Yellowmood

Balanssista

11.02.2015, Hannamari Rahkonen

// Jolie-lahjakorttien arvonta // Instagram // Facebook //

yellowmood_sisustus_hannamarirahkonen1

Tykkään näperrellä pieniä juttuja arkipäivien iloksi ja yksi tällaisista kohteista on erilaisten asetelmien tekeminen. Silloin vanhat lehtipinkat, lasipullot, kauniit hajuvesipullot ja muut kosmetiikkatuotteet saavat kyytiä.

yellowmood_sisustus_hannamarirahkonen2

Asetelmien ei tarvitse olla mitään ihmeellisiä, itselleni tärkeintä noina hetkinä on lähinnä se, että saan tehdä käsilläni jotain. Se auttaa rentoutumaan ja tarjoaa kivan breikin ajattelemisesta. Suuria ajatuksia on meinaan viime aikoina riittänyt.

yellowmood_sisustus_hannamarirahkonen3

Nyt kun työrintamalla tapahtuu ehkä enemmän kuin koskaan, huomaan tarvitsevani muiden asioiden suhteen tasapainoa ja yksinkertaisuutta. Mahdollisimman ravitsevaa ja simppeliä arkiruokaa, riittävästi unta ja ulkoilua kauniissa talvisäässä.

yellowmood_sisustus_hannamarirahkonen4

Kaipaan tasapainoa myös kosmetiikan suhteen, tällä hetkellä kiinnostavin ja koukuttavin kynsilakka on ollut Kure Bazaarin Essenzialetäydellisen rauhoittava nudesävy, jonka soisi löytyvän jokaisen tyttösen kosmetiikkavalikoimasta.

Sellaista täällä juuri nyt, kuulemme taas pian ystävät.

// Jolie-lahjakorttien arvonta // Instagram // Facebook //

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
9 years sitten

En malta odottaa mitä kaikkea uutta sinulta tuleekaan. Olet aivan todella taitava kuvaaja ja muutenkin ammattitaidon lisäksi jutuista ja muustakin huokuu jotain sanoinkuvaamatonta lämpöä. Jos (ja toivottavati kun) joskus taas pääsemme pohjoiseen lomailemaan niin haluan ehdottomasti pysähtyä Rovaniemelle sinua moikkaamaan vaikka sitten Superpirtelöbaariin jos se silloin on auki. Jos saisin päättää, niin muuttaisin täältä pääkaupungin hälinästä pienempään kaupunkiin ja varsinkin sinne pohjoiseen enemmän kuin mielelläni, mutta pitäisi ensin saada joku työ tai jotain jolla elää.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Voi Mari! Jätät aina niin kauniita kommentteja ja voin sanoa myös sinusta huokuvan valtavasti lämpöä <3 Kun saavut tänne niin laita minulle vaikka meiliä. Super-Pirtelöbaari ei ole nyt pysyvästi missään, mutta ainahan sitä kaffekupposelle ehtii!

Mari Vee
Mari Vee
9 years sitten

Voi kiitos kauniista sanoistasi! Tänä syksynä jäi ensimmäisen kerran moneen vuoteen perinteinen ruskareissumme Kilpisjärvelle tekemättä kun jouduin työttömäksi ja sydäntä särkee kun en päässyt pohjoiseen. Mulla on aina sellainen tunne kun kotiin palaisi kun ajamme kohti pohjoista kauneutta. Toki arki on sielläkin siinä missä täällä, mutta jotenkin kotini on siellä pohjoisessa siitä olen varma (vaikka täältä Hesasta olenkin kotoisin). Liekö sitten syynä osittain myös se, että olen viennyt lapsuudessa paljon aikaa maalla eli vaikka olen Helsingistä, niin maaseutukokemuksia on runsaasti. Nyt pitäisi alkaa tehtailemaan noita ihania raakaherkkujasi. Ostin tänään ihanan raakasuklaakakkupalan ja olen aikaisemmin herkutellut sellaisella jos on osunut kohdalle… Lue lisää..

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.