Yleinen

Estelle & Thildin erilaiset ihotyypit huomioivat uutuudet Bioactive – ja Biohydrate -tuotelinjoista

08.02.2015, Hannamari Rahkonen

Jolien Toimituksen valokeilassa ovat viihtyneet tällä viikolla Estelle & Thildin uudistetut tuotelinjat. Tulemme saamaan kevään mittaan lisää ihania uutuuksia tältä ruotsalaiselta luonnonkosmetiikkabrändiltä, mutta sitä ennen esittelemme vielä kahden eri tuotelinjan tuoteuutuudet.

estellethild_jolie_joliewebshop_hannamarirahkonen

Super Bioactive -tuotelinja on saanut riveihinsä kiinteyttävän päivävoiteen. Hennon vaaleanpunainen voide on erityisesti kuivan ihon tarpeisiin vastaava anti-age -tuote, jonka pehmeä ja täyteläinen koostumus imeytyvät nopeasti iholle. Kiinteyttävä päivävoide tuoksuu sarjan muiden tuotteiden tapaan hienostuneelle ja makealle kukkaniitylle.

Voiteen pohjana toimivat tehokosteuttava sheavoi sekä E-vitamiinipitoiset jojoba- ja manteliöljy, jotka lisäävät ihon kimmoisuutta sekä elastisuutta. Merilevästä saatavaa astaksantiini on voimakas luonnon antioksidantti, joka antaa iholle vastustuskykyä vapaiden happiradikaalien hyökkäyksiltä sekä haitalliselta UV -säteilyltä. Boysenmarjauute elvyttää ihon mikroverenkiertoa parantaen ihon ravinnonottoa.

estellethild_jolie_joliewebshop_hannamarirahkonen1

Herkälle iholle suunniteltu hajusteeton Biocalm -tuotelinja on saanut riveihinsä rauhoittavan seerumin. Kevyen koostumuksensa puolesta seerumia voidaan käyttää meikin alla tai iltaisin sellaisenaan tai sekoitettuna tuotelinjan kosteusvoiteisiin.

Rauhoittavan seerumin raaka-ainevalinnoilla on pyritty maksimoimaan paitsi herkän ihon tehokas kosteutus, myös ärsytystä sekä ihon punoitusta ehkäisevät ominaisuudet. Rauhoittava seerumi sisältää muun muassa kirkastavaa mustaa seljankukkaa, aprikoosiöljyä sekä ärsytystä hillitsevää kauraa. Tuote on allergiatestattu ja se on 100 % hajusteeton.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
9 years sitten

Onnea Sakarille jo nyt joogaopettajaksi valmistumisesta. On muutenkin kiva kuulla Jolien omistajien/tekijöiden/taustajoukkojen fiiliksistä ja kuulumisista, lempituotteista ja muustakin. Hannamarin ihanan virkistäviä kuulumisia ja tuotekokeiluja pääsee onneksi lukemaan yellow moodin kautta. Teistä muistakin voisi kuulua vaikka tässä toimituksen blogin puolella. Jutasta ei ole kuulunut mitään aikoihin. Toivottavasti teille kaikille kuuluu hyvää vaikka kompurointia sekä kaaosta taitaa olla ilmassa itse kullakin….

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Hei Mari, on sydäntä lämmittävää kuulla, että tiimimme kuulumiset kiinnostavat. Se on itse asiassa näiden kuukaudenavaustemme tarkoituskin, sillä tiimissämme on huikeita ja mahtavia persoonia. Meille on tärkeää, että pääsette tutustumaan myös niihin tiimimme jäseniin, jotka eivät vaikuta suoranaisesti täällä Jolien toimituksessa. Jokainen Jolien tiimin jäsen on vuorollaan esillä kuukaudenavauksessa, tänä viikonloppuna vuorossa olemme minä ja Molla. Ja kiitos huolenpidostasi, Jolien kulisseissa voidaan oikein hyvin. Kevään tulon voi tuntea käsinkosketeltavana ilona ja reippaana työskentelynä. Valo antaa virtaa. Ihanaa kevättä sinulle Mari!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.