Yleinen

Helmikuun kuukauden tuote on Jolien myydyin Mádara

05.02.2020, Jolie

Jolien tarinan alkumetreillä lähes vuosikymmen sitten Mádara teki jo kovaa kyytiä luonnonkosmetiikan vahvaa pioneerityötä. Siksi Mádara oli tuoteportfoliossamme ensimmäisten joukossa. Olemme ehtineet myydä sitä vuosien saatossa paljon. Jolien asiakaskunnan kestosuosikkeja ovat olleet SOS -linjan kasvotuotteet, Gloss and Vibrancy -shampoo & hoitoaine, City CC-voide ja muut aurinkosuojat.

Ensimmäisinä Jolie-vuosina suuria hittejä olivat sävyttävät päivävoiteet Moon Flower ja Sun Flower, kunnes uudet Skin Equal -meikkipohjat saapuivat viime syksynä räjäyttämään potin. Retro-osastomme unohtumaton tapaus on myöskin Mádara Purifying Foam -puhdistusvaahto.

Listan kärkeen kolmessa kuukaudessa

Viime lokakuussa Mádara lanseerasi spesiaalituotteen nimeltä Re:gene Optic Lift Eye Serum. Arvasimme, että tuote tulee varmasti puhuttelemaan seerumihullua Jolien tiimiä ja asiakkaita, mutta aikamoinen yllätys tuotteen vauhti silti oli. Kolmessa kuukaudessa jo ennen vuodenvaihdetta tuo ihme oli myydyin Mádara -tuotteemme kautta historian. Pakkasimme sentään joka toisen asiakkaan kassiin Purifying Foamin Uudenmaankadun myymälästä vuonna 2013.

Tehoja ja teknologiaa

Mistä sitten on kysymys? Silmänympärysseerumi kuulostaa äkkiseltään marginaalituotteelta. Ehkä sille kuitenkin oli laajalti tilausta. Jolie on sentään kasvoseerumien luvattu maa, mutta ei meilläkään silmänympärysiholle kehitettyjä seerumeja liikoja ole näkynyt.

Mádaran silmänympärysseerumi on ankaran tuotekehityksen tulos, mikä näkyy loistavassa koostumuksessa ja erinomaisissa hoitotuloksissa. On hienoa, että on olemassa Mádaran ja Patykan kaltaisia ekologisia toimijoita, jotka panostavat rohkeasti teknologiseen kehitystyöhön ja testaukseen. Se tekee luonnonkosmetiikasta monella tapaa kilpailukykyisempää suhteessa selektiiviseen synteettiseen kosmetiikkaan.

Re:gene Optic Lift Eye -seerumin hydroksiproliini auttaa kiinteyttämään veltostunutta ihoa. EyeBright Periocular Complex auttaa ylläpitämään hiussuonten vastustuskykyä, ehkäisee tummia silmänalusia ja väsymyksen merkkejä. Välittömiä tuloksia seerumilla saa sen sisältämien luonnollisten mineraalien ansiosta. Seerumi tuo silmänympärysiholle valoa ja heleyttä, joka saa ilmeen näyttämään freesiltä. Tuotteen kosteuttavan vaikutuksen voi myös havaita heti. Pidemmän aikavälin käytössä iho silmien ympärillä napakoituu ja kiinteytyy. Juonteet tasoittuvat ja tummat silmänaluset vaalenevat.

Veltostuneelle iholle, juonteisiin ja ryppyihin, roikkuviin silmäluomiin, tummille silmänalusille

Suosittelemme Re:gene Optic Lift Eye -seerumia ekstratuotteeksi vaativalle silmänympärysiholle. Ohutta seerumia levitetään maltillinen määrä puhtaalle iholle, ja sen päälle on hyvä vielä laittaa silmänympärysvoidetta.

Tuotetta voi käyttää kuurina ja tai jatkuvassa säännöllisessä käytössä.

Helmikuun kuukauden tuotteena saat Re:gene Optic Lift Eye Serumin 20% alennuksella. Etu voimassa 5.-29.2.2020 Jolien verkkokaupassa ja myymälöissä. Ostoksille pääset täältä!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.