Yleinen

Haluaisitko juuri nyt Brasilian Porto Velhoon, Tangerin sykkeeseen vaiko Ranskan vuoriston aamuun?

16.10.2015, Riikka Väänänen

Toimiva mielikuvamatkailu ei maksa nyt mahdottomia. Rikkaat ja runsaat koostumukset kertovat Patykalle uskolliseen tapaan siitä, ettei raaka-aineissa ole säästelty. Saat rahallesi todellista vastinetta, et mitään vesilirua tai turhia täyteaineita. Käyttämällä luonnonkosmetiikan suihkugeeliä tai saippuaa et myöskään päästä synteettisiä tensidejä ihollesi tai jätevesiin.

Precious Woods luo ympärilleen rauhaa ja hyvää oloa. Tuoksumatka kuljettaa sinut Brasilian Porto Velhoon, Madeira-joen rannalle. Suihkugeelissä tuoksuu lämmin ja ylellinen sekoitus patsulia, amyrista, kallista seetripuuta ja vetiveriä. Precious Woods on tuulahdus kaukaista sambaa ja öistä sademetsää kylpyhuoneessasi.

1415_PRECIOUS WOODS BODY WASH BEAUTYSHOT_HD

Divine Nerolin pehmeän sitruksinen ja kirpeä nerolin tuoksu johdattelee tuoksuillaan ja tunnelmillaan Tangerin villiin ja lämpimään sykkeeseen. Nerolin eteerinen öljy on hyvin siedetty myös erityisen herkällä iholla. Se pehmentää, kirkastaa ja parantaa ihon elastisuutta. Appelsiininkukkavesi antaa energiaa ja herättää uuteen päivään ja elämään.

1414_DIVINE NEROLI BODY WASH BEAUTYSHOT_HD-2

Pearl Grape kuljettaa Ranskan vuorille, raikkaan ilman ja kirkkaiden vesien äärelle, viinitarhojen katveeseen kukkaisen ja hedelmäisen, aavistuksen makean tuoksunsa myötä. Tämä suihkusamppanja on valikoimamme hienostuneimpia ja kallisarvoisimpia helmiä, jonka suosio Joliessa on ollut suorastaan historiallinen. Jos haluat ylentää olotilasi minä tahansa vuorokaudenaikana, voit luottaa Pearl Grapeen.

1413_PEARL GRAPE BODY WASH BEAUTYSHOT_HD

Kaikille Patykan suihkugeeleille on yhteistä samettinen vegaaninen koostumus, joka ei kuivata ihoa. Rikas ja E-vitamiinipitoinen vadelmavesi uudistaa ja korjaa ihoa. Runsaasti vaahtoavat koostumukset sopivat kaikille ihotyypeille ja kylpyvaahdoksi, myös jalkakylpyyn! Suihkugeelien koostumus on aikaisempaa viimeistellympi Patykan tuote- ja pakkasuudistuksen myötä, mutta hinta on laskenut 32 eurosta 25 euroon. Pakkauskoko 250 ml on pysynyt samana. Patykan kauniit suihkugeelit ovat ihanuutta itselle ja täydellisiä lahjaksi. Elegantti pakkausdesign käy lisäksi sisustuselementistä.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.