Meikit

Jolien meikkiresepti: “Alkusyksyn ensimmäinen nudemeikki”

17.08.2013, Katja Kokko

Vaikka saamme nauttia vielä elokuussakin muutamista helteisistä päivistä, ilmassa on jo syksyn tuntua. Ensimmäiset syysmallistot ja mohairneuleet ovat jo rantautuneet vaatekauppoihin ja meikeissäkin, eritoten huulipunissa alkavat kiinnostaa tummanvioletit ja viininpunaiset sävyt.

Alkusyksyn ensimmäisessä meikkireseptissä huulet punataan tummanliilalla, jonka kontrastina toimii silmien nudemeikki. Valkoinen sisäkajal tuo silmämeikkiin kiinnostavan lisän, samoin kuin luumunvärinen maskara, joka on tänä syksynä uusi musta. Vaalean pastellista poskipunaa suditaan poskipäille reilusti ja sen annetaan levitä ohimoita kohti. Särmää vaaleaihoiselle ja -hiuksiselle antavat skarpisti huolitellut tummat kulmakarvat. Poimi talteen resepti alkusyksyn ensimmäiseen nudemeikkiin!

IMG_2079 IMG_2098

Nudemeikin toteutus on helppo. Levitä kasvoille ohut kerros meikkivoidetta. Meikkivoidesiveltimellä saat tasaisimman lopputuloksen. Peitä tummat silmänaluset sekä yläluomi aprikoosin sävyisellä peitevoiteella. Kiinnitä meikkipohja sipaisemalla kasvoille kevyesti irtopuuteria. Levitä koko yläluomelle nudenväristä luomiväriä ja häivytä se kevyesti luomivaon yläpuolelle.

silmät1 silmät2 silmät3

Rajaa ripsentyvi vaaleanruskealla kynällä ja pehmennä rajaus viistopäisellä luomivärisiveltimellä. Rajaa sen jälkeen alaluomen sisäpinta valkoisella kynällä, harjaa ylä- ja alaripsiin luumun väristä maskaraa. Harjaa kulmakarvat kierreharjalla, huolittele kulmiin siipimäinen malli harmaanruskealla luomivärillä ja harjaa lopuksi väri tasaisen pehmeäksi kierreharjalla. Levitä pastellinsävyistä poskipunaa reilusti poskipäille sekä ohimoille. Pohjusta huulet peite- tai meikkivoiteella, punaa ne tummanluumun värisellä huulipunalla ja kas – syksyn ensimmäinen look on valmis.

IMG_2157 IMG_2158 IMG_2163 IMG_2166 IMG_2172

Tuotteet:

Couleur Caramel Meikkivoidestick sävy 11

Couleur Caramel Peitevoide sävy 08

Couleur Caramel Silkkipuuteri (syksyn uutuus), josta lisätietoa myös täällä

Zuii Poskipuna sävy Mango

Zuii Luomiväri sävy Chestnut

Couleur Caramel Meikkikynä sävy 11

Couleur Caramel Meikkikynä sävy 16

Couleur Caramel Maskara sävy Prune 02

Kulmakarvat Couleur Caramel Luomiväri sävy 081

Zuii Huulipuna sävy Cranberry

Meikki ja kuvat Katja Kokko

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sanna/comp
Sanna/comp
10 years sitten

Zuiin huulipuna on keksintöjen keksintö! Jatkossa vain niitä vaikkakin olen tyytyväinen myös Terre D’Oriin ja Santeen. Eilen tuli testattua Zuiin Coral Red äärimmäisissä olosuhteissa. Ko. värillä oli iso osa zombilookissani 😀 Turun Zombiewalk talsittiin vesisaateessa. Huulet ja poskivana pysyivät täydellisesti! Iltabileisiin sain käsiin parhaat verivanat Coral Redillä. Niin hyvät ettei oo muutamalla tehokkaalla hinkkauksella edes lähtenyt pois 😀 😀 😀

Marianne
Marianne
10 years sitten

Todella kiva meikki, näen jostain syystä siinä hieman gootti-viboja (tuo huulipunan sävy kenties), mikä on kiva juttu 🙂

Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

Sanos muuta, Zuiin huulipunat on ihan huippuja! Ei tarvitse käyttää huulirasvaakaan niin usein (tosin tämä vaikutus lienee kaikilla luonnonkosmetiikan punilla) ja lisäksi puna pysyy super hyvin! Heheh, täydellistä siis Zombiewalkiin myös 😀

Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

Jep, goottiviba on tässä just hyvä 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.