Luonnonkosmetiikka

Kysymyksiä ja vastauksia Whamisan uudistuksesta kesällä 2020

29.06.2020, Jolie

Korealaisen kauneudenhoidon supertähti Whamisa käy kesän 2020 aikana läpi merkittävää tuote- ja brändiuudistusta. Keräsimme Whamisaan ja sen muutokseen liittyvät tärkeimmät kysymykset ja vastaukset helposti jokaisen saataville Jolien blogiin.

Tervetuloa tutustumaan Whamisan upeisiin uudistuksiin ja nauttimaan entistäkin täydellisemmäksi viilatusta korealaisesta luonnonkosmetiikasta.

Miksi Whamisa uudistuu?

Whamisan maailmanlaajuinen suosio on hurja. Kasvavien volyymien myötä Whamisa haluaa kiinnittää entistäkin enemmän huomiota kestävään kehitykseen toiminnassaan.

Whamisan uudistumisen teemana on ympäristöystävällinen ja puhdas kauneus. Pakkausmuovin käytöstä pyritään luopumaan niin pitkälle kuin mahdollista. Uudistuksen jälkeen tuotteet on pakattu aikaisempaa kierrätettävämpiin ja kestävämpiin materiaaleihin, jotka säilyttävät tuotteiden koostumuksen ja arvokkaat fermentoidut ainesosat laadukkaina.

Myös tuotteiden koostumuksia on pyritty edelleen tehostamaan ja parantamaan. Kansainvälisesti säädeltyjen harvinaisten kasvilajien käyttö lopetetaan kokonaan.

Whamisa -tuotteet ovat BDIH-luonnonkosmetiikkasertifioituja ja tuotteissa pyritään käyttämään mahdollisimman paljon luomulaatuisia ainesosia. Aktiiviset tehovaikutuksensa Whamisa saa oman patentoidun fermentointimenetelmänsä avulla, joka parantaa aktiiviaineiden imeytymistä sekä ravitsevaa ja hoitavaa vaikutusta iholla.

Mitä on fermentointi?

Yksi Whamisan salaisuuksista on tuotteiden patentoidussa fermentointimenetelmässä. Fermentointi on maitohappokäymistä, jossa hyödynnetään lactobacillus-bakteereja, jotka pilkkovat kasvien ravintoaineita molekyylikooltaan pienemmiksi peptideiksi ja aminohapoiksi.Fermentoinnissa syntyy ainutlaatuisen vaikuttavia ainesosia, jotka iho pystyy hyödyntämään tehokkaasti. Ihon mikrobiomin kannalta fermentoidut tuotteet vaikuttavat iholla prebioottisesti raviten iholle hyödyllisiä probiootteja.

Muuttuvatko Whamisan tuotteiden koostumukset?

Whamisan tuotteiden koostumukset muuttuvat uudistuksessa jonkin verran. Muutoksen tavoitteena on säilyttää koostumukset edelleen supertehokkaina, mutta tehdä niistä hellävaraisempia ja siten myös herkemmälle iholle nykyistä soveltuvampia. Lisäksi raaka-ainemuutoksissa on huomioitu tarkemmin harvinaisten kasvilajien käyttö. Tästä syystä esimerkiksi aloe maculata -uute korvataan aloe barbadensis -uutteella.

Sisältävätkö Whamisa -tuotteet alkoholia?

Suurin osa Whamisan tuotteista ei sisällä lainkaan alkoholia. Joissakin tuotteissa luomualkoholia on käytetty tarvittaessa tuotteen koostumuksen tai toiminnan kannalta (esimerkiksi kuorintalaput kasvoille).

Sopivatko Whamisan tuotteet herkälle iholle tai raskaana oleville?

Whamisan erittäin tehokkaiksi fermentoidut raaka-aineet saattavat toisinaan aiheuttaa iholla punoitusta tai vastaavia paikallisreaktioita. Tavallisesti reaktiot ovat kuitenkin hetkellisiä ja merkki ainesosien vaikuttavuudesta. Pääsääntöisesti Whamisan tuotteita voi käyttää myös raskausaikana. On kuitenkin hyvin yksilöllistä, kuinka iho reagoi raskaus- ja imetysaikana ihonhoitotuotteisiin. Nyrkkisääntönä on kuunnella ihon tuntemuksia. Käyttö suositellaan keskeyttämään, jos jokin tuote aiheuttaa jatkuvassa käytössä ihon herkistymistä.

Muuttuvatko Whamisan tuotteiden hinnat?

Whamisan uudistuksen myötä pakkauskoot ovat suurentuneet, joka selittää yksittäisten tuotteiden hinnan nousua. Muun muassa kasvovedet, kasvosuihkeet, kasvoemulsiot ja puhdistusgeeli saavat uudistuksen myötä suuremman pakkauskoon, joka kestää myös käytössä pidempään.

Miksi Whamisa käyttää paljon lasia pakkauksissaan?

Tuote- ja brändiuudistuksen myötä Whamisa pyrkii vähentämään muovin käyttöä pakkausmateriaaleissaan. Muovi korvataan kierrätettävällä pinnoitetulla lasilla, joka on valmistettu osittain kierrätetystä lasista. Lasinkierrätyksellä on matala hiilijalanjälki.

Kuinka lasipakkaukset kierrätetään?

Whamisan pakkausten lasi on kierrätettävää lasia, joten lasipullo tai purkki voidaan kierrättää lasinkeräyksessä. Muovikorkki laitetaan sekajätteeseen tai muovinkierrätykseen, pahvipakkaus pahvinkeräykseen.

Miten Whamisan suosituimpien tuotteiden sisältö muuttuu?

Toner Deep Rich

Tähtituotteen raaka-ainekoostumus muuttuu Whamisan uudistuksessa, jonka vuoksi tuotteen ihotuntuma ja tuoksu tulevat olemaan hieman erilaiset. Hoitonesteen pohjana toimiva aloe maculata -uute korvataan aloe barbadensis -uutteella. Uusi Toner Deep Rich on kruunattu lisäksi uusilla huikeilla aktiiviainesosilla, joista merkittävimmät ovat glucotolactone ja marunauute.

Marunauutetta on käytetty vuosituhansia perinteisessä kiinalaisessa lääkinnässä. Kosmetiikassa sillä on tehokkaita antioksidanttisia ja tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia. Glucotolactone (PHA) on ihoa kirkastava ja ikääntymisen merkkejä ehkäisevä happo, jota löytyy luonnostaan ihosta. PHA kuorii ihoa hellävaraisesti kirkastaen, mutta aiheuttamatta aurinkoherkkyyttä.

Muita aktiivivaikutteisia uutteita uudistuneessa tuotteessa ovat tiikerililjauute, kaalinlehtiuute ja bataatinjuuriuute.

Cleansing Oil

Puhdistusöljyn koostumus ei muutu uudistuksessa merkittävästi. Hasselpähkinäöljyn pitoisuutta uudessa versiossa on aavistuksen nostettu. Koostumus on erittäin silkkinen ja hyvin emulgoituva.

Cleansing Cream

Uudistuneen puhdistusvoiteen koostumuksesta poistuu mehiläisvaha, jolloin uudistunut koostumus on vegaaninen. Pesuaktiivisena ainesosana tuotteeseen lisätään myristiinihappo. Aloe maculata -uute korvataan aloe barbadensis -uutteella.

Foaming Gel

Puhdistusgeelin koostumus ei muutu merkittävästi. Aloe maculata -uute korvataan aloe barbadensis -uutteella.

Water Cream

Uudessa Water Cream -voiteessa aloe maculata -uute on korvattu aloe barbadensis -uutteella. Ripaus carnaubavahaa tekee voiteen koostumuksesta jatkossa tasaisemman ja miellyttävämmän käyttää.

Eye Essence

Uudessa silmänympärys- ja juonnevoiteessa aloe maculata -uute on korvattu aloe barbadensis -uutteella. Mehiläisvaha on korvattu carnaubavahalla, jolloin tuote on vegaaninen. Uudistuneessa koostumuksessa on aikaisempaa vähemmän eteerisiä öljyjä, mikä vähentää sen allergiariskiä herkillä ihoalueilla. Voiteen uusi koostumus imeytyy täydellisesti.

Nourish Cream

Uudessa versiossa Nourish Cream -voiteesta aloe maculata -uute on korvattu aloe barbadensis -uutteella. Mehiläisvaha on korvattu candelilla- ja carnaubavahalla. Lisäksi voiteessa on uutena ainesosana paprikauutetta, jolla on ihoa suojaavia ja hoitavia vaikutuksia.

Lue myös luonnonkosmetiikka-asiantuntija Katja Kokon postaus Whamisan uudistuksesta tai siirry Whamisa-ostoksille!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kukkis
kukkis
4 years sitten

Toner Deep Rich ……uudistettuna “PHA kuorii ihoa” …. voi ei.
Tuubit vaihtuu voidepurkkiin , epähygieenistä… voi ei. Toivottavasti tuoksut eivät ole voimistuneet. Tai eihän sillä väliä, toivottavasti löydän tilalle jotain yhtä hyvää. Harmi kun en löytänyt enää kansainvälistä verkkokaupastamme, siellä oli myynnissä sarjoja joita teiltä en Suomen sivustolta löydä. Harmillisia nämä muutokset, mutta ymmärrän toki että joku voi tykätäkin.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.