Yellowmood

Huulipunapsykologiaa

14.05.2014, Hannamari Rahkonen

hannamarirahkonen_yellowmood_jolie_naturalcosmetics_zuii_couleurcaramel 3

Elämän suuret linjat lähtevät rakentumaan monesti ihan pienistä hippusista. Jälkeenpäin sitä miettii ihmetellen, että miten olinkin oikeassa paikassa oikeaan aikaan, tein tai jätin tekemättä.

Niin kuin vaikka oman puolison tapaaminen, joka olisi taatusti jäänyt väliin, jos olisin vastaanottanut työpaikan Helsingistä keväällä 2007. Kaikki oli selvää, mutta viime hetkellä tuli tunne, että ei. Kieltäydyin työstä ja viikkoa myöhemmin tapasin tulevan mieheni, joka oli muuttanut Rovaniemelle työnsä perässä.

hannamarirahkonen_yellowmood_jolie_naturalcosmetics_zuii_couleurcaramel 1

Tai entä syyskuu 2011, jolloin menimme empimisestämme huolimatta Keminmaan ruokamessuille Super-Pirtelöbaarin kanssa. Sinne asteli pieni ja hymyileväinen Jutta, joka kertoi seuraavansa minun blogiani ja me juttelimme pitkään. Päätimme, että meidän on ehdottomasti tavattava joskus uudestaankin ja saman vuoden marraskuussa me tytöt puolisoinemme istuimme Oulussa Puistola Delissä. Meillä silloin vielä toisillemme tuntemattomilla persoonilla vierähti yksi, kaksi, kolme — viisi tuntia saman aamiaispöytämme ääressä.

hannamarirahkonen_yellowmood_jolie_naturalcosmetics_zuii_couleurcaramel

Kaikkien pienten asioiden jälkeen minulla on yksi ihana ystävä lisää ja saan olla täällä Joliessa tekemässä yhtä unelmatyötäni täysin omana itsenäni. Tässä kodissa minulla on ensimmäistä kertaa työurallani tunne vapaudesta ja inspiraatiotulvasta, jota ei voi pysäyttää. Miettikää miten suuret asiat voivat olla niin pienestä kiinni!

cleanprogram_puhdistuskuuri_kahvi_terveys_yellowmood_hannamarirahkonen (1)

Nämä muistot tulvivat mieleeni joka kerta, kun käytän kirkasta huulipunaa. Se on ehkä hassua, mutta sille on syynsä.

En varmasti ikinä unohda sitä hetkeä, kun elokuussa 2012 tepastelin Jolien aivan ensimmäiselle varastolle, jossa unelmiensa toteuttajat Jutta ja Katja minua odottivat. Tuona päivänä opin käyttämään kirkasta huulipunaa, sillä löysin itselleni täydellisesti sopivan sävyn — Zuiin fuksiaan taittava Primrose oli rakkautta ensikokeilulla.

Koko tuo päivä Helsingissä tuntui monellakin tapaa spesiaalilta. Tyttöjen varastolta lähtiessäni istahdin bussiin hymyillen, kirkkaan pinkkiä huulillani — ja se tuntui sairaan hyvältä. Olin tiennyt Jolien syntymästä jo jonkin aikaa ja olimme puhuneet joskus Jutan kanssa siitä, että tekisin joskus Jolien alla töitä.

Kiitollisuuteni näitä kahta naista kohtaan ei tule koskaan kaikkoamaan eikä tämä huulipuna lakkaa symboloimasta minulle erästä merkittävimpää muutosta elämässäni.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Päivi
Päivi
10 years sitten

Minunkin ensimmäiset ja toistaiseksi ainoat värikkäät huulipunat ovat (ylläri pylläri) Joliesta! Täällä mennään Sheer Rosella ja Casmerella. Siitäpä onkin muuten pitkä aika, kun viimeksi olen huulipunaa laittanut! Kiitos muistutuksesta 🙂

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
10 years sitten

Joliessa on taikaa! 🙂

Sanna
Sanna
10 years sitten

Ostin just tänään Primrosea! Olin menossa ostamaan Butterscottia, mutta myyjä ehdotti tätä. Toki Butterscott on hieno väri ja sopii mainiosti kasaridiskolookiin esimerkiks, mutta tää on jotenkin leidimäisempi 🙂

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
10 years sitten

Primrose on tosi elegantti sävy, hyvä valinta! 🙂 Rakastan molempia sävyjä ja viime aikoina olen käyttänyt arjessani enemmän juurikin Butterscottia, koska se on ihanan tyttömäinen, rento ja raikas.

Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

Ihana Hannamari <3 On myös meille suuri ja ilo ja onni, että olet meillä töissä ja aina (usein) kun en ehdi ja jaksa päivittää omaa blogiani, saan inspiraatiota Yellow Moodista 🙂

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
10 years sitten

<3

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.