Jolie shop & spa

Mitä kuulu Töölö? – Jolie span sesonkiterveisiä ja syksyn paras hoitosuositus

24.10.2019, Jolie

Mitä kuuluu Töölö? – Jolie span sesonkiterveisiä ja syksyn paras hoitosuositus

Uunituore Jolie shop & spa Töölö porskuttaa onnellisena Helsingin Museokadulla. Jolie span kosmetologi Mariela Terho kertoo span kuulumisia viilenevien päivien ja hämärtyvien hetkien lisääntyessä. Onko spassa jotakin erityistä meneillään ja mitä hoitoa Mariela suosittelee loppuvuoteen?

”Uuden Korea-brändin URANGin lanseeraus liikuttaa myös Töölöä. Tuotteet ovat jo meillä ja herättävät paljon kiinnostusta. Myös henkilökunta on niistä luonnollisesti intoa täynnä! Brändin perustaja Jina Lee saapui viime viikolla Suomeen ja spassa järjestettiin pressitapahtuma Jinan johdolla URANGin lanseeraukseen liittyen.”

Kaén yhdistelmähoito on syksyn TOP1

”Kaén yhdistelmähoito on ollut Jolie span startissa uskomattoman suosittu. Teemme sitä ahkerasti! Hoito sopii täydellisesti syksyn kiireen ja kylmyyden keskelle. Se rentouttaa mieltä, mutta antaa samalla kokonaisvaltaisesti virtaa arkeen. Kaén yhdistelmähoidossa käsitellään asiakkaan toiveen mukaan joko alaraajat (sääret, reidet) tai selkä rentouttavalla öljyhieronnalla ja savinaamiolla. Savinaamion vaikuttaessa käsitellään kasvot. Hoidon kasvo-osuus on kirkastava, kosteuttava ja rentouttava käsittely, missä mieli matkaa aromaattisen tuoksun viemänä pois arjen huolista.”

Haluatko pysähtyä hetkeksi?

Jos olo, mieli tai keho tuntuu kireältä, kannattaa hipsiä Jolie span rauhaisaan tunnelmaan. Kauneuskylpylän tiloissa on lupa – jos nyt ei suorastaan määräys – hellittää hetkeksi. Hoidon jälkiolo kiittää varmasti sielun ja ruumiin eteen tehdystä panostuksesta. Uni paranee, hermoston kierrokset laskevat, veri- ja nestekierto elpyvät ja ilme raikastuu. Hoidoissa käytettävä ammattilaistason luonnonkosmetiikka kosteuttaa ja ravitsee ihoa syvältä.

Kaé Oriental Hamam -yhdistelmähoito

Arabialaiseen kylpyläkulttuuriin perustuva virkistävä hoitokokonaisuus sisältää ihoa kirkastavan Oriental Bright -kasvohoidon sekä osittaisen vartalohoidon. Hoidossa käytetään puhdistavaa ja hoitavaa mustasaippuaa sekä rikasta ja aromaattista luomuarganöljyä. Raikkaat tuoksut, detoxaava puhdistus ja ihana öljyhieronta takaavat rentoutumisen ja hyvänolontunteen koko kehossa.

Hoidon hinta 118€ – kesto 75min.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.