Yellowmood

Keväinen smoothie ja sananen unesta

18.03.2015, Hannamari Rahkonen

Olen niin odottavissa tunnelmissa täällä Napapiirillä, etten meinaa saada sanallista arkkuani auki. Päässä sinkoilee tuhat ja yksi ajatusta, joista suurin osa koskee uutta sivustoani sekä sen yksityiskohtien suunnittelua. Uusi sivustoni on livessä aivan pian, sitä ennen ajattelin kuitenkin jakaa kanssanne kivan kevätsmoothien ja vaihtaa sanasen unesta.

smoothierecipe_lifestyle_yellowmood_hannamarirahkonen2

Tämä häikäisevä valo saa mieleni sekoamaan onnesta. Tuntuu ihan kirjaimellisestikin siltä kuin se polttaisi säteillään kerros kerrokselta pois talven riuduttamaa ulkokuorta. Yleisen ilakointini ohessa kehollani kestää kuitenkin hieman kauemmin ymmärtää, että lisääntyneestä valosta huolimatta ilta on edelleen nukahtamista ja nukkumista varten. Olen luonnostani hyvin herkkä mitä tulee nukahtamiseen ja nukkumiseen ja tämä korostuu aina, kun arjessa on isoja muutoksia – tai tässä tapauksessa tuolla taivaalla. Olen katsellut parin viikon ajan kelloa vielä kahden tai kolmenkin aikaan yöllä ja toivon, että saisin hyvät yöuneni pian takaisin.

Onko teillä ollut havaittavissa samankaltaisia sivuvaikutuksia?

Olen odottanut tätä keskiviikkoa, sillä pääsemme muutamien viikkojen tauon jälkeen takaisin CrossFitin pariin. Mikä ero olotilassa onkaan, kun ei voi liikkua. Kaikista eniten kaipaan sellaista sisäistä mentaalista skarppiutta, jonka saa vain itsensä haastamisesta ja tsemppaamisesta. Nyt olo on lähinnä möllö, mutta tilanne korjaantuu kyllä pian. Meillä on Tuomaksen kanssa tavoitteena osallistua boksimme kevätkisoihin toukokuussa, se mielessä huhkitaan nämä pari kuukautta!

smoothierecipe_lifestyle_yellowmood_hannamarirahkonen1

Jaan kanssanne lopuksi todella hyvän perussmoothien, jossa kaikki toimii hyvin yhteen. Nykyään laitan jokaiseen smoothieeni selleriä ja omenaa, sillä ne ovat oikein hyvä makupari ja toisekseen rakastan niiden nesteyttävää sekä olotilaa raikastavaa vaikutusta.

Mustikkasuun smoothie, 1 iso tai 2 pienempää annosta

1 kypsä banaani

1 iso ja mehukas appelsiini

1 Royal Gala -omena

2 sellerin vartta

3 dl mustikoita

4 dl vettä

Kuulemme pian ystävät, olen varannut viikonlopulle jälleen jotain kivaa.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.