Yleinen

Valmistaudu juhlaan hedelmähappokuorinnoilla – ja naamioilla

16.05.2016, Jolie

Hedelmähapot eli alfahydroksihapot (AHA-hapot) toimivat monissa ihoa kirkastavissa kuorinnoissa ja naamioissa tehoaineina. Hedelmähappoja käytetään kotihoitotuotteissa niin pieninä ja matalina pitoisuuksina, että ne sopivat yleensä hyvin lähes kaikille ihotyypeille. Mikäli ihosi on hyperherkkä tai siinä on esimerkiksi ruusufinniä, suosittelemme kuitenkin käyttämään hedelmähappoja sisältäviä tuotteita varoen. Hedelmähappotuotteita voi hyvin herkälle tai reagoivalle iholle testata ensin pienelle ihoalueelle.

sitruuna_joliespa_lemontherapy_hannamarirahkonen1-1

Hedelmähapot kuorivat ihoa irrottamalla kuollutta ihosolukkoa ihon uloimmasta kerroksesta. Lisäksi hedelmähapot toimivat humektantteina eli ne kosteuttavat ihoa. Luonnonkosmetiikassa käytetään mm. omenasta, sitruunasta, appelsiinista, mustikasta, sokeriruo’osta ja ananaksesta saatavia happoja. Hedelmähapot sopivat erityisen hyvin ikääntyneen ihon, epäpuhtaan ihon sekä pigmenttimuutosten hoitoon.

Jolien valikoimassa on täysin rakeettomia hedelmähappokuorintoja, jotka löydät helposti hedelmähappokuorintojen nimellä. Nämä kuorinnat perustuvat hedelmähappojen kuorivaan ja kirkastavaan vaikutukseen. Kuorinnat levitetään kasvoille naamion tapaan ja annetaan vaikuttaa muutamasta minuutista 10 minuuttiin.

Lisäksi valikoimamme kattaa hedelmähapoilla terästetyt kuorinnat, joissa on lisäksi mukana myös rakeita. Nämä sopivat erityisen hyvin esimerkiksi mustapäiden ja muiden pienten tukkeutumien hoitoon. Nämä kuorinnat kannattaa levittää kasvoille muutamaksi minuutiksi vaikuttamaan, ja sen jälkeen vielä pyöritellä käsin rakeita iholla. Hedelmähappopitoisuudet ovat näissä kuorinnoissa vielä pienemmät kuin rakeettomilla verrokeillaan.

Hedelmähappoja on lisätty myös muutamiin naamioihin lisätehoja tuomaan. Näiden kaverina voit käyttää joko rakeellista kuorintavoidetta tai silloin tällöin rakeetonta hedelmähappokuorintaakin.

Löydät hedelmähappokuorinnat ja –naamiot nyt yhden otsikon alta Jolie webshopissa.

sitruuna_joliespa_lemontherapy_hannamarirahkonen2-1 sitruuna_joliespa_lemontherapy_hannamarirahkonen3-1
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.