Meikit

Sävyopas: Kjaer Weisin uudet huulipunat

01.07.2020, Jolie

Mitä tehdä, kun monesta ihanasta pitäisi valita juuri se oikea? Kjaer Weisin kohdalla tehtävä on erityisen vaikea. Niin upealla tavalla New Yorkin trendien vivahteet ja Kjaer Weisin visionäärisyys paistavat brändin kevät- ja kesäkokoelmista.

Tutustu seuraavaan sävyoppaaseen, joka esittelee Kjaer Weisin uusien bullet-huulipunien suuret persoonallisuudet. Oppaan avulla valintasi lukuisten houkutusten äärellä kirkastuu hetkessä. Löydät varmasti omaan lookiisi sopivan ja sieluasi puhuttelevan sävyn.

Uudet uljaat punaiset sekä kahdeksan sävyä The Nude Collectionia

Kjaer Weis lanseerasi talvella kaksi uutta herkullista punaista, joista molemmat ovat olleet tiimimme ja kanta-asiakkaidemme suuria rakkauksia. Kjaer Weisin tuotanto ei kuitenkaan venynyt täydellisesti sävyjen globaaliin kysyntään, ja siksi mekin olemme myyneet ei-oota jonkin verran sekä Glorious- että Mesmerize-sävyistä.

Kesän kynnyksellä luoksemme saapui Kjaer Weisin uusi supersuosittu The Nude Collection, jonka kahdeksan huulipunaa ovat aavistuksen Kjaer Weisin muita bullet-huulipunia pehmeämpiä ja kermaisempia. Olemme suositelleet helposti levittyviä Nude-kokoelman punia siksi myös poskipuniksi.

Poskien ja huulien yksi yhtenäinen sävy on paitsi tyylikäs meikkitrendi, myös helppo ja kevyesti mukanakulkeva ratkaisu kesään.

Nude-valikoiman ruskea trio

Kjaer Weisin uuden Nude-valikoiman kiinnostavin kolmikko on kolme erilaista ruskeaa. Sävyjen vahvat vaikutteet 1990-luvulta kertovat niiden rohkeasta ja samanaikaisesti elegantista ajankohtaisuudesta. Kjaer Weis on luonnonkosmetiikan todellista huippumuotia.

INGENIOUS on huipputrendikäs ja harvinainen viileän ruskea huulipunaväri. Tämä on myös Jolien huippumeikkaaja Khiran suosikki – käy tutustumassa Khiraan ja tähän hienostuneeseen punaan Jolien Kämp Gardenin myymälässä. Tumma ja syvä sävy, jossa on mukana ripaus luumuisuutta. Ingenious on upea niin tummille kuin vaaleille kaunottarille, esimerkiksi meikittömän silmämeikin vaikuttavaksi pariksi.

EFFORTLESS on paahteinen tiilenruskea. Sävy toimii upeasti sinisten silmien tai vaatteiden tehostajana. Suosittelemme Effortlessia myös Kjaer Weisin uuden Vibrant Ray -poskipuna- ja korostusväriduon kanssa kesän fantastisimpaan meikkiin.

SINCERE on punaisempi ruskea kuin Ingenious ja vähemmän punainen kuin Effortless, sävy asettuu noiden kahden väliin. Sincere on hillitty ruskeanpunainen syvää ja pigmenttistä nudea etsivälle.

Klassinen Hollywood-Nude ja kolme muuta vaaleaa

CALM – Jos etsit perinteistä lämmintä nudebeigeä, Calm it is! Kjaer Weisin Calm on luonnonkosmetiikan klassinen perusnude aivan pienellä ripauksella persikkaa.

GRACIOUS on suloinen baby pink vailla vertaa. Viileä ruusuinen nudepinkki imartelee ruskettunutta ihoa ja kruunaa naisellisen lookin. Gracious on Joliessa Kjaer Weisin koko The Nude Collectionin myydyin sävy.

THOUGHTFUL on lämmin persikkainen nudepinkki, jossa on jo astetta enemmän korallista sävyä.

SERENE putoaa Gracious- ja Thoughtful -sävyjen väliin. Jos et osaa valita, otatko pinkkiä vai persikkaa – ota molemmat! Serene on lämmin persikkainen pinkki.

Kesätärppi numero yksi

GENUINE – Onni suosii rohkeaa ja siksi haluamme nostaa kesän salaiseksi aseeksi The Nude Collectionin sävyn Genuine. Genuine on ysärihenkinen kylmä roosa, josta löytyy sen verran sinistä, että sävy hehkuu hippusen lilaa. Pigmenttiä on kuitenkin reilusti ja sävy on poskillakin herättävän raikas – kerrassaan ihana. Kannattaa kokeilla käytössä!

Katso isompi versio alla olevasta sävykuvasta, ja tutki värejä tarkemmin.

Kaksi marjaista punasävyä

Kjaer Weis lanseerasi talvella ennen The Nude Collectionia kaksi sykähdyttävää punaista, joita on nyt jälleen varastossamme.

GLORIOUS on syvä ja täyteläinen marjanpunainen sävy, täydellinen puna juhliin. Pysäyttävä sävy on Jolien Punavuoren myymälän jättimenestys. Kjaer Weis tarjoilee sitä 1970-luvun dekadenttina punaisena, jolla saa myös poskiin sensuellin rusotuksen.

MESMERIZE on murrettu ruusunsävyinen nude, jota kutsumme varmaksi valinnaksi. Sävy on pigmenttinen ruusunsävyinen punainen, joka sopii kaikille. Monikäyttöinen väri istuu jokaiseen ihonsävyyn ja muuntuu helposti päivälookista iltaan.

The Nude Collectionin rajauskynät

Kjaer Weisin Nude-kokoelma sisältää neljä uutta rajauskynää, jotka sopivat erinomaisesti kokoelman huulipunien seuralaisiksi. Uudet rajauskynät ovat:

  • DEEP – tumma ruskea
  • RICH – punasävyihin sopiva lämmin ruskea
  • SOFT – monikäyttöinen nudekynä kaikille nudepunille ja
  • SATURATE – persoonallinen viileä taupe ruskeille huulipunasävyille. Saturatea Kjaer Weis vinkkaa kokeilemaan huulille myös sellaisenaan.

Jos etsit pinkimpää versiota vaaleahkosta rajauskynästä, Kjaer Weisilta löytyy aikaisemmasta valikoimasta nudekynä ROSE, joka on erittäin toimiva nudepinkki.

Valitse oma sävysi Jolien myymälässä

Tervetuloa Jolien Punavuoren tai Gardenin myymälään tutkimaan ja kokeilemaan sävyjä ammattilaisten opastuksella. Näin valinta osuu varmasti oikeaan.

Sävyjä ei valitettavasti voi kokeilla suoraan huulille. Näin varmistamme, että myymälävierailu ei ole riski koronavirustartunnalle.

Osta myymälästä yli 80 eurolla, saat peilin

Kun vierailet Jolien myymälässä ja ostat Kjaer Weisin tuotteita yli 80 eurolla, saat lahjaksi upean, käsilaukkuun sujahtavan peilin. Peili on korumainen ja samantyylinen Kjaer Weisin hopeanhohtoisten pakkausten kanssa.

Kampanja on voimassa 1.–20.7.2020 vain Jolien Punavuoren ja Gardenin myymälöissä (ei verkkokaupassa) tai niin pitkään, kuin peilejä riittää.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
klaara
klaara
3 years sitten

Sincere olisi minun suosikkini huulipuna väreistä.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.