Yleinen

Hellävarainen kasvojenpuhdistus Estelle & Thild Biocalm -tuotelinjalla

07.02.2015, Hannamari Rahkonen

estellethild_jolie_joliewebshop_hannamarirahkonen7

Estelle & Thildin valikoiman uudistuttua myötä myös heidän kasvojenpuhdistusrituaalinsa ovat saaneet kaivatun päivityksen. Aiemmin jokaisessa sarjan tuotelinjassa oli omat puhdistustuotteensa, mutta nyt uusi Biocleanse-tuotelinja korvaa kaikkien entisten tuotelinjojen erilliset meikinpuhdistustuotteet.

Biocleansen tuotteet ovat todella hellävaraisia, sillä niiden koostumuksessa ei ole käytetty lainkaan vettä, sen sijaan tuotteista löytyy rauhoittavaa aloe veraa, ravinteikasta mustaa seljankukkaa sekä sekoitus kosteuttavia kasviöljyjä. Tuotelinja sisältää kasvoveden, puhdistusvaahdon, puhdistusmaidon ja pian valikoimiimme saapuvan puhdistusgeelin.

estellethild_jolie_joliewebshop_hannamarirahkonen8

Silkkisen pehmeä puhdistusmaito sisältää hoitavia ja epäpuhtauksia hillitseviä maitoproteiineja, jotka puhdistavat meikin ja lian hellävaraisesti. Puhdistusmaito on herkän ja kuivan ihon ystävä sen sisältämän aloe veran, sheavoin, manteliöljyn sekä seljakukkauutteen ansiosta.

Puhdistusmaito levitään kostutetuille kasvoille, hierotaan kasvoille pyörivin liikkein välttäen silmänympärysihoa ja huuhdotaan pois vedellä. Kasvojenpuhdistus viimeistellään Biocleanse -kasvovedellä.

Biocleance -puhdistusvaahto sopii parhaiten normaalille, seka- ja kevyesti rasvoittuvalle iholle, sillä vaahdossa on käytetty kosteuttavien kasviöljyjen sijaan aloeveramehua sekä kevyemmin kosteuttavaa kasviglyseriiniä. Vaahtomainen koostumus on miellyttävä käyttää.

estellethild_jolie_joliewebshop_hannamarirahkonen9

Alkoholiton Biocalm -kasvovesi on välittömästi kosteuttava, tasapainottava ja napakoittava kasvovesi. Kepeiden kukkasten tuoksuinen kasvovesi raikastaa ja kirkastaa ihoa sen sisältämän seljankukan vitamiinien sekä entsyymien lempeällä voimalla.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.