Yleinen

Estelle & Thild Biohydrate -tuotelinjan uudistavat uutuudet

06.02.2015, Hannamari Rahkonen

estellethild_jolie_joliewebshop_hannamarirahkonen2

Estelle & Thild on kokenut odotetun kasvojenkohotuksen uudistamalla pakkausdesigninsa, tuotelinjojensa nimet sekä jo olemassa olevien tuotteidensa koostumukset. Tämän lisäksi ruotsalaissarjaan on saatu täysin uusia tuotteita miltei jokaiseen tuotelinjaan, joihin tutustumme tämän viikon aikana hieman tarkemmin. Aloitetaan sarjan uudistavasta Biohydrate -tuotelinjasta.

estellethild_jolie_joliewebshop_hannamarirahkonen6

Yksi Estelle & Thildin mielenkiintoisimmista uutuuksista ovat Biohydrate -tuotelinjan sävyttävät kosteusvoiteet. Voiteet sisältävät hyaluronihappoa, jolla on kyky muodostaa ihon pinnalle näkymätön suojakalvo sen kosteutta sitovien ominaisuuksiensa ansiosta. Sävytetyt kosteusvoiteet imeytyvät nopeasti, jättävät jälkeensä pehmeän pinnan ja tuoksuvat sarjan muiden tuotteiden tapaan makealle kukkakedolle. Sävyttävän kosteusvoiteen päälle voi levittää peitetuotteen ja puuterin tavalliseen tapaan.

Sävy 01 sopii vaalealle iholle ja sävy 02 päivettyneelle iholle.

estellethild_jolie_joliewebshop_hannamarirahkonen4

Toinen Biohydrate -tuotelinjan uutuus on uudistava vitamiiniseerumi. Seerumi sisältää sävytettyjen kosteusvoiteiden tapaan hyaluronihappoa, mutta myös kirkastavaa lakritsiuutetta ja sitrusuutteista saatavia ihoa energisoivia vitamiineja. Seerumi on koostumukseltaan kevyt ja sen voi levittää aamulla meikin alle tai illalla yövoiteen alle heleyttämään sekä tasapainoittamaan ihoa.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.