Yellowmood

Tiskikone 2.0.

29.08.2014, Hannamari Rahkonen

Kirjoittelin maanantaina meidän yhtäkkisestä maalausurakastamme, joka huipentui lopulta myös kodinkoneisiin saakka. Budjetistamme ei liiennyt induktiotason, uunin eikä pyykinpesukoneen jälkeen enää sentinkään vertaa muihin kodinkoneisiin.

Olimme ehtineet myydä arvokkaan tiskikoneemme eteenpäin muutama asunto ennen tätä nykyistä omaa ja niinpä meillä on erittäin vanha tiskikone, joka oli alunperin talomme alakerrassa naapuriemme asunnossa. Heillä oli kuitenkin oma tiskikone, joten tämä vanha kone kannettiin meille tänne yläkertaan.

DIYkitchen_DIY_keittioremontti_yellowmood_hannamarirahkonen 5

Kone toimii moitteetta, joten sen puoleen en valita laisinkaan. Tiskasin remontin aikana kolme kuukautta kylpyhuoneessamme ja tuon jälkeen tiskikone on ollut itselleni ehkä maailman rakkain kodinkone. Kellertynyt valkoinen ei ollut kuitenkaan niin hurmaava sävy ja kun maalasimme keittiön seinän mustaksi, keksin että nyt päällystetään samalla tuo ikivanha tiskikone.

Meillä jäi Super-Pirtelöbaarin kesäprojektista muutama metri marmorikuvioista dc fixiä jäljelle ja ehdimme jo leikata sen jo oikean kokoiseksi palaseksikin, kunnes aloin empimään. Marmori ei tuntunut istuvan tähän yhtälöön kovin hyvin, vaikka siitä pidänkin ja niinpä Tuomas muisti pari vuotta sitten hankkimani spraymaalien kokoelman, josta löytyi metallimusta. Tiskikoneesta suojattiin vain pyöritettävän ohjelmanvalinnan nappulat, jotta tiedämme minkä ohjelman saamme kulloinkin päälle.

Kuvasimme yöllä, joten alla hieman tärähtäneet kuvat lähtötilanteesta sekä lopputuloksesta.

Tiskikone ennen:

DIYkitchen_DIY_keittioremontti_yellowmood_hannamarirahkonen 4 DIYkitchen_DIY_keittioremontti_yellowmood_hannamarirahkonen 2 (1)

Tiskikone jälkeen:

DIYkitchen_DIY_keittioremontti_yellowmood_hannamarirahkonen 7 DIYkitchen_DIY_keittioremontti_yellowmood_hannamarirahkonen 8

Tuomas sai toimia spraymestarina, koska hänellä on hieman vakaampi käsi kuin meikäläisellä. Lopputuloksesta on havaittavissa muutama pieni valuma, mutta se tuntuu pieneltä tuohon kellertävän keltaisen likaiseen edeltäjäänsä verrattuna.

Tiskikone 2.0., vihdoin silmäni lepää!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
anjuel
anjuel
9 years sitten

Olkaa onnellisia vanhasta superkoneestanne! Jouduin itse äskettäin luopumaan 85-vuoden Cylindastani, joka olisi edelleen pelittänyt, mutta en saanut varaosaa mistään ja en jaksanut lähteä kierrätyskeskuksiin metsästämään. Kone pesi puhtaaksi ja kuivasi täydellisesti tunnissa!. Tilalle tullut ASko samasta tehtaasta pesee huonosti ja kuivaa surkeasti. Sisukalut ovat sentään rosteria toisin kuin esim. nykyMielessä. Energiasäästö-ominaisuuksien takia nykyään luovutaan koneen hyvästä toiminnasta. Itselläni on koko ajan korkeampi pesu- ja kuivauslämpötilanäppäin alhaalla ja silti tulos on surkea. Että se siitä energiansäästöstä….

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

No tämä on kuules samanlainen toveri, joskin nuorempi kuin sinun koneesi oli. Energian ja vedenkulutuksen puolesta ei mikään ekologisin vaihtoehto, mutta olen erittäin tyytyväinen nopeaan pesuun sekä hyvään pesutulokseen — ymmärrän siis hyvin turhautumisesi uuden koneen kanssa. On varmasti taitolaji löytää tämän tilalle uusi, kun sen aika tulee.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.