Yleinen

Toimiston pienet apurit

25.09.2014, Nina Tawast

Työskenteletpä kotona, työpaikalla, yksin tai yhteisössä, on hyvä pitää silmät auki pienille ilon aiheille ja läsnäolon sekä pysähdyksen mahdollisuuksille keskellä kiirettä.

tsto1

Työssä toteutuvat monet ilot ja haaveet. Toisille työ on palkinto vuosien opiskelusta unelmiaan kohti, toisille sattuman, hetken tai merkittävän tapaamisen synnyttämä ja joskus yllättäväkin polun aukeaminen.

Työn arvokkaimpia lahjoja on saada tehdä toiveistaan totta ja käyttää aikansa kuinka haluaa. Steve Jobsin sanoin “ainoa tapa tehdä mahtavaa työtä on rakastaa sitä, mitä tekee”. Unelmat, intohimo ja tahtotilat näkyvät kauas. Tavoitteet ruokkivat itse itseään, onnistumiset johtavat positiivisiin kierteisiin. Onnekkuudenkin voittaa usein luja ja sinnikäs työ. Ihmiset, jotka uskovat unelmaasi, löytävät luoksesi ja ympärillesi rakentuu kannustavaa inspiraatiota. Yksin voimme tehdä vähän, yhdessä paljon enemmän.

tsto6

Kun haluat jotakin, mitä sinulla ei ole vielä koskaan ollut, täytyy sinun tehdä jotain sellaista, mitä et ole vielä koskaan kokeillut. Ole oma pomosi. Tulevaisuus kuuluu niille, jotka uskovat omiin unelmiinsa, koskaan ei ole liian myöhäistä ja jokainen päivä on mahdollisuus tulla paremmaksi. Mistä sinä aloitat tänään?

Kaunis katseenkiinnittäjä ja ehdoton varuste työpöydällä on Neal’s Yard Remedies Garden Mint & Bergamot -käsivoide, jonka lasinen pumppupullo on kuin koru työpisteessäsi. Mintun tuoksuinen voide tuoksuu ihanalta ja se pehmentää näppäimistöllä tanssivat sormet kynsinauhoja myöten.

tsto3

Kasvoja kosteuttaa ja raikastaa päivän mittaan unelmankevyt Neal’s Yard Remedies Frankincense -kasvosuihke, joka sopii suihkautettavaksi myös meikin päälle. Paljon työssään matkustava tai kuivassa sisäilmassa oleskeleva voi kokeilla tätä lentomatkojen tai pitkän työpäivän aikana freesaamaan oloa. Suihke on siitä ihana, että se sopii käytettäväksi myös kasvovetenä, joka napakoittaa, uudistaa, virkistää ja kosteuttaa ihoa.

Työssä, jossa työasu sanelee pukeutumisen tai työpaikan etiketti pitää pukukoodin täsmällisenä, voi kaunis kynsilakka toimia piristysruiskeena ja tapana tuoda persoonaasi esille! Kurkista ekologisen, ranskalaisen Kure Bazaarin houkuttelevan monipuolinen värimaailmaan, josta löydät kynsilakat asuun kuin asuun. Kauniit kädet ovat käyntikorttisi – tee itsellesi käsihoito jo tällä viikolla ja helli kyntesi kuntoon! Kure Bazaarin lakoilla on kestävä peittävyys ja kaunis kiilto.

tsto7

Honoré des Présin Eau de Parfumien ja Eau de Toiletien luonnollinen tuoksumaailma valloittaa – ne saavat lähes kenen tahansa tuoksuttelijan palaamaan luokseen uudelleen ja kommentoimaan “hetkinen, ihan pakko nuuhkaista tätä uudelleen!” Cocktailit koukuttavat ja vetävät puoleensa. Suihkauta tuoksua painallus ilmaan ja kävele sumun läpi – siten tuoksu leviää yllesi kaikkialle tuoksumatta missään liian voimakkaalta. Vaihtoehtoisesti voit suihkauttaa tuoksua pienen määrän vartalollasi kohtaan, jossa tunnet sydämesi sykkeen – ranteen alapuolelle, korvan taakse – jossa tuoksu lämpenee ja elää pitkään.

Huulirasva-addiktit ovat ihastuneet Estelle & Thildin sävyttäviin huulivoiteisiin. Voiteista löytyy jokaiseen fiilikseen oma sävynsä: pinkkiä, persikkaista, marjaista, helmiäistä ja punaista. Kevyet koostumukset ravitsevat ja suojaavat huulten ihoa.

tsto4 tsto5

Kuvat Jolie

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.