Yellowmood

Puhdas keho 4/6: Viikko 2

03.05.2014, Hannamari Rahkonen

Tunnen itseni hetken ajan kriminaaliksi toisen viikon käynnistyessä. Viimeinen yhteinen lomapäivämme on käsillä, ilma on lämmin ja kutsuimme ystävämme meille kylään. Valmistamme meille salaattia erilaisilla lisukkeilla ja maistoin vähän patonkia salaatin kanssa, lisäksi jälkiruokaosastolla lähtee mopo keulimaan ja jäätelön houkutus käy aivan liian vastustamattomaksi!

Nautiskelun jälkeen pääni on aivan ulapalla ja reagoin sokeriin paljon herkemmin kuin ennen puhdistuskuuria, tämä hetki toiminee hyvänä muistutuksena puhdistuskuurin jatkuessa. Saan gluteenista välittömän kutiavan ihottuman pohkeisiini, joka laskee onneksi alle vuorokaudessa.

cleanprogram_puhdistuskuuri_kahvi_terveys_yellowmood_hannamarirahkonen (1)

Ensimmäisen ja toisen viikon kuluessa huomaan kauppaostostemme olevan todella raikkaita ja värikkäitä. Jääkaappi täyttyy vihanneksista, kalasta, hedelmistä, pähkinöistä ja marjoista — tästä tulee jo itsessään aivan järjettömän hyvä mieli eikä ruokaa mene hyvän suunnittelun ansiosta yhtään hukkaan. Minun on myönnettävä, että ennen puhdistuskuuria meillä meni tuoreita raaka-aineita välillä hävettävänkin paljon biojätteeseen ihan vain siksi, että ne olivat unohtuneet jääkaapin perälle, siispä olen todella onnellinen hävikin merkittävästä pienentymisestä.

cleanprogram_puhdistuskuuri_kahvi_terveys_yellowmood_hannamarirahkonen

Kaksi nestemäistä ja yksi kiinteä ateria ovat pitäneet kakkosviikolla huolen siitä, että aterioita tulee suunniteltua paremmin ja näin ollen vaihdeltua raaka-aineita tiheämmin. Selleri, parsakaali, lehtikaali ja muut vihreät eivät ole varmasti koskaan maistuneet näin hyvältä. Nälkä ei vaivaa toisella viikolla juurikaan, mutta alkuviikosta tapahtunut jäätelön ja leivänkokeilu toi minulle pariksi päiväksi infernaalisen himon valkoiseen sokeriin ja vehnään. Onneksi se meni ohi, voin nimittäin paremmin kuin aikoihin.

Minulle on henkisesti tärkeää saada yksi kiinteä ateria päivässä ja otan noista hetkistä ilon irti kokeilemalla uusia reseptejä. Syön lounaani rauhassa nautiskellen ja saan sisäistä tyytyväisyyttä päivä päivältä muuttuvasta kehosta sekä kirkastuvasta mielestä. Rikkinäiset kynsinauhani ovat alkaneet parantua ja iho pehmentyä.

Ennen puhdistuskuuria ultimaalisesti kiristäneet vanhat ulkoiluhousut sujahtavat jalkaan muitta mutkitta ja rasva on aloittanut joukkopaon selän alueelta enkä todellakaan pistä pahakseni tällaisia sivubonuksia! Minulla on naftaliinissa yhdet 17-vuotiaana ostamani farkut, joihin aion vielä mahtua. Ne menevät jalkaan, mutteivät ihan vielä kiinn ja päivä päivältä olen varmempi siitä, että tuo maaginen hetki koittaa vielä tänä keväänä.

lonsdale_sports_crossfit_eccobiom_nike_yellowmood_colourfulsportswear 1

Energiaa riittää treenaamiseen niin paljon, että päätämme herätä vapaaperjantaimme kunniaksi kukonlaulun aikaan ja suuntaamme 6.30 alkaviin CrossFit-treeneihin sekä uimaan sen jälkeen. Siinä oli niin täydellinen aloitus viikonlopulle, ettei toista! Viikonloppuna teemme piha- ja puutöitä kuin hullut, vireystaso on parantunut hurjasti ja se tuntuu ihanalta.

Mieli huutaa lenkille, rullaluistelemaan ja boksille. Kokonaisuutena toinen viikko teki juuri sen, mitä kirjassa luvataan: energiavarastot ovat nousseet pilviin, en voi olla kuin tyytyväinen.

Puhdas keho 1/6: Lähtötilanteessa

Puhdas keho 2/6: Clean-ohjelma pähkinänkuoressa

Puhdas keho 3/6: Viikko 1

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Norppis
Norppis
9 years sitten

Tuleeko tähän vielä jatkoa? 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.