Yleinen

Esittelyssä Neal’s Yard Remediesin kulttituote: Wild Rose Beauty Balm

12.05.2016, Jolie

Ne ketkä tuntevat Neal’s Yard Remediesin, tuntevat myös sarjan kulttituotteen Wild Rose Beauty Balmin. Kokeiltuasi tai tuoksuteltuasi balmia muistat sen taatusti siitä hetkestä ikuisesti. Tämä monitoimivoide tunnetaan maailmalla kauneudenhoidon kulttituotteena ihan aiheesta.

MG_7025

Wild Rose Beauty Balm on todellinen monitoimituote: voiteena se hoitaa ja ravitsee ihoa sekä pehmittää varsinkin kuivat ihoalueet, ja lisäksi sitä voi käyttää myös puhdistusvoiteena sekä ravitsevana naamiona. Wild Rose Beauty Balm sopii hoivaamaan kaikkia ihotyyppejä. Ensisijaisesti kallisarvoinen koostumus kannattaa hyödyntää kasvoilla, mutta balmi pelastaa myös muita kehon hoivaa tarvitsevia ihonalueita.

Beauty Balm on täysin vedetön voide tai oikeastaan rasva, joka kuitenkin imeytyy hämmentävän hyvin. Nimensä mukaisesti voidepohjan muodostaa villiruusunsiemenöljy, jonka korkea antioksidanttipitoisuus auttaa korjaamaan, kiinteyttämään ja pehmittämään ihoa. Villiruusunsiemenöljy saa seuraa pelargoniasta, purasruohosta, hampusta ja rosmariinista, jotka auttavat ihoa vahvistumaan ja säilyttämään sen luonnollisen hehkun.

Kuivaihoisen kannattaa muistaa, että pelkkä voide ei riitä kosteuttamaan ja hoitamaan ihoa, vaan ihonhoitorutiinin täydentää hoitava kasvovesi sekä kosteuttava seerumi. Wild Rose Beauty Balmin kaveriksi sopii hyvin esimerkiksi Neal’sin uudistava Frankincense- tai kosteuttava Rose -kasvovesi sekä uudistava ja rauhoittava, ylellinen Beauty Sleep Concentrate -yöseerumi.

Beauty Balmin pakkauksessa on mukana puuvillainen musliiniliina, jonka avulla voidetta voi käyttää puhdistusaineena tai pyyhkiä sen naamiona käyttämisen jälkeen pois.

MG_7029
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mulan
Mulan
8 years sitten

Sopiiko tää tuote akneihon puhdistukseen vai tukkiiko ihoa?

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.