Yleinen

Lopeta suorittaminen ja ala nauttia

18.10.2015, Riikka Väänänen

Nykypäivän kiireen keskellä suoritamme myös nautintoja. Otamme kuvia ravintola-annoksista, mutta emme välttämättä muista enää seuraavana päivänä annoksen taivaallista makua. Katsomme kännykän kameran läpi kaikki nähtävyydet ja odotamme jokaiselta palvelulta ennen kaikkea heti näkyvää tulosta, emme niinkään rentoutusta. Ei ihmekään, että olemme kireitä ja äreitä. Ja tähän syyllistyy meistä lähes jokainen. Mitäs jos tekisitkin siihen mutoksen? Antaisit itsellesi luvan nauttia, miettisit tarvitsetko todella sitä kiinteyttävää vartalohoitoa vai olisiko kuumakivihieronta juuri nyt se, mitä kireät lihaksesi äänettömästi anelevat. Jos sinä et pysty siihen, hyvä kosmetologi pystyy. Hän osaa lukea asiakastaan ja osaa ehdottaa sinulle tarpeen vaatiessa ihan eri hoitoa kuin sen, minkä listasta varasit.

JolieSpaHoidot-15

Hyvällä kosmetologilla on myös monta muuta ominaisuutta: hänen kätensä eivät ole koskaan kiireiset, hän osaa olla hiljaa silloin kun tarvitsee. Hän ei juoksuta vesihanaa täydellä kohinalla, eikä kolistele astioita korviesi juuressa. Hyvä kosmetologi tarjoaa sinulle juuri sen tarpeellisen, täydellisen rentouttavan hetken ja tunteen että olisit juuri käynyt minilomalla.

Juuri näin kävi minulle ja kirjoitinkin siitä Olivia-lehdessä muutamia kuukausia sitten. Kosmetologi oli Jolie span Jonna.

kauneuspaakkari

Seuraavan kerran kun varaat hoitoa, unohda suorittaminen ja panosta nautintoon. Jos et osaa valita sopivaa hoitoa listasta, Jolie span taitavat kosmetologit tekevät sen puolestasi. Juuri nyt suosittelemme stressiä lievittävää Melody of Me-, rentouttavaa Sacred Stones- ja elvyttävää ja uudistavaa Herbal Heaven -vartalohoitoja. Ja kasvohoidoista esimerkiksi herkälle ja stressaantuneelle iholle sopivaa Lavender Fields -hoitoa.

Täältä pääset ajanvaraukseen.

Alin kuva Olivia-lehdestä nro 7-8/2015.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.