Yleinen

Jolien pääsiäisviikko: stoppi kevätstressille virkistävällä jalkahoidolla!

17.04.2014, Katja Kokko

_MG_7717

Kevät tulee nyt semmoista vauhtia ettei tässä kissaa ehdi sanoa! Allekirjoittaneen talvitakki vaihtui tänään nahkarotsiin. Revityt kevätfarkut on otettu käyttöön jo helmikuussa. Seuraavana vuorossa on sukattomuus, ballerinat ja sandaalit. Mutta sitä ennen yksi hyvin oleellinen seikka: nimittäin jalat ja varpaat kesäkuntoon!

Doftin jalkakylpypommit ovat meikäläisen ikisuosikkeja mitä tulee kotisapahan, sillä nuo sihisevät, suhisevat ja poreilevat minttuhöyrypommit ovat täydellinen väsyneiden jalkojen virkistys ja rentoutus ja pehmittävät samalla koppurat kantapäät. Olen levittänyt ympärilleni varsinaisen jalkapommiriippuvuuden: vanhempani tilaavat niitä kerralla kassillisen, serkkuni perheineen kummilapsiani myöten on pommikoukussa ja he puolestaan ovat tartuttaneet jalkakylpyinnostuksen naapureilleen, työkavereilleen ja niin edelleen. Pommithan tulivat valikoimaamme oikeastaan vahingossa: Doftin ihanat naiset Veronika ja Sonja valmistivat ne meille alunperin kaksi vuotta sitten vain joululahjaksi. Mutta minä rakastuin pommeihin niin totaalisesti, että suostuttelin naisia valmistamaan pommeja meille myyntiin.

_MG_7721

Pommien kaveriksi suosittelen Neal’s Yard Remediesin Comfrey & Mallow -jalkavoiteen, joka on varmaankin universumin paras jalkavoide. Rohtoraunioyrtin sanotaan auttavan nivelvaivoihin ja lievittävän väsymyksen tunnetta ja pakotusta, rohtosalkojuuren uute kosteuttaa sekä auttaa parantamaan halkeamia kantapäissä. Jalkavoiteen koostumus on juuri optimaalinen: se kosteuttaa todella hyvin ja pehmittää samalla eikä jätä ihoa rasvaiseksi. Virkistävän jalkojen kauneushoidon viimeistelee tietenkin Kure Bazaarin herkullisen sävyinen kynsilakka!

*

Lue kaikki pääsiäisviikkomme hemmottelu- ja kauneusvinkit kevätstressin torjumiseksi:

Stress busters – ylellistä ja tehokasta stressin poistoa iholle

Meikkipohjavallankumous: Absolution La Crème du Teint

Pääsiäisherkkupöydän jälkiruoan tarjoilee puolestaan Maria Lönnqvist:

Blueberry Swirl Cheesecake

_MG_7731 _MG_7725

 

Kuvat Katja Kokko

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.