Yleinen

Upeat naiset, upeat meikit – näkijä Mili Kaikkonen

27.04.2014, Katja Kokko

_04A0134

Näkijä Mili Kaikkonen on nainen, johon allekirjoittanut on tutustunut vuonna 2011. Olen käynyt milityksessä säännöllisen epäsäännöllisesti aina sen jälkeen. En ole varma olisko Jolieta edes olemassa ilman Miliä, sillä hän on auttanut minua suunnattoman paljon unelmien toteuttamisprosessissani. Hän on vahvistanut luottamusta intuitioni kuuntelemiseen sekä antanyt vinkkejä itseni tarkasteluun sellaisella tavalla, joita en välttämättä olisi itse oivaltanut – ja onpa Mililtä kysytty neuvoja kiperissä miesasioissakin. Mili on useimmiten kertonut minulle ne asiat, jotka itsekin olen jo tiennyt, mutta useinhan meidän täytyykin vain kuulla ne joltain toiselta ihmiseltä.

Milillä on vastaanotto Helsingissä ja tätä nykyä nainen pyörittää myös omaa, Vaiheessa-nimistä radio-ohjelmaa Radio Helsingissä.

Mili oli ehdottomasti Stellan ja Eevan lisäksi yksi niistä upeista naisista, jotka halusimme kutsua meikkituoliimme Jolien meikkitaiteilijaviikolla. Kuvat on ottanut Dorit Salutskij.

_MG_8646 _MG_8700

Milin meikkiin käytetyt tuotteet:

Zuiin luomivärit Chestnut, Fudge ja Bronze

Zuiin musta rajauskynä

Kulmakarvoihin Couleur Caramelin luomiväri 081

Zuiin poskipunat Mango ja Peach

Couleur Caramelin Silkkipuuteri

Zuiin huulipuna Coral Red

Absolutionin La Crème du Teint

Couleur Caramelin peitevoide 08

_04A0237 _04A0186

Milin meikkiresepti kuuluu näin:

1. Pohjusta yläluomet ja peitä tummat silmänaluset Couleur Caramelin peitevoiteella ja kiinnitä pohjustus kevyesti Silkkipuuterilla.

2. Levitä liikkuvalle luomelle sisänurkasta noin puoleen väliin Chestutia ja varjosta sen jälkeen ulkonurkasta luomivakoon Fudgella. Häivytä värit toisiinsa. Häivytä Fudgea aavistus luomivaon yläpuolelle. Varjosta Fudgella myös alaripsen tyvi ja yhdistä se ulkonurkasta yläpuoleen

3. Tee yläripsien tyveen rajaus mustalla kynällä ulkonurkasta noin puoleen väliin ja häivytä sekä pehmennä rajaus viistopäisellä siveltimellä kohti sisänurkkaa sekä ulkonurkasta hieman yläviistoon leventäen. Ota kynästä väriä viistopäiseen siveltimeen ja tummenna alaripsien tyvi ulkonurkasta, yhdistä taas ulkonurkasta yläpuoleen.

4. Levitä tummanruskeaa Bronzea yläluomen keskiosaan kevyesti ja häivytä se sulautumaan muiden värien kanssa. Voit lisätä väriä kevyesti myös alaluomelle.

5. Taivuta ripset ja levitä maskara.

6. Levitä kasvoille meikkipohja ja peitä mahdolliset pienet ihovirheet. Kiinnitä pohja sipaisemalla kasvoille kevyesti Silkkipuuteria.

7. Huolittele kulmakarvat kevyesti kulmakynällä tai luomivärillä ja harjaa liiat värit pois kierreharjasiveltimellä.

8. Hymyile peilille saadaksesi poskipäät esille ja sipaise poskipäille ensin Mangoa ja sitten tujaus Peachia päälle. Häivytä poskipuna kohti korvan yläreunaa.

9. Pohjusta huulet meikkivoiteella ja lisää huulipuna. Huultenrajauskynän käyttö ei ole pakollista, jos huulimeikistä haluaa huolettoman.

Henkilökohtainen meikkiopastus Jolie shopissa sisältää meikkauksen ja yksityiskohtaiset vinkit sen toteuttamiseen. Reilun tunnin mittainen opastus maksaa 90 euroa ja sisältää vapaastivalitsemiasi meikki- ja ihonhoitotuotteita 90 euron arvosta. Ajanvaraukset numerosta 040 562 4843.

_04A0177 _04A0188 _04A0221

Kuvat Dorit Salutskij.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.