Yellowmood

Silloilla

04.05.2014, Hannamari Rahkonen

rovaniemi_jatkankynttila_silta_bridges_yellowmood-hannamarirahkonen 1 rovaniemi_jatkankynttila_silta_bridges_yellowmood-hannamarirahkonen 2 rovaniemi_jatkankynttila_silta_bridges_yellowmood-hannamarirahkonen 3 rovaniemi_jatkankynttila_silta_bridges_yellowmood-hannamarirahkonen 4 rovaniemi_jatkankynttila_silta_bridges_yellowmood-hannamarirahkonen 5

Jo vuosia olen ollut viehtynyt siltojen kuvaamiseen, ne ovat järkähtämättömän voimakkaita elementtejä kaupunkikuvassa. Nuo betonijättiläiset näyttävät minun silmääni kaikessa karskiudessaan tosi kuvauksellisilta, tykkään niiden rosoisesta luonteesta, joka ei turhia hienostele.

Oma lempisiltani täällä Rovaniemellä on kolmessa viimeisessa kuvassa esiintyvä rakenteeltaan järkälemäinen rautatiensilta. Rautatiensillalla pyöräillessä tai rullaluistellessa horisontti heiluu ylösalaisin laudasta valmistetun pyörätien vuoksi, hui.

Täälläkin on muuten jo kevät käynnissä, vaikka ihan piknik-keleistä ei voikaan puhua. Nämä kuvat ovat reilun kuukauden takaiselta talvilomaviikoltamme, jolloin Kemijokeakin peitti vielä jää ja lumi. Tanja Poutiaisenkin talo on päässyt vahingossa kuvaan, jossa Tuomas viilettää joen jäällä. Nyt suurin osa jäästä on onneksi ymmärtänyt ottaa jalat alleen ja sulaa pois, kohta on ihanat kesäkelit.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.