Yellowmood

Kevätfiilistä kotona ja päivitetty työtila

10.02.2015, Hannamari Rahkonen

// Yellow mood // Instagram // Facebook //

Yhteistyössä ShopAliken kanssa.

yellowmood_sisustus_hannamarirahkonen4

Ihmettelen täällä sitä mitä aurinko voi saada ihmisessä aikaan, tuo keltainen lisä on niin tervetullut lisä, että voisin halata sen puhki. Onkohan se jokin sisäänrakennettu juttu, että jokainen vuodenaika tuntuu joka kerta aivan uudelta, vaikka ne toistuvat suhteellisen samanlaisina vuodesta ja vuosikymmenistä toiseen? No, juuri nyt olen täysin haltioitunut tästä kevättalven kauneudesta ja luultavasti vuoden päästä on samanmoinen hehkutus edessä.

yellowmood_sisustus_hannamarirahkonen1

Valo tekee kodista omiin silmiin niin kovin erilaisen kuin miltä se tuntui pimeimmän kaamoksen kourissa, vaikka kaikki on sisustuksen suhteen ennallaan. Tummanpuhuvat sävyt ja lämpimät tekstiilit ovat edelleen esillä, mutta tänään tuli ensimmäisen kerran sellainen fiilis, että tarttis alkaa hieman keventämään tätä lämpöistä sisustuspalettia.

yellowmood_sisustus_hannamarirahkonen2

Kodissamme vallitsee jälleen jäätävä kaaos, tosin hyvästä syystä. Olemme rakentaneet keittiötämme eteenpäin ja uskoni siihen, että remontti joskus vielä päättyy, alkaa palata samaa vauhtia kuin uusia keittiön laatikoita syntyy. Katsotaan millainen viisivuotisprojekti tuostakin kyökistä kehkeytyy, pääasia että hommat etenee ja tavaroille alkaa pikkuhiljaa löytyä oma paikkansa.

yellowmood_sisustus_hannamarirahkonen3

Muun kämpän odotellessa mittavaa kevätsiivousta (koirien karvanlähtöaika, what else can I say..) olen saanut työpisteeni lähemmäksi valmista. Lasinen työpöytälevy odottaa vielä valkoisia säädettäviä jalkoja, mutta muutoin arkeni tärkein paikka alkaa olla mallillaan.

Muistatteko mattohöpötykseni marraskuussa? Bongasimme matot olohuoneeseen sekä ruokailutilaan pitkän etsinnän jälkeen. Kriteereinä oli ehdottomasti luonnollista materiaalia olevat vaihtoehdot kuten puuvilla ja villa. koska synteettiset vaihtoehdot tuntuvat oman jalkani alla jotenkin hirveän pahalta.

yellowmood_sisustus_hannamarirahkonen5

Sain mahdollisuuden valita jotain ShopAliken verkkokauppaportaalista ja minulle oli heti selvää, että se jokin löytyy Sisustus -osiosta. Työpisteen alta löytyy nyttemmin ihana Block -puuvillamatto, jonka kuvio tuntui meistä molemmista heti tosi sopivalta meille. Työtila on itselleni tosi tärkeä, koska olen sen äärellä suurimman osan päivistäni. Pitääpäs laittaa teille kuvia lisää sitten, kun työpöydän alla on ne valkoiset jalat – tila on vielä avarampi.

// Yellow mood // Instagram // Facebook //

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.