Yleinen

Estelle & Thildin odotettu valikoimauudistus

05.02.2015, Hannamari Rahkonen

Ruotsalaisen Pernilla Rönnbergin vuonna 2007 perustama Estelle & Thild -luonnonkosmetiikkasarja on kokenut vastikään mittavan kasvojenkohotuksen pakkausdesignin, tuotteiden koostumuksien kuin tuotelinjojen nimienkin suhteen.

Pakkausten uudet, ilmavan kukkaiset ulkoasut ovat raikas tuulahdus luonnonkosmetiikan runsaassa maailmassa ja itse pumppupulloista on tehty entiseen verrattuna laadukkaampia sekä kätevämpiä käyttää.

estellethild_jolie_joliewebshop_hannamarirahkonen3

Biohydrate -linja on tullut ennen Neroli -nimellä kulkeneen tuoteperheen tilalle ja se sopii parhaiten normaalille ja nuorelle iholle. Biohydrateen kuului jo ennestään päivävoide ja nyt tuotelinja on saanut täydennystä uuden seerumin sekä kahden sävytetyn päivävoiteen muodossa.

Biocalm korvaa jatkossa entisen Sensitive -tuotelinjan. Biocalmin tuotteet ovat hajusteettomia ja ne on suunniteltu herkän ihon tarpeet silmällä pitäen. Biocalm -tuotelinja pitää sisällään kasvoöljyn, päivävoiteenyövoiteensilmänympärysvoiteen sekä uuden seerumin.

estellethild_jolie_joliewebshop_hannamarirahkonen2

Biodefence korvaa entisen Rose Otto -tuotelinjan. Biodefencen tuotteet ovat ihoa uudistavia ja suosittelemma tämän tuotelinjan tuotteita ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin. Tuotelinjaan kuuluu yövoide, seerumi ja silmänympärysvoide.

estellethild_jolie_joliewebshop_hannamarirahkonen

Super Bioactive on ikääntyvälle iholle tarkoitettu anti-age -vaikutteinen kasvojenhoitolinja, joka sisältää kollageenintuotantoa sekä ihon mikroverenkiertoa stimuloivia luonnon tehoaineita. Super Bioactiveen kuuluu kasvoöljy, seerumisilmänympärysvoideyövoide ja uutuutena ekstrakosteuttava päivävoide jo olemassa olevan kevyemmän päivävoiteen rinnalle.

estellethild_jolie_joliewebshop_hannamarirahkonen1

Yksi suurimmista muutoksista on se, että uusi Biocleanse-linja korvaa kaikkien entisten tuotelinjojen erilliset meikinpuhdistustuotteet. Biocleansen tuotteet ovat todella hellävaraisia, sillä niiden koostumuksessa ei ole käytetty lainkaan vettä. Puhdistustuotteista löytyy rauhoittavaa aloe veraa, ravinteikasta mustaa seljankukkaa sekä kosteuttavia kasviöljyjä. Tuotelinja sisältää kasvovedenpuhdistusvaahdon, puhdistusmaidon ja pian valikoimiimme saapuvan puhdistusgeelin.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.