Yellowmood

Kerro unelmastasi ja voita kotimaista korudesignia!

26.05.2014, Hannamari Rahkonen

Yhteistyössä titiMadamin kanssa.

titiMadan_kotimainenkoru_jewelry_yellowmood 5

Kesä on ottanut jo vahdikkaat ensiaskeleensa, joten juhlistetaanpas tätä kauniin ajanjakson alkua kotimaisen titiMadamin sponssaamalla koruarvonnalla. Arvontojen järjestäminen on mielekästä puuhaa, varsinkin kun kyse on kotimaisen korufirman tuotteista, joita käytän itsekin.

titiMadan_kotimainenkoru_jewelry_yellowmood 2

Omassa elämässäni tapahtuu parhaillaan aivan huikeita asioita ja olenkin pohtinut viime aikoina ahkerasti unelmia ja niiden toteutumista. Harrastan omalla kohdallani unelmien istuttamista, eli niiden pohtimista ikään kuin jo tapahtuneina asioina ja olen huomannut tämän metodin hyvin toimivaksi systeemiksi.

titiMadan_kotimainenkoru_jewelry_yellowmood 3

Sattuneista syistä johtuen minulla on ollut samanlainen olo kuin kuvien Birdcage-korulla, jota olen kantanut kaulassani ahkerasti ja joka on kerännyt harvinaisen paljon kehuja tuntemattomilta ihmisiltä. Siinä on koru, joka kertoo tarinaa omalla muotokielellään. Toinen kesäasujani raikastanut juttu on Seahorse-koru, jonka valitsin arvontaan mukaan siksi, että merihevoset ovat sydäntäni lähellä. Niissä on jotain ihmeellistä.

titiMadan_kotimainenkoru_jewelry_yellowmood 4

Tänään kolmella teistä on mahdollisuus voittaa yksi Seahorse-koru. Haluan kannustaa teitä unelmoimaan ja siksi arvontaan osallistuminen liittyy tänään aiheeseen, eli:

1) Kerro kommenttiboksissa mistä unelmoit eniten. Saat kertoa myös toteutustavoista tai muustakin, jos se tuntuu sinusta hyvältä.

2) Jätä sähköpostiosoitteesi, muuten et ole mukana arvonnassa.

Arvonta alkaa nyt ja on voimassa sunnuntaihin 1.6. saakka 🙂

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
48 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pia
Pia
9 years sitten

Ihana arvonta ja aivan ihanat korut ❤️ Minä unelmoin tällä hetkellä eniten paluusta kotiin Rovaniemelle ja siitä että elämä asettuisi siellä uomiinsa. Olen myös päättänyt tuon unelman toteuttaa, tavalla tai toisella ja omalla painollaan. Omilla valinnoillaan voi vaikuttaa, mutta ennenkaikkea uskon että asioilla on tapana järjestyä

Yrttejäpurkissa
Yrttejäpurkissa
9 years sitten

Unelmoin… rakkaudesta; rakkaudentäyteisestä elämästä. Keveydestä eläessäni haaveitani ja tarkoitustani todeksi. Syvistä tunteista, jotka uskallan ottaa sellaisinaan vastaan, ja joita uskallan kuunnella. Elinvoimasta. Hetken mielijohteesta tehdyistä metsäretkistä nuotion ääreen. Merenrannoista. Näkemisestä. Kokemisesta. Kauneudesta. Jaetuista hetkistä läheisten kesken. Inspiraatiosta. Rohkeudesta toteuttaa sitä, mikä tuntuu oikealta niin ammatillisesti kuin muutenkin elämässä <3

Kaniini
Kaniini
9 years sitten

Unelmoin rohkeudesta (ja ehkä myös kohtalosta), jotta saisin elämäni takaisin raiteille ja olisin taas onnellinen ihan tavallisen, mutta ihanan arjen ympäröimänä. Olen nyt liian arka ja rikki, jotta uskaltaisin tehdä itse muutosta kun luonteeltani olen arkajalka muutosten suhteen muutenkin. Tiedän, että kaikki lähtee itsestä ja töitä pitää tehdä muutoksen eteen, mutta tarvitsen nyt enemmän kädestäpitäjää kun pyllylle potkijaa. Unelmani ja toiveeni on siis elämänmuutos.

mr
mr
9 years sitten

Unelmani tällä hetkellä on löytää itsestäni riittävästi voimaa, energiaa ja jaksamista, jotta jaksaisin jatkaa opiskelua ja lopulta valmistua unelmieni ammattiin. Työn määrä tuntuu juuri nyt musertavan raskaalta, varsinkin, kun omat voimavarat ovat jo ennestäänkin rajalliset. Mutta uskon, että pitämällä itsestäni parempaa huolta sekä aika- ja energiasyöppöjä elämästäni eliminoimalla henkinen hauiskin kasvaa ja askel kerrallaan voin saavuttaa tavoitteeni. peasofme(at)hotmail.com

Blanka Schusterova
Blanka Schusterova
9 years sitten

Todella ihanat korut! Minun naivisilla silmillä unelmoin maailman harmoniasta. Ja siitä Seahorse-korusta:-).

Anastasia
Anastasia
9 years sitten

Unelmoin retkistä maailmojen ääriin, lämmöstä, rakkaudesta, inspiraation puuskista.

kaima
kaima
9 years sitten

unelmoin huolettomasta ajasta, ei taloudellisia eikä terveydellisiä huolia perheellä..

Sarita
Sarita
9 years sitten

Unelmoin tyytyväisyydestä kaiken tämän turhautumisen keskellä.. Että osaisin ottaa asiat niinkuin ne on eikä niin kuin niiden haluaisin olevan. Merihevonen on suosikkini kautta aikain. <3

Appelsiini
Appelsiini
9 years sitten

Unelmoin tasa-painon ja harmonian saavuttamisesta uudessa elämäntilanteessa. Unelmoin osaavani elää yksin itseäni kuunnellen. Lyhyemmällä tähtäimellä unelmoin kuumasta kesästä, johon kuulua ihania juhlia, paljaita varpaita ja ystävien seuraa.

Laurs
Laurs
9 years sitten

Lähiviikkoina on omalla kohdalla monta tulevaisuuteen liittyvää napsahtanut kohdilleen: lastentarhanopettajan tutkinto valmiina, syksyksi paikka erityislastentarhanopettajaksi ja kesänkin työt ovat järjestymässä. Kun itse on saanut paljon, tahtoo sitä myös jakaa. Olenkin alkanut unelmoimaan siitä, että joskus saisin ja voisin lähteä johonkin kehitysmaahan opettamaan esimerkiksi Opettajat ilman rajoja -hankkeeseen. Unelmia on myös paljon muita, mutta tämä yksi on nyt viimeisten kuukausien aikana kolkutellut takaraivossa päivittäin. Ehkä vielä joskus…

Hanna
Hanna
9 years sitten

Unelmoin, että voisin tulevaisuudessa toteuttaa haaveeni tehdä sellaista työtä, jossa voin toteuttaa omia unelmiani, tehdä työstä oman näköistäni, toimia siis yrittäjänä, ulkoisesti tai sisäisesti. Kunnioittaen luontoa, äiti maata, kunnioittaen kanssaihmisiäni, työkavereita, asiakkaita, luoda verkostoja, joilla saavuttaisimme yhteistä etua. Luoda uskoa ihmisiin ja itseeni, vahvistua ja saada varmuutta.Tehdä työtä puhtaalla sydämellä ja nähdä asiat sydämellä. Nauraa, laulaa, itkeä läpi kesäisen yön, katsella auringon nousua ja laskua yhdessä ystävän kanssa.

Xeve
Xeve
9 years sitten

Unelmoin siitä, että kylpyhuoneremonttimme tulisi vihdoinkin valmiiksi ja saisin töiden jälkeen vain levätä remonttipuuhailujen sijaan… ja kiitos, jos joku jaksaisi vielä siivota puolestani remppakaaoksen. 🙂

Ani
Ani
9 years sitten

Unelmoin tulevasta kesästä <3 tuokoon se mukanaan ihanuuksia,matkoja ja olemisia,oivalluksia. Kiitollisena myös haluan muistaa,että tällähetkellä elän juuri niitä unelmiani,jotka aiemmin olivat toiveina ajatuksissa….:) (anissaemilia@gmail.com)

Suvi
Suvi
9 years sitten

Unelmoin lääkikseen pääsystä, Italian matkasta ja lämpimästä kesästä! Ihania koruja!

Pumpuliina
Pumpuliina
9 years sitten

Unelmoin rakkaudesta, sisäisestä rauhasta ja siitä, että saan laulaa! 🙂

merikukka
merikukka
9 years sitten

Minä unelmoin aina matkoista; matkakuume on jatkuva.

sikkuralla
sikkuralla
9 years sitten

Unelmoin siitä, että pieni poikani olisi terve. Haluaisin kokea normaalin lapsiperheen arjen ilman huolta ja järkyttävää univajetta. Unelmoin, että jonain päivänä perheemme voisi tehdä spontaaneja asioita ilman sairauden tuomia rajoituksia ja että voisimme elää vaikka viikko kerrallaan ja suunnitella tulevaa päivä kerrallaan- elämän sijaan.

Nina
Nina
9 years sitten

Unelmoin monestakin asiasta mutta kaikkein päällimmäisenä on unelma työpaikasta. Olen pitkään ollut työtön ja hakenut ja hakenut ja hakenut (melkein mitä vain työtä). Koulutusta on mutta mitä ilmeisimmin väärältä alalta ja sitten toisiin juttuihin jopa liikaa. No sitten keksin itselleni uuden alan/ammatin ja hain pääsykokeessa opiskelemaan uutta unelmieni alaa jolla on töitä 🙂 Pääsykoe ei mennyt ihan niin hyvin kuin toivoin mutta unelmoin yhä opiskelupaikasta joka johtaisi työllistymiseen. Nyt ei auta kuin odotella maltilla heinäkuuhun. Mutta vaikka nyt en vielä pääsisikään niin unelmointi jatkuu. Toisinaan unelmoin myös lottovoitosta. Haluaisin sitlti töihin vaikka voittaisin lotossa (koska koen löytäneeni unelmieni alan) mutta… Lue lisää..

Tarja
Tarja
9 years sitten

Unelmoin työni jatkumisesta vielä kesän jälkeenkin. Unelmoin romanttisesta yhteisestä matkasta Roomaan mieheni kanssa ja yhteisestä rakkaudentäyteisestä tulevaisuudesta.

Empputiina
Empputiina
9 years sitten

Löydän itseni haaveilemasta miltei päivittäin naimisiinmenosta kultani kanssa. No, ehkä ensin haaveissani olisi edes kosinta, joka mahdollistaisi ihan oikean haaveilun ja häiden suunnittelun. Olen pienessä mielessäni pyöritellyt häihin liittyviä vaihtoehtoja jo läpi, ja haluttaisi jo kovasti päästä selvittelemään asioita oikeasti. Siinä mielessä tämä kesä on itselleni hieman jännittävää aikaa, sillä pientä kutinaa ilmassa on asiaan liittyen 😉 Samalla koitan pitää itseni maanpinnalla ja hieman pessimistisenä, että en kovin pettyisi jos aavistukset ovat väärät… Ajattelen asiaa ehkä jo liiankin paljon.

Päivi
Päivi
9 years sitten

Unelmoin, että saisin pitää pientä putiikkiani ainakin kymmenen vuotta lisää ja voisin elättää itseni tällä työllä:) Unelmoin myös ihanasta miehestä,joka voisi ilmestyä jostakin eläämääni. Unelmoin pienestä kesälomasta,mitä en ole pitänyt kymmeneen vuoteen. Unelmoin myös näistä ihanista ihonhoitotuoteista 🙂

Tallis
Tallis
9 years sitten

Unelmoin, että löytäisin oman tapani elää arkea täällä uudessa kaupungissa, johon tuntuu, etten osaa sopeutua. Unelmoin, että elämässä olisi vielä joskus keveyttä ja unohtaisin huolet hetkeksi.

pex
pex
9 years sitten

unelmoin elämästä joka olisi edes hieman helmpompaa ja stressiä olisi puolet vähemmän.

janna
janna
9 years sitten

Unelmoin siitä, että jalkani pysyvät terveenä ja kroppa ja kilpirauhanen kuosissa, jotta pääsisin syksyllä haaveilemalleni reissulle Nepalin vuoristoon. Menolentolippu sentään on jo. 🙂

Arhippa
Arhippa
9 years sitten

Unelmoin arjesta, jossa perheen aikataulut sopisivat paremmin yksiin. Unelmoin siitä, että saisin itse tehtyä jotain asioille jotka hiertävät ja uskaltaisin keikuttaa venettä.

NinaK
NinaK
9 years sitten

Unelmoin kiireettömästä arjesta ja ihan pikkuriikkisen myös lottovoitosta =D.

M
M
9 years sitten

Unelmoin hyvästä terveydestä ja siitä, että pystyisin taas harrastamaan liikuntaa. Liikkuminen on pitkään ollut henkireikäni, aivan ehdoton rakas harrastukseni, ja on tuntunut vaikealta luopua siitä sairauden takia ainakin toistaiseksi. Unelmani on kuitenkin mahdollista saavuttaa ja olen jo matkalla sitä kohti. Reilu vuosi sitten en jaksanut seisoa ja kävellä kunnolla, nyt pystyn hoitamaan asioita kävellen ja käymään ostoksilla. Sekin tuntuu aivan ihmeelliseltä. Asioiden arvon ymmärtää todella vasta kun ne menettää, kunpa näin ei olisi. Unelmoin myös siitä että kirjoittaisit jo kauan sitten lupaamasi kattavan kilpirauhaspostauksen, odotin sitä joululuussa, sitten tammikuussa, huhtikuussa. Toivottavasti se tulee pian!

hukka
hukka
9 years sitten

Unelmoin, että myöhemmin saan todeta eläneeni hyvän elämän ja ottaneeni riskejä, ja uskaltaneeni. Ja unelmoin että minä ja kaikki läheiseni saavat elää mahdollisimman terveen elämän

Nasta
Nasta
9 years sitten

Unelmoin, että tässä ja nyt, tämä mies jonka tapasin, olisi se oikea. Unelmoin, että sairauteeni löytyisi helpotus, jotta voisin nauttia kesästä. Jotta en olisi se ainoa, joka ehdottaa hellepäivänä sisätiloissa tapaamista ja harmaina päivinä puistossa lorvailua.

Mintsu
Mintsu
9 years sitten

Unelmoin, että löytyisi joskus aikaa (rahaakin) toteuttaa haaveilemiani matkoja mm. Englantiin, Thaimaaseen. Seahorse-koru olisi todella mieleinen 🙂

Sannis
Sannis
9 years sitten

Unelmoin…. Onnellisuudesta, elämän tasapainosta, terveydestä, rohkeudesta.

maisa
maisa
9 years sitten

tasapainoisesta elämästä

SiniS
SiniS
9 years sitten

Unelmoin matkustelusta ja siitä, että noin vuoden päästä minulla olisi juuri sellainen omiin tarpeisiini sopiva yritys hyvinvointivalmentajana kuin haluan. Nyt pitäisi alkaa ideoimaan ja visioimaan yriystä 🙂

hanna
hanna
9 years sitten

Kiitos insipiroivasta kirjoituksestasi 🙂 yritän soveltaa samaa ajatusmaailmaa omaan elämääni.. tällä hetkellä unelmoin nyt muuttuvasta ihka omasta asunnostani jonka sisustan ja suunnittelen rakkaudella ja ilolla. Toivonkin siitä onnelisuuden base-campiä joka tukee elämää eteenpäin 🙂

Janttara
Janttara
9 years sitten

Unelmoin velattomasta olotilasta ja keveämmästä olotilasta. Uudesta asunnosta myös aina ajoittain, mutta sitten velattomuuden voisi unohtaa listalta. No, joskus unelmoin myös lottovoitosta, myönnettäköön

Marja
Marja
9 years sitten

Tärkeimmät unelmani liittyvät lapseeni, mutta jos puhutaan vain minun henkilökohtaisista unelmistani, niin eteneminen ja paraneminen nykyisessä työssäni, miesvaltaisella alalla, jolla etenemiseni on tähän asti estänyt täysi kunniotuksen puute minua kohtaan. Toivon ja unelmoin, että saan vietyä nyt eteenpäin lähteneen tapahtumaketjun päätökseen niin, että voin alkaa kehittyä oikeasti työssäni omaa tahtia ja omasta intohimostani, ilman, että teen sitä muita miellyttääkseni ja hyväksyntää kerätäkseni.

Nella
Nella
9 years sitten

Unelmoin isosta keittiöstä ja kaunista, tilavasta kodista, omasta sellaisesta

Mariamaria
Mariamaria
9 years sitten

Unelmoin kiinnostavasta työpaikasta kun nyt san opinnot päätökseen. Jossain kivassa maassa, kansainvälisessä järjestössä tms. Toivottavasti jonainen päivänä 😀

Kristaliini
Kristaliini
9 years sitten

Minä unelmoin uudesta työpaikasta, sellaisesta, jossa olisin oman itseni pomo.

Salama
Salama
9 years sitten

Unelmoin kodista, jossa olisi tilaa tarpeeksi kaikelle ja kaikille

Samsam
Samsam
9 years sitten

Unelmoin kodista, jossa olisi oma kotistudio 😀

Kartsu
Kartsu
9 years sitten

Mun unelmani on velaton olotila ja aikaa enemmän perheelle

Ruusunen
Ruusunen
9 years sitten

Vielä jonain päivänä… matka maailman ympäri, kullan kanssa

Hanna
Hanna
9 years sitten

Unelmoin siitä, että oppisin soittamaan pianoa. 🙂 Ihailen musikaalisia ihmisiä, mutta omat harrastukseni ovat aina painottuneet urheiluun. Kaipaan kirjoittamisen lisäksi arkeeni luovuutta ja pianohaave on voimistunut ajatuksissani viime viikkoina. Ei minusta huippupianistia varmasti kuoriudu, mutta uskon, että nauttisin oppimisen ilosta ja musikaalisuuden tunnusta. Mummolassani on piano, ja olen jo pohdiskellut, että voisin alkaa ottaa tunteja siellä. Samalla näkisin mummoa useammin, sillä käyn hänen luonaan liian vähän, vaikka asumme melko lähekkäin. Eikä piano nököttäisi siellä koskemattomana. 🙂

Merete
Merete
9 years sitten

Unelmoin haluamastani opiskelupaikasta, lottovoitosta ettei tarvisi ottaa opintolainaa, terveistä ja pitkäikäisistä vanhemmista, joskus tulevaisuudessa omasta perheestä

Maikki
Maikki
9 years sitten

Unelmoin, että joku päivä olisi mahdollisuus ostaa omakotitalo ja hankkia kotieläimiä.

Siili
Siili
9 years sitten

Unelmoin kesästä saaristosta. Lampaista ja saaresta.

Anne
Anne
9 years sitten

Unelmoin: että tulisi aamu jona saisin herätä ilman että johonkin koskee. Että kuluisi päivä, jonka aikana ei tarvitsisi kertakaan pysähtyä ja lopettaa mielipuuhiensa tekemistä siksi että ei vain pysty. Että tulisi ilta ja voisi juoda kupillisen teetä ja syödä pikkuherkun, eikä vatsa heti nostaisi meteliä ja juoksuttaisi vessaan. Että tulisi yö, jonka nukkuisin läpi ilman että heräisin kertakaan.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.