Yleinen

Kevätsiivous – alennus – 15% valikoiduista tuotteista

18.03.2015, Hannamari Rahkonen

Aurinko on hemmotellut meitä kuluneen viikonlopun, jonka lämmöstä ja voimasta saimme Jolie-tiimissä intoa ja vauhtia kevätsiivoukseen. Tiedättehän sellaiseen, joka tuulettaa päättyneestä talvesta raskaita nurkkia, raikastaa huoneissa henkäilevät energiat ja tekee tilaa jälleen kerran uudelle.

summerflowers_yellowmood_hannamarirahkonen_kukat 1

Autattehan meitä hyvät ystävät, jotta ikkunoistamme mahtuisi valoa toimistoon, notkuvat hyllyt saataisiin pyyhittyä pölyistä, ja uudet luonnonkosmetiikan ihanuudet voisivat vallata niin varastomme kuin keväästä valoisat mielemme.

patyka_iroisie_absolution_yellowmood_cosmetic_hannamarirahkonen 15

Sinulla on erinomainen tilaisuus tehdä nyt laatuhankintoja edullisesti, sillä hetkellinen siivoushulluutemme tarjoaa -15% alennuksen vallan erinomaisista tuotteista. Listalla on ikiomaa Pariisin parhaimmistoamme, John Mastersin ja Neal’s Yard Remediesin hiustuotteita, suosittuja Madaran kasvoöljyjä, ihania lahjaboxeja jo vaikka äitienpäivää silmälläpitäen sekä kotimaista kauneutta Supermoodin ja Mia Höytö -lahjapakkausten muodossa.

patyka_iroisie_absolution_yellowmood_cosmetic_hannamarirahkonen 5

Siivous kestää keskiviikosta 18.3. maanantaihin 23.3. tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Tarjous on voimassa sekä Jolie shopissa että webshopissa. Webshopissa alennus toimii koodilla ”kevätsiivous.”

Tervetuloa kurkistamaan siivousämpärin ihanuuksiin tästä. Onni suosii nopeaa!

Teksti Molla Jelkänen

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.