Yellowmood

Black & White

20.04.2014, Hannamari Rahkonen

Yhteistyössä Second Chancen kanssa.

secondchanse_hannamarirahkonen_yellowmood 4

Viikko sitten vietimme viikonloppua Pohjanmaan lakeuksilla. Juhlistimme siellä yhdeksän hengen voimin mieheni mummun ja papan 50-vuotishääpäiväjuhlia itsevalmistetun juhla-aterian, hyvän seuran ja ihanan jälkiruoan kera. Koostan parhaista kuvista parhaillaan kansiota ja ajattelin jakaa muutaman tunnelmakuvan täällä Yellow moodissakin.

Pohjanmaalla oli jo niin lämmintä ja luntakin löytyi vain pellon reunoilta pieninä vanoina. Itse juhlapäivällä lämpötila kohosi kahdeksaan asteeseen ja sehän sopi meille!

secondchanse_hannamarirahkonen_yellowmood 1

Olen aina mielelläni lähdössä reissuun, jos lokaationa on tämä pieni paikkakunta keskellä maaseudun rauhaa. Ajattelin viime syksynä, että keväästä tulee tosi rento ja toki se on ollutkin rennompi kuin remonttisyksy, mutta kyllä sitä hommaa on riittänyt aika paljon näille kolmelle viime kuukaudelle. Olo on ollut vähän tööt, mutta pieni reissu piristää aina, kun sen saa viettää ihanan perheemme kesken ilman kaupungin hälinöitä. Ihanan tavallista ja rentoa, voi lukea rauhassa vaikka lehtiä tai vain olla.

secondchanse_hannamarirahkonen_yellowmood 3

Juhlapäivä pidettiin kaikin puolin simppelinä ja pukukoodi rentona, mutta siistinä. Itse valitsin ylleni uuden Second Chancen puhvihihaisen Saimi-mekkoni, joka on päällä mukava ja samaan aikaan kuitenkin skarppi. Second Chance on niitä harvoja kotimaisia vaatealan yrityksiä, jotka valmistavat tuotteensa aina kankaista, niiden painamisesta sekä vaatteen ompelemisesta lähtien kokonaan täällä Suomessa.

Second Chance on aivan uskomattoman ihana yritys eikä vähiten positiivisen sekä innovatiivisen omistajansa Maija Nuppulan ansiosta — kirjoitan teille myöhemmin lisää tämän suomalaisen vaatemerkin synnystä sekä arvoista, ne ansaitsevat ehdottomasti oman käsittelykertansa.

secondchanse_hannamarirahkonen_yellowmood 2

Olen aivan ihastunut tähän simppeliin mekkooni, jossa voi hengittää ja joka on yksinkertaisen kaunis. Musta antaa värinä myös mahdollisuuden asustaa mekko sopivaksi niin värikkäämpiin kevään sekä kesän juhliin kuin ihan tuikitavallisiin työpäiviin. Käytän arjessani todella paljon mekkoja, jotenkin tunnen niissä oloni samaan aikaan kotoisaksi, skarpiksi sekä mukavaksi. Itse asiassa nyt kun mietin asiaa, omistan triplasti enemmän mekkoja kuin housuja.

secondchanse_hannamarirahkonen_yellowmood 5

Juhlapäivänä meitä suosi sekä aurinkoinen sää, että loistava seura. Tyytyväisinä ja väsyneinä kömmimme vielä iltamyöhällä saunaan kälyni ja anoppini kanssa parantamaan maailmaa sekä istumaan kuistilla Pohjanmaan villiksi käyneessä iltatuulessa. Reissuun lähdettäessä allekirjoittanutta väsytti kiireinen viikko, kotiin palatessa naurunappula ja henkiset akut olivat viikonlopun jäljiltä erittäin tehokkaasti ladatut.

Kannatti lähteä, maaseudulla mieli lepää vähän kuin vahingossa.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.