Yellowmood

Merelle lähtis hän

29.04.2014, Hannamari Rahkonen

Yhteistyössä Nousevan Myrskyn kanssa.

hannamarirahkonen_yellowmood_nousevamyrsky_finnishdesign_blackandwhitel 1

Tyhjentelin pääsiäislomallani pahvilaatikoita ihan vain tavoitteenani heittää niiden sisällöstä mahdollisimman monta juttua annetaan-kasaan. Korulaatikkoni löytäessäni havahduin kuitenkin siihen, että onko tässä juuri hiihdetty koko viime syksy ja talvi vain muutamalla tärkeällä korulla? Keväinen vaatekaappi sai tuon laatikon löytymisen jälkeen lisää eloa ja mahdollisuuksia, sillä korut ovat aina olleet itselleni tärkeitä asusteita. Ne toimivat vähän samalla tavalla kuin kirkas huulipuna väsyneenä päivänä.

Tämä koruhamsteri aloitti pari vuotta sitten projektin, jonka päätarkoituksena oli heittää aina yksi tai kaksi muovihelyä pois, kun sai hankittua tilalle aidoista materiaaleista valmistetun korun. Projekti eteni loppujen lopuksi erittäin hyvällä tahdilla ja voinkin sanoa koruvarastoni olevan juuri omannäköiseni kokoelma, jossa ei ole mitään turhaa. Siellä on vain sellaisia kaulakoruja, rannekoruja ja korviksia, jotka ovat kaikki käytössä.

hannamarirahkonen_yellowmood_nousevamyrsky_finnishdesign_blackandwhitel 2

Pidän simppeleistä linjoista ja yhdet rakkaimmista koruistani ovatkin Nousevan Myrskyn valikoimista hankittuja. Nousevan Myrskyn Liisa on aivan uskomaton ideapankki, nainen joka uskaltaa toteuttaa omiaa visioitaan ja tekee jälkeä, joka profiloituu helposti juuri häneen itseensä. Brändi on rakennettu tinkimättömällä tyylillä, joka on nykypäivänä aivan liian harvinaista. Tällaisten pienten korumerkkien vahvuus löytyy mielestäni selkeästi havaittavasta omaperäisyydestä, joka ei ole ostettavissa massatuotantotehtaista.

Minä en ole päässyt pitkään aikaan merelle, joten tällä kertaa meri tuli luokseni. Kaipasin korulippaaseeni jotain eleganttia ja monenlaiseen tilaisuuteen sopivaa korua, sellaista jonka voi napata ylleen juuri niinä päivinä kun mikään ei tunnu näyttävän hyvältä. Asuin muuten nuoruudessani puoli vuotta meren äärellä ja silloin opin toden teolla rakastamaan tuota kunnioitusta herättävää luonnon jättiläistä sekä sen voimaa. Se on samalla sekä valloittavan vapauttava, turvallinen että arvaamaton.

hannamarirahkonen_yellowmood_nousevamyrsky_finnishdesign_blackandwhitel 3

Nousevan Myrskystä on tullut minulle yksi rakkaimmista kotimaisista korumerkeistä, sillä jokin näissä tuotteissa vain puhuttelee vuodesta toiseen. On ihanaa tietää, että korujen takana on aikuinen ihminen, joka tekee työtään suurella sydämellään eikä päästä itseään helpolla, vaan kehittää koko ajan kaunista tuotemerkkiään uusille poluille. Tuo inspiraatio säteilee ulospäin ja inspiroi ainakin itseäni omassa arjessani.

Nousevan Myrskyn korut ovat siitäkin ihmeellisiä, että ne eivät huuda isoin mainoslausein olevansa ekologisia kierrätyskoruja, vaikka ovatkin. Suurin osa näistä kauniista ja persoonallisista koruista on valmistettu kierrätyskumista ja Liisan käsissä tuo materiaali taipuu aivan uskomattomiksi taidonnäytteiksi.

Olen iloinen saadessani tarjota teille lukijoilleni – 20 % alennuksen kaikista Nousevan Myrskyn koruista seuraavan kahden viikon ajaksi. Alennuksen saat käyttöösi käyttämällä koodia yellowmood.

Koruprojektini innoitti minua aloittamaan vuosi sitten samanlaisen mission vaatekaappini sisällön suhteen. Viikonloppuna huomasimme, että omistan tällä hetkellä paljon vähemmän vaatteita kuin mieheni, sillä olen laittanut kaiken turhan ja ihan kivan pois aidosti ihanien käyttövaatteiden tieltä. Suosittelen kokeilemaan tällaista projektia, toimii monellakin elämän osa-alueella!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.