Yleinen

Täsmävinkit huulipunasävyn valintaan

19.10.2015, Riikka Väänänen

Rohkealle blondille

abso01

Deep Red 01 on syvä tumma aatelisverenpunainen. Se on tämän kauden trendikkäin sävy. Sävy sopii erityisen hyvin rohkealle vaaleaverikölle. Et taatusti jää huomaamatta. Ei tummaverikönkään tarvitse jättää tätä punaa kaupan tiskille, etenkään jos tavoitteena on harmooninen, mutta samalla hyvin trendikäs meikki.

Syyslomarusketuksen kaveriksi

abso07

Pure Pink 07 ei ole huulilla yhtään niin barbinvärinen kuin se puikossa näyttää. Parhaimmillaan se on kevyen syyslomarusketuksen kanssa, mutta tekee myös väsähtäneestä kalpeanaamasta huomattavasti raikkaamman näköisen.

Hampaiden valkaisuun

abso08

Theatre Red 08 on viileään taittava klassisen punainen sävy. Se sopii kaikille, etenkin hänelle joka haluaa hampaittensa näyttävän valkoisemmilta. Tai jos pikkujouluissa meni pitkään, punaa huulesi tällä sävyllä ja pue yllesi näyttävimmät pokasi. Silloin kukaan ei huomaa väsähtänyttä ilmettäsi.

Nudemeikkiin

Maksamakkaran- tai peitepuikon väriset nudepunat eivät pue ketään. Jos nudemeikki on sinun juttusi, etkä missään nimessä halua vetää huomiota huuliisi, käytä punaa joka vain korostaa omien huuliesi sävyä. Näin suusi erottuu leuastasi ja piirteesi korostuvat. Siihen tarkoitukseen paras sävy on 11 Rosewood. Sama sävy sopii erittäin hyvin myös sensuelliin sumusilmämeikkiin.

Piristystä kaipaavalle tummaverikölle

abso16

Oliivi-ihoisen, lämpimän tummaverikön iho raikastuu oranssiin vivahtavalla sävyllä 16 Poppy. Sama puna pukee erittäin hyvin myös kalpeita punapäitä, silloin kun hiukset ovat kuparinpunaiset eivätkä sinipunaiset.

Viileälle vaalealle

abso19

Kun haluat korostaa viileää vaaleuttasi tai uutta platinaista hiusväriäsi, punaa huulesi sävyllä 19 Powerful Pink. Se on räväkkä pinkki, joka taatusti vetää huomion huuliisi ja korostaa kauniisti vaaleita piirteitäsi.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
8 years sitten

Ah, huulipunaleikittely on aina yhtä ihanaa. Rakkauteni huulipuniin (ja luomiväreihin ja seerumeihin ja öljyihin ja ja…) ei kuole koskaan.

Miia Rantonen
Miia Rantonen
8 years sitten

Niin se on ja allekirjoitan täysin, mitä kirjoitat! Ei meidänkään rakkautemme Joliessa noihin luettelemiisi kuole koskaan 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.