Yellowmood

Realiteetteja loft-asunnosta ja remontista

18.04.2014, Hannamari Rahkonen

lofthouse_yellowmood_whitefloors_interior

Voi pojat miten monta toivetta olen vastaanottanut aiheesta koti ja sisustuskuvat. Että näytä nyt sitä kotia hyvä nainen!

Olen huomannut tässä loft-asunnossa sellaisen pienen haasteen, että kun otat kuvaa nurkasta X, näkyy taustalla nurkka D, jossa on taatusti jotain roinaa, jota et voi yksin siirtää ja arjen realiteetithan menevät tällä hetkellä siten, että a) joka nurkka on täynnä pahvilaatikoita/betonisäkkejä tai b) vähintäänkin viehättäviä lautakasoja.

Ja sitä se meidän arki nyt on niin kauan kuin täällä vielä jotain nikkaroidaan. Voisin muuten kehittää sanalle remontti jonkun muun nimen, alkaa nimittäin tulla korvista itse sana sekä sen merkityskin.

Tässä kuitenkin parin viikon takainen kuva havainnollistamaan pohjoisen elämää. Tuolit ovat jo kolmatta viikkoa matkalla parvekkeelle, tietokoneella on näemmä katseltu jotain sarjaa, kun keittiön tuoli on raahattu sen eteen ja liitutaulukin etsiskelee vielä lopullista paikkaansa.

Keittiössä on sentään nykyään jo rungot, että on täällä jotain onneksi tapahtunutkin.

#elämäniensimmäinenjaviimeinenremontti #omanelämänsärakennussiivooja

#alakasjoriittäätämähomma #rakennuspölymyass

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kikka
kikka
10 years sitten

Olisi oikeasti kiva nähdä niitä kuvia muistakin kuin yksityiskohdista. Vaikkakin sitten nurkista, mutta minä en ainakaan ole saanut minkään sortin kokonaiskuvaa asunnostanne. Vaikuttaa mielenkiintoiselta, mutta tuntuu että piilottelet asuntoa 🙁

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
10 years sitten

Hmm, juurihan tässä postauksessa selitin miksi en ole ottanut kokonaisvaltaisempia kuvia asunnostamme 🙂 Jos haluaisin piilotella asuntoa, en postaisi edes tämän vertaa kuvia kodistamme, joten siitä ei ole kysymys. Postailen kokonaiskuvia sitten, kun saamme paikkoja järjestykseen 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.