Yellowmood

Kesäloman viimeinen viikko

24.09.2014, Hannamari Rahkonen

koivusaari_rovaniemi_syysretki_yellowmood 1

Syyskuu on osoittautunut erinomaiseksi kesälomakuukaudeksi. Ainoa suunniteltu osuus oli vierailu Helsingissä, jossa sain nauttia Jolie-tiimimme rakkaudellisesta ja lämpimästä seurasta sekä upeasta, kesäisestä säästä. Teki henkisesti hyvää saada palata hetkeksi kesäisempiin tunnelmiin sitten elokuun alun, tänään meille satoi ensilumi tänne Rovaniemelle. Pidin reissussa kameralomaa, mitä nyt yhden loistavan kahvilan taisin kuvata.

koivusaari_rovaniemi_syysretki_yellowmood 8

Olen tehnyt tässä kuussa muutamia mainioita kuvauskeikkoja, jotka jaan kanssanne myöhemmin. Loman kohokohta oli tavata mieheni pikkuveljen perhe, joka on juuri kasvanut erittäin suloisella esikoispojalla. Pienen pieni Jooa jaksoi kuvaukset loistavasti, välillä tietysti tankattiin ja otettiin levähdyshetkiä. Vastasyntyneissä on jotain niin kaunista, viisasta.

koivusaari_rovaniemi_syysretki_yellowmood 2 koivusaari_rovaniemi_syysretki_yellowmood 3

Tuomas tutkaili sunnuntaina hieman tämän viikon säätä ja suuntasimme maanantaina Koivusaareen syysretkelle. Tästä miniretkestä on muodostumassa meille pieni perinne, tosin olisi mukava ehtiä ensi kesänä saareen hieman lämpimämmällä säällä.

Retkireppu oli lastattu kuumalla vaniljakaakaolla sekä mozzarella-tomaattileipäsillä.

koivusaari_rovaniemi_syysretki_yellowmood 5 koivusaari_rovaniemi_syysretki_yellowmood 9

Tähän aikaan vuodesta saaren ympäristö on täynnä joutsenia, jotka lensivät suurena ryppäänä yltämme laulaen mahtipontisesti. Siinä oli koirilla ihmettelemistä.

Anoppini teki koiranpojille viime talvena itse manttelit, jotka ovat meidän vanhan koiraherralle välttämättömyys heti kun ilmat viilenevät. Tyylikäs Topi kiittää!

koivusaari_rovaniemi_syysretki_yellowmood 6

Tämä meidän vanhus oli kolme viikkoa sitten operaatiossa ja on toipunut siitä hyvin, mutta ikä tekee sen että askelta alkaa jo painaa pidemmillä reissuilla. Riemu jaksaisi juosta maailman ääriin, mutta Topille otettiin mukaan oma viltti ja kori, josta oli hyvä katsella maisemia.

koivusaari_rovaniemi_syysretki_yellowmood 7 koivusaari_rovaniemi_syysretki_yellowmood 4

Sellaiset pienet kuulumiset täältä. Nyt lähden parantelemaan ärhäkkää flunssaani, käheää ääntäni ja palailen langoille ensi viikolla.

Muistakaa eksyä tavallisilta reiteiltä ihailemaan ruskaa ja ympäröivää luontoa <3

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.