Yleinen

Esittelyssä lokakuun Jolie box

08.11.2017, Jolie

Ennen vuoden huipentavaa juhlakautta pysähdyimme hetkeksi itsestä huolehtimisen äärelle. Jolie box ryhdistäytyi lokakuun ajaksi Health boxiksi, ja tarjoili hyvän olon teematuotteita tukemaan syksyistä detoxia. Mukaan oli päässyt treenikassiin ja matkakumppaneiksi suunniteltuja monitoimituotteita. Jolielaisen filosofian mukaan kauneus on kokonaisvaltaista ja alkaa aina sisältä. Siksi lokakuun box-yllätys oli nutrikosmetiikka. Tämä lännestä vyöryvä kosmetiikan trendilaji on Jolielle vanhastaan tuttu kauneuden ja hyvinvoinnin hoitaja.

Lokakuun boxista löytyi HerbalGemin sisäisesti nautittava koivunmahlakuuri, joka kirkastaa paitsi olon, myös ihon. Sertifioitu koivunmahla tunnetaan elimistöä kuona-aineista (mm. lääkejäämät, raskasmetallit, ympäristön saasteet ja kemikaalit, alkoholi, tupakka) puhdistavista ominaisuuksistaan. Se kerää itseensä runsaasti eri ravintoaineita kuten mineraaleja ja hivenaineita matkallaan juurista puun runkoon. Ravitseva puhdistuskuuri sopii painonpudotuksen tueksi ja tekee hyvää nivelille. Kuuri virkistää ihoa esimerkiksi vuodenaikojen vaihtuessa.

Lokakuun Jolie box

Suomalaisen Flown vartalotuotteet ovat joidenkin Jolie-tiimiläisten ikisuosikkeja, ja haluamme liputtaa niitä siksikin kansainvälisen kauppamme Jolie Beautyn puolella. Lokakuun boxiin pääsi Flown supervirkistävä vartalokuorinta, jonka kahvi, suola ja luomugreippi antavat vauhtia nestekierrolle samalla vitalisoiden mielialaa. Kosteuttava suolakuorinta tekee ihon sileämmäksi, kiinteämmäksi ja pehmeämmäksi. Kahvi yhdessä greipin kanssa auttaa poistamaan nesteturvotusta sekä vähentämään selluliittia. Kahvikuorinta sopii erinomaisesti vaikkapa lokakuiseen aamusuihkuun.

Joskus Jolien historiassa valikoimaamme kuulunut rakkaudellinen surffibrändi EQ nosti Shower-Shampoollaan boxin myös lämpimiin sfääreihin tuoksuen paratiisin biitsielämältä. EQ on surffari, yrittäjä, maailmanmatkaaja ja visionääri Franck Bywalskin luoma tuotekonsepti, jonka motto on ”Live. Love. Care. Love isn’t only an essential value for the brand, it’s a value for life.” EQ:n Shower-Shampoo on kätevä, monikäyttöinen pesutuote treenikassiin ja matkalle mukaan. Sulfaatiton ja mieto koostumus on hyvin hoitava ja se sopii herkimmällekin iholle ja hiuspohjalle sekä hiuksille. Eksoottisen hedelmäisessä tuoksussa on mukana häivähdys vaniljaa.

Hyvän olon boxin kruunasi hinta-laatusuhteeltaan timanttinen Evolven misellivesi Evolve Liquid Crystal Micellic Cleanser, jonka INCI on huikea. Misellivesi toimii mainiosti sekä kasvo- että puhdistusvetenä. Misellivedellä voi puhdistaa kevyen meikin. Sitä voi käyttää kasvojen aamuputsarina sekä kasvovetenä neutralisoimaan ihoa ja auttamaan hoitoaineiden imeytymistä. Se sopii hyvin myös miesten ihonhoitotuotteeksi ja rauhoittaa parranajon jälkeen.

Samplena boxiin pujahti vielä Naturativin kosteuttava seerumi EcoAmpoule 1, joka on vastaus vuodenajan aiheuttamaan pintakuivuushaasteeseen. Jokainen iho tarvitsee tehokasta vesikosteutta, joka ehkäisee erilaisten iho-ongelmien kuten tukkeutumien ja epäpuhtauksien syntyä. Myös toistuva suihkussa ja saunassa käyminen lisää vesikosteuden tarvetta iholla. Hypoallergeeninen EcoAmpoule 1 sisältää ihoa tehokosteuttavaa hyaluronihappoa sekä ihoärsytystä ja punoitusta vähentävää merisauniota ja pehmentävää ruusuvettä.

Kuva: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.