Saara
Saara
7 years sitten

Kaikki parhaat ideat oli selkeästi käytetty kesäkuussa, tuo heinäkuun boxi ei ollut ollenkaan niin kiinnostava. NYR-puhdistusliinat onneksi sykähdyttivät, niitä on pitänyt hankkia pitkään. Omia ehdotuksia jatkossa tuleviin laatikoihin sillä oletuksella, että tuotteiden pitää sopia kaikille ihotyypeille: -vartalovoide (esim. Madaran nokkosvoide) -kuivaöljy vartalolle tai kynsiöljy -käsivoide -suihkugeeli tai käsisaippua -luomupuuvillaiset vanulaput tai -puikot -aurinkorasva (esim. Algamaris 30) -kynsilakanpoistoaine -jokin NYR-tuote (esim. seerumi joka käy jokaiselle ihotyypille) -laadukasta luomuteetä

Reno
Reno
7 years sitten

Hei! Ikävä kyllä näillä näkymin yhden kuukauden tilausjaksoa ei ole tulossa kolmen ja kuuden kuukauden tilausjaksojen rinnalle. Mutta emme tietenkään sulje tätä mahdollisuutta pois tulevaisuudessa. <3

Reno
Reno
7 years sitten

Hei Satu! Ikävä kyllä tällä hetkellä ei yhden kuukauden tilausjaksoa ole näköpiirissä. Pahoittelen asiaa. Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo. <3

Reno
Reno
7 years sitten

Hei Saara! Todella ikävä kuulla, että et ollut tyytyväinen heinäkuun boxiin. Toivottavasti elokuun tuotteet sykähdyttävät sinuakin enemmän. <3 Kiitos ehdotuksistasi. Katsotaan, mitä seuraaviin laatikoihin pujahtaa...

Kia
Kia
7 years sitten

Hei Jolielaiset! Alusta asti olen tilannut boksia ja olen ollut siihen supertyytyväinen. Boksien sisältö silkkaa ihanuutta <3 Luotan siihen, että jatkossakin saan aivan yhtä ilahduttavia yllätyksiä kuukausittain. Harkitsin ennen Jolieboksin lanseeraamista ulkomaisia luonnonkosmetiikkabokseja, mutta tämä kotimainen on paljon parempi! Jatkakaa samaan malliin! Tiedän, että pikkunäytteet jakaa mielipiteitä, mutta itse näkisin niitäkin jatkossa bokseissa :*)

Katja
Katja
7 years sitten

Olen kovasti harkitsemassa boksin tilaamista, mutta muutama asia vielä mietityttää.. Onko bokseissa meikkejä mukana? Onko boksia mahdollista tilata suoraan postilaatikkoon?

Reno
Reno
7 years sitten

Hei Katja! Boxeissa on silloin tällöin myös luonnonkosmetiikan meikkejä. Meikkeihin pyritään valitsemaan sellaiset sävyt, että ne sopivat kaikille. Tällä hetkellä boxia ei ikävä kyllä voi tilata suoraan postilaatikkoon, vaan ne toimitetaan lähinpään PostNordin toimituspisteeseen.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.