Yellowmood

Zuiin uudet meikkikynät

27.05.2014, Hannamari Rahkonen

Zuiin meikkikynät saatu maahantuojalta.

zuii_makeup_meikkikyna_yellowmood_luonnonkosmetiikka 1

Luonnonkosmetiikan meikkisarjoista Zuii on ollut jo parin vuoden ajan ehdoton suosikkini. Syy löytyy laadukkaista ja pigmenttipitoisista luomiväreistä, poskipunista sekä huulipunista, joita löytyy lukemattomissa eri sävyissä. Zuiin vahvuus on nimenomaan se, että maanläheisten sävyjen rinnalta löytyy niin kullankeltaista, sähäkän sinistä kuin kesäisen vihreääkin — luonnonkosmetiikan ei tarvitse olla tylsää.

Zuiin meikkivoide on myös erittäin peittävä sekä kestävä pohja, johon voi luottaa varsinkin juhlapäivinä. Sarjasta on kuitenkin puuttunut muutama juttu, joita olen kaivannut: peitevoide, meikkikynät sekä nestemäiset rajauskynät. Nyt sarjaan on tullut täydennystä kauan kaivattujen meikkikynien muodossa, joista löytyy myös peitekynä.

zuii_makeup_meikkikyna_yellowmood_luonnonkosmetiikka 2

Zuiin meikkikynämaailmasta löytyy nyt neljä erisävyistä peitevoidekynää, kaksi kulmakynäsävyä, neljä huultenrajauskynäsävyä sekä kolme silmänrajaussävyä. Itselläni on tällä hetkellä testissä Latte-peitevoidekynä, Emerald-silmänrajauskynä, Sienna-huultenrajauskynä sekä Taupe-kulmakynä.

Kaikki meikkikynät ovat osoittautuneet todella toimiviksi käytännön elämässä, mutta erityisen paikan meikkipussistani on varastanut tuo kulmakynä, jolla saa kulmakarvoista todella luonnollisen näköiset! Julkaisen teille kesäkuun alkupuolella meikin, jossa olen käyttänyt näitä meikkikyniä niin pääsette näkemään miltä ne näyttävät livenä.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.